Rayos 3 170 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 NO KUR*A MAC! takie byly moje slowa jak nagle sie pojawily napisy koncowe epka, jak tak mozna skonczyc odcinek, no jak ;_; swietny odcinek, chociaz w sumie nie rozumiem Tego zachwytu i podziwu w oczach Juniora jak Saul przyszedl do myjni A tak to ok, wszystkie sceny praktycznie genialne, choc faktycznie, scena z rozmowa Hanka z Marie troche taka.. mdla. Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Junior jest yebniety no to jak zobaczyl kolesia z tv nic dziwnego ze zaswiecily mu sie oczka. Odcinek zayebisty, najlepszy jak dotad z tych nowych. Jesse ucieknie, Hank i Gomie dostana kulke, Walt odbity. Tak bym pomyslal gdyby nie kupno tego M60 przez Walta. No bo w takim przypadku po co ta bron by mu byla? Nie chcial by odpalic samego Jessego, a nawet jakby to nie kupowalby do tego M60. Nie wiem no nie wiem o co tu chodzi. Oczywiscie odcinek zakonczyli w super momencie. Bylo 45;51 i ruszylem myszka zeby zobaczyc ile do konca, jak sie okazalo ze 8sek to zaczalem pod nosem mowic 'nie no nie nie no nie... Kuuuuuurwa maac!!' 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 kurde powiem to co wszyscy ale ta końcówka kompletnie nieralna, tyle karabinów maszynowych i nikt nie dostał kulki.... jeśli w następnym odcinku nikt nie zginie to cała ta strzelanina będzie mocno naiągana jeśli w następnym odcinku hank i kumpel zginą to uważam że lepiej by to wyglądało gdyby odcinek skończył sie pół minuty wcześniej, w momenie pierwszego nacisniecia na spust, a potem na napisach słychac by było tylko odgłosy wystrzałów, bo skoro i tak mieliby zginąć to mogli sobie oszczędzić tej długiej i mega niecelnej strzelaniny jeśli jednak policjanci przeżyją to nie wiem jak oni chcą to dalej pociągnąć Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 (edytowane) no niestety, w tej swojej całej oryginalnosci serial dał sie porobic tak naiwnej scenie, wiecy zabojcy z odl. 30 m nie potrafia ucelowac w grubego goscia. edit: albo nie bo znowu mnie grigori zyebie. Edytowane 9 września 2013 przez _Milan_ Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 (edytowane) Po kilku sekundach Hank i jego kumpel powinni gryźć piach... Przecież ta ekipa wystrzela w pół minuty tych wszystkich gangsterów ostatnio. :confused: Rozwaliło mnie też, że zupełnie nie zależało im na Waltcie. Scenarzyści nie popisali się w tej końcówce, chociaż w sumie BrBa nie jest The Wire, jeśli idzie o realizm, więc powinienem sobie odpuścić narzekanie... Następny odcinek: "Ozymandias"Everyone copes with radically changed circumstances. Edytowane 9 września 2013 przez Zarathustra Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Scenarzyści z wojny na kapiszony mogą wybrnąć tylko w jeden sposób, że chcieli ich tylko nastraszyć by oddali Walta, co też będzie naciągane. Bo kto normalny zostawiłby dwóch agentów DEA, którzy problemów dopiero mogą narobić. A tak nikt nie będzie szukał zwłok na jakimś za(pipi)u. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Hank/przydupas nie wyjdzie ze strzelaniny cało. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 9 września 2013 Autor Opublikowano 9 września 2013 Tak podsumuje koncowke odcinka Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Ja popieram słowa osoby piszącej wczesniej. Hank Dead Gomez Dead Jessie Dead Walter + m60 vs naziole i lidia Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Walter + m60 vs naziole i lidia Na pewno nie. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Ahahahaha kur.wa końcówka to jakby mw Uncharted grał, strzelanie z kapiszonów. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Dalej nie mogę przeboleć tej końcówki. Banda wytrenowanych nazioli z giwerami i nie mogą trafić dwóch typków. Którzy są cali na widoku. Którzy już byli na celowniku przez minutę zanim strzelanina się rozpoczęła. I can't. Kojarzy mi się z tymi sensacyjnymi serialami, które puszcza tvn po południu. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Bo to wszystko było ukartowane!!!11 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 człowiek strzela, ale pan bóg kule nosi Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 (edytowane) jedyne rozwiązanie jakie widzę w tej sytuacji to jesse albo walt krzyczący o ukrytym hajsie - może wtedy trójka jakoś wyjdzie z tego cało, ale tak czy siak niezły impas. chu.j ze strzelaniną na kapiszony, chyba nie ma wątpliwości, że to jeden z lepszych odcinków w sezonie. Edytowane 9 września 2013 przez tk___tk 1 Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Super odcinek a końcówka może być faktycznie w stylu 'Walt musi dla nas pichcić więc postraszmy agentów DEA'. No ale w sumie całe auto prawie podziurawili. Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 (edytowane) Grubego nagle wydymali, Walta wydymali i jedna z najgorszych strzelanek. Co za durnoty. Kończy się serial, kończy i niech się już kończy na wieki wieków. 99% na metacritic dla piątego sezonu ? Heheheheheheheheheheheheheheheheheh. Edytowane 9 września 2013 przez Sibian Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 (edytowane) Cóż... nieprzekonująco. Mniejsza o przebieg strzelaniny, jak wyglądała na ekranie, co piszecie, ale, hm, o co w niej zasadzie chodzi? Po co oni strzelają? Z tego co wiem, zależy im tylko na tym, żeby mieć Walta i żeby dla nich gotował, życie i śmierć reszty jest im obojętna. Więc... czemu strzelają w auto, w którym jest Walt? Oczywiście żadna z ważnych postaci nie zginie, bo tego się po prostu nie robi, nie zabija się ważnych postaci poza ekranem. Nawet "The Wire" nie miał na to odwagi. W piątym sezonie "Breaking Bad" każdy moment jest tak rozciągnięty i celebrowany, że nie wyobrażam sobie tego. Wiem, że jeśli coś się stanie, to raczej to, co nadchodziło od dawna, bardzo dawna. Edytowane 9 września 2013 przez ogqozo Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 (edytowane) No już napisali powyżej, że podpucha by omijać kulami gliniarzy i próbować zabić Walta w samochodzie. Taka to podpucha xDDDDDDDDDD AA-12 by szmaty z nich tam zrobił, i jeszcze ta solówka Hanka pod gradem 100000 kul. Nigdy nie wybaczę tej sceny, choćby próbowali to później tłumaczyć to będzie to już tylko zawsze tłumaczenie głupiego. Edytowane 9 września 2013 przez Sibian Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 To dobre pytanie. I po co oni się zjawili? Przecież on odwołał ten atak telefonicznie. Cytuj
Wojtq 790 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 I tak czułem, że przyjadą. Chociażby po to, żeby chronić swój biznes. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Ja czułem, że przyjadą, bo to była jedyna metoda, żeby serial się nie skończył. To normalne, że przyjechali, pytanie tylko, czemu jak już przyjechali to zaczęli geniusze strzelać do auta, w którym był Walt. Nie wyglądało to... zbyt przekonująco. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 To dobre pytanie. I po co oni się zjawili? Przecież on odwołał ten atak telefonicznie. Wyczuli, że coś jest nie tak, a Walt jest im potrzebny. Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Koordynaty z kuponuhttp://goo.gl/maps/UJNTG Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi