raven_raven 12 013 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Ucieczka od problemów życia codziennego, ależ owszem. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 (edytowane) A czy książki to narkotyk, jeśli mają 400 stron zamiast 140 znaków? Po prostu taka jest forma wypowiedzi. Jestem zajętym człowiekiem i serio wiem, jak to jest. Ale moim zdaniem jest szereg seriali, które po prostu warto oglądać. Dla różnorako tworzonej przyjemności. No ale lepiej spędzać każdego roku setki godzin na forumku. Edytowane 2 października 2014 przez ogqozo Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 (edytowane) @raven Tylko IMO seriale mają zbyt destruktywny wpływ na oglądającego, a przynajmniej na mnie. @ogqozo Zwyczajnie OSOBIŚCIE nie lubię seriali, źle się czuję po ich skończeniu jak zdaję sobie sprawę w jaki, inny sposób mógłbym spędzić ten czas. I nie mówię tutaj o uczeniu się języka zamiast oglądania Breaking Bad, tylko o wybraniu innej rozrywki. Edytowane 2 października 2014 przez mate5 Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 (edytowane) No niby fajnie, ale nie głupio ci teraz z kolei, że zamiast spędzić te kilkanaście godzin rocznie na "The Wire", spędziłeś je na czymś gorszym? Bo cokolwiek to było, było gorsze. Edytowane 2 października 2014 przez ogqozo 3 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Model serialu to zdaje się najpaskudniejsza forma sztuki. Nie, po pewnym kątem jest to najgenialniejsza forma sztuki. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Mati wkur,wiasz mnie swoim hejtem wobec the Wire. I tak cie lubię ale mnie wkurfiasz. Nie ważne że to nie jest temat Wire. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 The Wire niezłe, ale w BB więcej emocji:) Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 xD xDDXxxxxxxxDddddXDddddXxxxxxxxxxxxD. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 największe emocje w bb to ta niepewność czy junior dostanie śniadanie. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Przeżyjmy to jeszcze raz Najlepsza scena w historii telewizji? tak 2 Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 największe emocje w bb to ta niepewność czy junior dostanie śniadanie.A w TW który Murzyn będzie stać dziś na rogu. Zresztą to jest temat o BB, TH można (i należy) wielbić w innym temacie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Gimbusy i te ich emocje w serialach. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 (edytowane) był czas że forumkowa śmietanka się nim podniecała, ochów i achów, pomimo poszczególnych potknięć nie było końca, no ale serial trafił w końcu do szerszego grona odbiorców i nastała moda na dissowanie. przeyebanie dobiegać do tych 26 lat. Edytowane 8 października 2014 przez nobodylikeyou Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 ojej no, ostatni sezon mocno spuścił z tonu. oglądało się to dobrze, ale jak tak się człowiek zastanowi po czasie, to lepiej mogli rozegrać końcówkę. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=-g1IGSM3Hgs LUTY. Edytowane 8 października 2014 przez tk___tk Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 no skończył się zbyt "epicko", ale jako całość wypadł imo lepiej od trzeciego (Jesse dowiadujący się o akcji z fajką, "Say My Name" na pustyni, ep. Ozymandiasz, Walter kupujący towarzystwo starego pryka, akcja z ckmem, ostatnia scena). Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 ojej no, ostatni sezon mocno spuścił z tonu. oglądało się to dobrze, ale jak tak się człowiek zastanowi po czasie, to lepiej mogli rozegrać końcówkę. tak to jest jak się wrzuca m60 wyłącznie dla efektu WTF, a potem stara napisać wokół tego finał. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 zapomniałem o ostatnim meetingu z Majkiem i zabaw grupowych za kratami. <osom> no ale przedłużająca się akcja z pociągiem Drużyna A style, to było niezłe. xDDDD Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Kuźwa mać, żadnej z tych scen już nie pamiętam Tak to jest u mnie z serialami. Ale w sumie BB zacząłem oglądać w 2011 więc mam usprawiedliwienie Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Ja w 2009 i milion innych seriali wcześniej/równolegle/później i pamiętam. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Kuźwa mać, żadnej z tych scen już nie pamiętam :confused: Tak to jest u mnie z serialami. Ale w sumie BB zacząłem oglądać w 2011 więc mam usprawiedliwienie dobry remider, i jeszcze bardziej zayebisty amatorski montaż. https://www.youtube.com/watch?v=M4ag8zVOjN4 yebany mógłby cytować hamleta w teatrze. 1 Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Najlepszy filmik promujący i do tego fanowski. Ta muzyka, ta przemowa... coś pięknego. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Kuźwa mać, żadnej z tych scen już nie pamiętam :confused: Tak to jest u mnie z serialami. Ale w sumie BB zacząłem oglądać w 2011 więc mam usprawiedliwienie Ja pamiętam śniadanka z Walterem Jr. No i jeszcze urodziny na początku chyba ostatniego sezonu. Te w jadłodajni. 1 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 ja pamiętam jak walter junior się zrzygał do basenu bo walter senior dał mu piwo. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 A ja nic nie pamiętam bo to nie wybitny serial, ot raz obejrzeć i zapomnieć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi