Figaro 8 206 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 (edytowane) No co do sceny z zegarkiem to Mike przecież mówił, że Walt jest tykającą bombą więc to zapewne odniesienie do tego plus niezły powód do shitstormu dla fanów. Sugerujesz że Walt dosłownie wybuchnie? Sorry, ale Ciebie się słuchać nie da. xD rotfl, czy ty żartujesz sobie Oj coś czuję, że Skyler w drugiej połowie sezonu będzie próbowała "zlikwidować" Walta na swoje sposoby :3 Edytowane 7 sierpnia 2012 przez Figaro Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Pewnie będzie jeszcze bardziej irytująca i chłop w końcu wylewu dostanie Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 (edytowane) Ja myślę, że Walter będzie miał nawrót nowotworu i w ten sposób uśmiercą go w filmie, Skyler sama sobie palnie w łeb bo już jest bardzo blisko tego, a nowym bossem narkotykowym zostanie Junior. Edytowane 7 sierpnia 2012 przez Wooyek Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 (edytowane) ja z kolei myślę, że scena z nicią dentystyczną owiniętą wokół palca to przepowiednia tego, że walt ją udusi. doskonałą ironią byłoby również gdyby dostała raka płuc. tępa raszpla - palić w ciąży... Edytowane 7 sierpnia 2012 przez tk___tk Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Jednego czy dwa tylko wypaliła. Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Zaraz, Skyler jest znowu w ciąży? Bo jakoś mi się zapomniało. Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 (edytowane) Nie, wcześniej popalała, gdy była w ciąży z Holly i Walt o tym wspominał bodajże w rozmowie z Marie. Walter Jr. już planuje zabicie Skylur- miarka się przebrała kiedy ta śmiała tknąć jego bekon. BEKON. I to podczas najważniejszego posiłku dnia. Jego bekon. Edytowane 7 sierpnia 2012 przez Alex van Cube Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 oba sneak peaki z następnego odcinka obracają się wokół walta juniora więc podejrzewam, że w następnym odcinku dostaniemy solidną dawkę prawdziwej gwiazdy serialu Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Następny odcinek, jak mi powiedział tuż po jego nakręceniu Aaron, jest dużą odmianą dla serialu - największy odcinek do tej pory, pierwszy nienakręcony na miejscu w Albuquerque. Może być ciekawie. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Taki na dwa razy ten odcinek. Ogólnie scena z sypialni rządzi ale mimo wszystko wolę gadkę o rozkręcaniu biznesu. 1 Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Nie zrozumiałeś go i 2 razy chcesz go oglądać? Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 (edytowane) Nie, gdzieś kiedyś tak usłyszałem że tak się mówi jak z jednej strony coś jest chvjowe a z drugiej zaje.biste. Widać źle słyszałem. Edytowane 7 sierpnia 2012 przez Kre3k Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Niech ktoś mi wytłumaczy końcówkę 3 sezonu Ta cała sytuacja, kiedy Walt zabija tych dwóch dilerów... ok, zrobił to, ale potem szefu mu pozwolił gotować dalej. Dlaczego Pinkmanowi nie? Dlaczego był niby zagrożeniem? Nie mogli po prostu... zapomnieć o tym wszystkim i wrócić do poprzedniego stanu? I w czym miałoby pomóc zabicie Gale'a? Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Zabicie Gale'a bylo zabezpieczeniem Walta i Jessego. Bez Gale'a jedynym doswiadczonym pomocnikiem dla Walta byl juz tylko Jesse wiec nie mogli go utluc bo zostaliby z samym Waltem i nie mogli byc dobrze gotowac mety. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 I po to wpierw, tuż po zabiciu tych dealerów, Jesse się ukrył? Żeby wyłowić znów Gale'a a potem go kill him? Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 No raczej chodzilo o to, ze Jesse zrobil to mimo wyraznego zakazu i za to chcieli go odstrzelic bo gale jeszcze wtedy zyl i Jesse byl zbedny. Zabicie Gale odmienilo calkowicie sytuacje. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 gus szykował gale'a jako następcę walta przecież. chciał się pozbyć walta i jesse'go, z którymi byly same problemy. nawet była chyba scena że był u gale'a na chacie i pytał czy umie dobrze robić metę, a ten coś tam tłumaczł, że owszem, ale meta walta jest lepsza Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Gale mial sie dowiedziec, w jaki sposob Walt tworzy ta ich pure meth i Gus go podkrecal do tego ale Gale byl za cienki w uszach. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=RkTDilC-860&feature=player_embedded#! xD 2 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Jak tylko widzę Cranstona z włosami to od razu mam przed oczami tą mameję, którą grał w Malcolmie Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Opublikowano 13 sierpnia 2012 nowy ep No to w niezłą kałabałę wpakowała się cała ekipa. Wszystko przez gościa, który miał się nawet nie odzywać do nich bez pozwolenia, a tym czasem on sam podejmuje decyzję o zabiciu dzieciaka, mimo że jeden z "szefów" (krzyczący Jessie) daje mu do zrozumienia, żeby tego nie robił. Z drugiej strony wcześniej wysyłali mu jasne sygnały, że "nikt nie może wiedzieć o tym co tu robimy, absolutnie nikt". Ciekawe jakie będą reakcje poszczególnych postaci. Jessie pewnie znowu załamka jak to miało miejsce w poprzednich sezonach. W końcu zginęło kolejne niewinne dziecko. Mike pewnie jako jedyny zachowa zimną krew. A co do Walta, to pamiętacie jego rozmowę z Jessiem pod koniec trzeciego odcinka tego sezonu o "lataniu zbyt blisko słońca"? Tam Victor zaczął działać bez wyraźnego rozkazu. Tutaj mamy analogiczną sytuację, w której to Todd "lata zbyt blisko", tylko czy poniesie tego konsekwencje? A może Waltowi spodoba się jego zaradność? Ciężko przewidzieć jego reakcję. Osobiście chciałbym, żeby Walt zrobił porządek z Toddem w stylu Gusa, ale to pewnie jest za proste rozwiązanie jak na Gilligana. Dawać następny odcinek (pipi)a!!! Cytuj
Wojtq 790 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Todd zrobił to, co było niestety konieczne. Gdy mały pojawił się po drugiej stronie torów sam miałem ochotę wyciągnąć spluwę i go zastrzelić. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Słaby jest ten wątek Skyler i Waltera Jr. W poprzednim odcinku Skyler była ok, jakoś też mnie nie bardzo irytowała w poprzednich sezonach, no ale wczoraj trochę żal. Odcinek kozak. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Opublikowano 13 sierpnia 2012 e tam, to było dobre: -out burying bodies? -robbing a train, actually. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi