Homer S 197 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Hajp jest spory, wiec beda juz po poludnu pewnie. Po południu? Coś Ty. Pamiętam jak szybko pokazywały się napisy do ostatniego sezonu 24. Pierwsze cztery odcinku, które notabene wyciekły, miały napisy po paru godzinach. W południe już spokojnie zacznie się seans. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Napisy mają byc podobno wieczorem dopiero. Chyba obejrzę bez, bo nie wytrzymam Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 (edytowane) Ja już czatuję i jak tylko wyjdzie to seans wszetecznico! JUSZ JEST, ŚWIĘTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 12 sierpnia 2013 przez Masorz Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Matko, ale co to będzie jak wyjdzie GTA... Pół forum oszaleje. Ale nic. Na chwilę obecną nie ma żadnych updejtów w związku z napisami, ale sie wytrzymi. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 (edytowane) sciagam release od immerse - dobra jakosc? hype Edytowane 12 sierpnia 2013 przez Qvstra Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Immerse robi release'y do praktycznie każdego serialu, o jakość się nie martw. Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 dobry odcinek, fajne zakonczenie. cold open tez rozje.bal. hajp urosl jeszcze bardziej na kolejne odcinki. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 hehe, okienko sie pojawiło, i przeczytałem tylko "zaspiewamy", prawie her olszmitz, prawie ;] Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 zje.balem. spoiler wrzucilem w tytul zamiast w tresc. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Spoko. Zespojleruje mu się zakończenie. Będę czatował w nocy, pierwszy ściągne i obejrze. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Akcja dzieje się wolno, a do tego trzeba czekać tydzień na kolejny odcinek scenka z przyszłości z sąsiadką za(pipi)iście zrobiona, a Walt znowu oberwał Moja ocena: 8/10 , spodziewałem się troszkę więcej akcji w tym odcinku, ale mimo wszystko jest bardzo ciekawie 1 Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 5/10, w całym odcinku tak naprawdę ciekawe były 3 sceny, reszta to nedzne zapychacze - czy naprawde jara was ogladanie smutnej mordy Pinkmana siedzacego na kanapie i patrzacego w niebo? - czy naprawde ciekawe byly rozmowki jego kumpli o star treku? były zenujace - Skyler znowu obrzygała swoją postacią scene - całe to latanie z pieniedzmi i rozdawanie ubogim, naprawde, zero emocji, nuda, i smutna mina pinkmana - nedzne kłamstwa waltera, i te jego oczka, byliw mi bylim mi, ju haft tu byliw mi dzessi, zieeeew - oczywiscie odicnek był wydłuzany scenami otwierania pudeł w rytm hipsterkiej piosenki, oraz wymiotami Waltera, jakos trzeba było go zmusic by zaczał szukac ksiazki, swietne miejsce by ja ukryc btw. -scena poczatkowa, scena wyjscia Hanka z domu i ostatnia scena, jedyne dobre elementy, przykro mi ,ale serial ssie pałe. 2 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 a mi sie odcinek podobal, faktycznie, sceny z pinkmanem nudne, ale reszta super :potter: ciesze sie ze akcja rozkreca sie znowu wolno, maja jeszcze cale 7 odcinkow zeby wszystko wyjasnic i rozwinac akcje, jesli chodzi o tresc, to Rozumiem, ze Hank na sama mysl tego, ze Walter moze byc powiazany z Galem dostal ponownie dawno zapomnianego ataku paniki, na ktore cierpial od czasu zabicia Tuco? Troche mi go szkoda w sumie a i sam motyw troche mi sie nie podobal, no ale... Sky jak zwykle wnerwia, ja nie wiem co jest nie tak z ta kobieta, wszystko sie uklada, wszystko jest ok, a ona robi dziwne miny i unika Waltera kiedy ten chce zaczac rozmowe na temat kupienia kolejnej myjni... Eh, baby. No i Walt troche zle rozegral sprawe z Hankiem pokazujac mu GPSa, ale ciekawi mnie jak to sie dalej rozwinie I wnioskuje, ze jednak udalo mu sie choc troche przezwyciezyc raka, skoro na poczatku sezonu skonczyl 51 lat, a tutaj chocby na poczatku ma juz 52, a sam twierdzil ze zostalo mu pol roku zycia, ciekawe co sie takiego stalo z tym domem ze taki zniszczony, opuszczony i ciekawi mnie reakcja sasiadki jak zobaczyla Heisenberga... Teraz "tylko" czekac tydzien na nowy odcinek... Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Jest dobrze. Pierwsza scena rozje.bala I na pewno intryguje. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 milan jedyny głos rozsądku Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 (edytowane) Pierwsza i ostatnia scena były świetne, reszta... Wydaję mi się żeby upchnęli w tym pierwszym odcinku każdą możliwą postać, żeby nikt nie płakał, że po roku czekania nie zobaczył ochroniarza murzyna. A wiadomo, że jedyny ciekawy wątek to Walt vs. Hank. Edytowane 12 sierpnia 2013 przez mate5 Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 (edytowane) Z Jessem faktycznie zaczynają przeginać. O wiele fajniej by było jak by był taki jak na początku. Imprezki, dupeczki, przepieprzanie kupy siana. Mógłby znowu pójść ostro w dragi i narobić problemów sobie i Waltowi, ale nie, emo beksa póki co Skyler nawet się nie musi na ekranie pojawiać żeby wqrwiać. Wystarczy, że czuję jej obecność gdzieś za rogiem i już sie wpieniam. Jest jak Lori z Walking Dead, ale Lori ma jedną zaletę: (spoiler z Walking Dead) nie żyje Początek i końcówka kozak i mimo wszystko czekam na następny odcinek z niecierpliwością jak chyba większość tutaj Edytowane 12 sierpnia 2013 przez teddy 1 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 więcej carol i będzie dobrze Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 (edytowane) I wnioskuje, ze jednak udalo mu sie choc troche przezwyciezyc raka, skoro na poczatku sezonu skonczyl 51 lat, a tutaj chocby na poczatku ma juz 52, a sam twierdzil ze zostalo mu pol roku zycia, co do wieku waltera i raka oraz gdybanie o dalszych losach na początku sezony bylo pokazane że obchodzi w knajpie 52 urodziny, a potem było cofnięcie czasu do jego 51 urodzin, i myśle że w trakcie sezonu mineło około pół roku, do mementu w którym jesteśmy teraz, dlatego zakładam że sytuacja z otwarcia sezony i otwarcia dzisiejszego odcinka - czyli 52 urodizny są pół roku później, czyli prawdopodobnie sa to ostatnie dni/tygodnie życia waltera zanim rak go całkowicie dopadnie (być może dlatego walter kupił M60 i chce iść na całość) urywki z początku seoznu i odcinka sugerują że walter po konfrontacji z hankiem zwiał (sam albo z rodziną) i ich dom zostal opuszczony. mija pół roku uciekania (52 urodziny) i walter wraca do miasta zakończyć sprawę Edytowane 12 sierpnia 2013 przez Yano Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 And on the pedestal these words appear:“My name is Ozymandias, king of kings:Look on my works, ye Mighty, and despair!” Nothing beside remains. Round the decayOf that colossal wreck, boundless and bareThe lone and level sands stretch far away. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Ładnie seedów na pirackim statku - 59419. Nareszcie jest... pobiorę jeszcze ósmy odcinek (dla przypomnienia), dziewiąty i odpalę wygodnie na pleju za pomocą programiku AVCHD, mmmm Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 jest juz gdzies zapka kolejnego odcinka bez blokady regionalnej? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 (edytowane) wystartowało też już "talking bad" - 20 minutowe aftershow w którym chris hardwick razem z gośćmi omawiają kolejne odcinki. w pierwszym gilligan i julie bowen znana z modern family. Edytowane 12 sierpnia 2013 przez tk___tk Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 jest juz gdzies zapka kolejnego odcinka bez blokady regionalnej? Jak Ci gdzieś wyskakuje blokada to wejdź sobie używając PROXY Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi