Bansai 11 198 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Ok zostawmy juz temat "rasy panow" i lepiej szykujmy sie na niezly shitstorm w internecie jutro. Jesse pewnie dal noge, jednak ciekawi mnie los Hanka i Gomez'a, na prawde bede zawiedziony jesli na poczatku troche sie postrzelaja i nic z tego nie wyniknie. Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 http://www.youtube.com/watch?v=nQMsE0R_kXw Widocznie w nowym odcinku nie będzie nic ciekawego skoro pokazują super szczelaninę z ostatniego XD Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 w tym sezonie promosy są specjalnie tak montowane żeby praktycznie nic nie pokazać, nie wypuszczają też zwyczajowych sneak peaków Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 No i jak, odcinek mesjasz czy judasz? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 Dla mnie Mesjasz. G.ówno trafiło w wentylator i wszystko poszło w pizdu. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 tylko zmarnowali pierwsze 5 minut na zbędne retrospekcje 1 Cytuj
agst 131 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 Świetny odcinek. Sprawa strzelaniny rozwiązana należycie, wszystko na swoim miejscu. Walt to prawdziwy s(pipi)iel, jego rozmowa z Skyler, to już był Walt psychopata w pełni. Jestem tylko ciekawy jak to teraz dalej się rozwinie, dlaczego Walt wróci? Czyżby Jack i reszta zabili jego rodzinę? Na ten moment właśnie to bym obstawiał. Dziwne, że zostały jeszcze 2 odc, bo spokojnie 1 by wystarczył, przynajmniej tak mi się wydaje. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 Walt to prawdziwy (pipi), jego rozmowa z Skyler, to już był Walt psychopata w pełni. Walt psychopata i dlatego płakał podczas rozmowy? Nie zrozumiałeś: Walt mówił to wszystko żeby chronić Skyler, a co za tym idzie - dzieci. Wiedział, że policja słucha więc mógł oczyścić (w miarę możliwości) Sky z zarzutów. Cytuj
agst 131 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 (edytowane) Walt to prawdziwy (pipi), jego rozmowa z Skyler, to już był Walt psychopata w pełni. Walt psychopata i dlatego płakał podczas rozmowy? Nie zrozumiałeś: Walt mówił to wszystko żeby chronić Skyler, a co za tym idzie - dzieci. Wiedział, że policja słucha więc mógł oczyścić (w miarę możliwości) Sky z zarzutów. Pewnie, że psychopata i s(pipi)iel. Zobacz jak potraktował Jessiego. A co do tej rozmowy, to tak oczyścił Skyler z zarzutów(pewnie to też był jego zamiar), ale ton jego wypowiedzi - według mnie mówił to co myśli. A płakał bo zostawia swoje dzieci i właściwie został sam. Edytowane 16 września 2013 przez agst Cytuj
Wojtq 790 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 Ależ ten odcinek był emocjonalnym kombajnem. Można się było tego spodziewać, ale i tak drgnąłem, gdy Hank dostał kulkę. Scena w domu była piękna - czuć w niej było, że wszystko się rozpada. Jesse - pewnie pogotuje kilka razy i pójdzie w piach. 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 Jak dla mnie to Walt wynegocjowal z tym mlodym zycie dla Jessiego, kiedy byli sami to mu mowil plan, oszczedz go pod pretekstem informacji, niech ci pokaze kilka razy jak sie gotuje i spraw aby zniknal (zywy). Co do sceny na telefonie, podzielam opinie szczurka. Cytuj
agst 131 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 Jak dla mnie to Walt wynegocjowal z tym mlodym zycie dla Jessiego, kiedy byli sami to mu mowil plan, oszczedz go pod pretekstem informacji, niech ci pokaze kilka razy jak sie gotuje i spraw aby zniknal (zywy). Co do sceny na telefonie, podzielam opinie szczurka. Jest taka możliwość, ale wtedy po co by mu mówił o Jane? Według mnie chciał zabić Pinkmana, gdyby było inaczej, to nie powiedziałby Jackowi, że Jessie sie chowa pod samochodem. Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 Po dzisiejszym odcinku kapiszony idą w niepamięć. Miazga Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 Zaje,bisty odcinek, naprawdę ogień. Tylko ta cała sytuacja go poprzedzająca była głupia, przynajmniej według mnie. Wciąż nie mogę uwierzyć w to, że Walter White, ten mądry gość który wykończył połowę narkotykowych lordów w USA, zakopał całe swoje pieniądze w jednym miejscu. No cholera, przecież to jest podstawa, by nie trzymać wszystkiego razem. I to jeszcze miejscu, które Jesse znał (tam gotowali pierwszy raz). Ja rozumiem stres i w ogóle brak czasu, ale te pieniądze to wszystko, o co Mr White walczył, jak można było to tak słabo rozegrać. Już nawet łyknę to, że tak bezmyślnie pojechał po tym SMS-ie, ale tego nie mogę przełknąć. 3 Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 Odcinek kozak, można cofnąć butthurt sprzed tygodnia. Widać juz po nowym promo mniej wiecej co sie będzie działo w ostatnich dwóch odcinkach. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 No, ale właśnie nie miał wtedy wiele czasu, musiał działać szybko. W dodatku bez niczyjej pomocy z tyloma beczkami. Jesse znał to miejsce, ale co z tego? Przecież nie wiedział, że to tam Walter ukrył swoje pieniądze. Niewiele z tego wynika, fakt, ale gdyby mieli zacząć szukać na ślepo to Jesse mógłby wskazać w końcu to miejse. Nie miał czasu!? On zakopał to siano 4 odcinki temu, nie minął przypadkiem miesiąc od momentu zakopania hajsu czy coś takiego? Nawet jeśli nie, oni wrócili prawie do normalnego życia, nawet jeśli nie miał czasu tego dobrze rozplanować w momencie zakopywania, miał później czas, by je wykopać i rozdzielić. Nosz kurde, mi się wydaje to tak oczywiste, nie trzyma się całego łupu w jednym miejscu. Jeśli nie mógł od razu, to powinien wrócić do ukrywania tego dalej tak szybko jak się da. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 1 komentarz: 0 kurfa najlepszy odcinek w historii Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 Akurat nie o Pinkmana mi chodzi, to tak tylko przy okazji wspomniałem. Najbardziej jestem zły właśnie o to, że cała kasa wylądowała w jednym miejscu. Cytuj
CezaQ 25 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 (edytowane) 5x14 Edytowane 16 września 2013 przez CezaQ Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 omg świetny odcinek... po ostatnim spodziewałem się czegoś "spokojnego", jakiegos pitolenia o życiu i przyszłości, a tu taka niespodzianka. ogólnie montaż odcinka i dobór muzyki również na plus. ile odcinków do finału? 2? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 Tak, 15 i 16 zostały. Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 1 komentarz: 0 kurfa najlepszy odcinek w historii TO. Ja pierdole...brak słów. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. teddy 6 861 Opublikowano 16 września 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 września 2013 Pytanie do twórców "Is Walter White starting a new life with a new wife and 3 kids and the whole series is just a prequel to Malcom In the Middle?" xDDD 15 Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 Ktoś powie po co Walt zabrał tego dzieciaka? I pragnę zauważyć, że to był najlepszy występ Juniora w całym serialu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi