Yacek 852 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Ale juz wiekszosc stwierdzila, ze to akcja z prison break lub druzyny a wiec nie marudz. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Metyloamina w warunkach normalnych jest gazem. Jeśli miałaby być skroplona w danej temperaturze musiała by być pod odpowiednim ciśnieniem. I odwrotnie gdyby ciśnienie a zarazem objętość miały być określone to powinno się dostosować temperaturę. Polecam Równianie Clapeyrona. Jeśłli ją przewozili w tak prosto zbudowanych wagonach, żę i Jesse i Todd umieli je odkręcić to pewnie była w postaci roztworu wodnego. A regulacja stężenia roztworu wodnego nie jest chyba zbyt trudna dla chemika. W końcu wszyscy znamy taki proces jak "odparowywanie wody". 2 Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Nie no ok, ja bron boze nie twierdze inaczej bo nawet na wiki mi sie nie chcialo wchodzic Bardziej w glowie sobie stworzyle mobraz, ze bedzie to jakas gesta i czerwona ciecz jak olej do automatycznej skrzyni biegow i tak sobie tu potroluje, tam troche Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Opublikowano 16 sierpnia 2012 No ale mimo wszystko zgadzam się z Wami, że mogli coś lepszego wymyślić, żeby ukraść niezmienioną metyloaminę. Poza tym odcinek spoko. Motyw Skyler i rozmowy z nią denerwują w tym sezonie, mimo że w poprzednich nie irytowały. Osoba Flynna ma potencjał i myślę, że ten aktor podołałby ważniejszej roli, ale scenarzyści i reżyser traktują go jak bardzo ułomnego i wciskają dialogi którym podołałby ośmiolatek. Co do akcji rodem z drużyny A- mam nadzieję, że na ten sezon limit na nie się już wyczerpał i teraz powróci brudne, złe "breaking bad" i Walt z plastrami na łysym łbie. Cytuj
Pawel_S5 13 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 http://uk.ign.com/articles/2012/08/16/breaking-bad-for-real-a-dude-named-walter-white-is-wanted-on-meth-charges 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Głęboko w czwartym sezonie jestem... w jakim celu Walter chce zabić Gusa? Przecież to wyrok śmierci dla niego. 3 Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Głęboko w czwartym sezonie jestem... w jakim celu Walter chce zabić Gusa? Przecież to wyrok śmierci dla niego. Ale chyba w innym serialu skoro zadajesz takie pytanie. Po co walt produkuje mete ? 6 Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Dlaczego Hank poszukuje Heisenberga? 2 Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Głęboko w czwartym sezonie jestem... w jakim celu Walter chce zabić Gusa? Przecież to wyrok śmierci dla niego. oO Cytuj
elek 0 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Głęboko w czwartym sezonie jestem... w jakim celu Walter chce zabić Gusa? Przecież to wyrok śmierci dla niego. Głęboko w czwartym sezonie jestem... w jakim celu Walter chce zabić Gusa? Przecież to wyrok śmierci dla niego. nigdy w moim zyciu nie slyszalem nic bardziej durnego Cytuj
Gość szpic Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 nowy odcinek lepszy od poprzedniego. Pewnie dlatego, ze nie ma tyle placzu skyler, kulawy znikl ( mam dosc jego (pipi)enia ) pozostal tylko placzacy ciagle o cos jessy Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Najlepsza była scena kolacji. Miny Jessie'go nieziemskie. Dawno się tak nie uśmiałem przy Breaking Bad. Fajna był też motyw z Walt'em przypiętym do kaloryfera. Science, bitch!!! A nie tam jakieś prizyn brejki. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 w koncu fajny odcinek. ciekawe kogo todd zabije pajakiem. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Głęboko w czwartym sezonie jestem... w jakim celu Walter chce zabić Gusa? Przecież to wyrok śmierci dla niego. Ale chyba w innym serialu skoro zadajesz takie pytanie. Po co walt produkuje mete ? Wybacz, po prostu czasem gubię się w motywach Waltera i jego zachowaniu momentami. Jakoś nie wydaje mi się, by nawet z użyciem niewykrywalnej trucizny taki Mike by się nie domyślił że Walt ma coś z tym wspólnego. Ale dobra już nie zadaje pytań Akcja tak się rozkręciła że chyba w parę dni dogonię aktualnie emitowany odcinek. Cytuj
Pawel_S5 13 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 odcinek swietny, bardzo podobal mi sie mike, to jak jest zmeczony tym wszystkim (miny jak podsłuchiwal hanka, motyw z kartka czy spotkanie w psiarni), scena kolacji wyborna tak samo jak walt tłumaczacy jessiemu swoja wizje imperium, na poczatku jak mieli okazje sprzedac metyloamine pewnie wielu myslalo 'walt bierz 5 baniek i masz ty i twoja rodzina zycie ustawione' a jak powiedzial jakie naprawde ma ambicje + zona suka odliczajaca minuty do nawrotu to nie dziwie sie ze gardzi takimi 'ochłapami' i chce dalej w tym siedziec i'm in the empire business, hell yeah Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=x1jSrWclWQQ Cytuj
Gość ragus Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Bardzo dobry odcinek. Spojrzenie Walta na koniec odcinka - bezcenne. Ma rozmach, skur.wysyn. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 (edytowane) Napięcie. Kre3k, nie wstawiaj więcej takich spojlerów Szkoda, że zostały tylko dwa odcinki do końca tego sezonu, a potem znowu trzeba będzie czekać w ch.uj długo na nowy sezon -.- Edytowane 20 sierpnia 2012 przez Norbi13 Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 (edytowane) breaking bad>the wire. ja wiem, ze troche herezja ale czy kabel kiedykolwiek wywolywal takie emocje? nie sadze rozjechalbym walcem ta (pipi)e, ktore wymyslila podzial sezonu na 2 czesci ;/////// Edytowane 20 sierpnia 2012 przez kad2 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 (edytowane) breaking bad>the wire panie, daj pan spokój edit: chociaż przyznam, ten sezon jest mocarny. dupę mam ciągle spiętą. Edytowane 20 sierpnia 2012 przez ragus Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 (edytowane) w the wire byly dialogi i aktorstwo w ktorym widz rozplywal sie godzinami ale na pewno nie bylo takiego emocjonalnego KOPA PROSTO W RYJ Edytowane 20 sierpnia 2012 przez kad2 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Dobra, obejrzałem promo do kolejnego odcinka. Niech ci będzie. co ja kur.wa będę robił przez kolejny rok Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Nawet nie mam pytań, chyba najlepszy odcinek w obecnym sezonie. Scena przy kolacji zniszczyła. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Ciekawostka z dzisiejszego odcinka: Piosenka którą wygwizdywał Walt: http://www.youtube.com/watch?v=OYJnqz9H_E0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi