Gość andertejker Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 no, i dzieje sie jeszcze w czasach pięknych zółtych mustangów, Piccola bez czułków i gościa ze skorupą żółwia bez skorupy żółwia zostaje jeszcze opcja, że to alternatywna rzeczywistość. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 Albo pomylili tytuły i naprawdę to transformers 2, goku wyglada jak ten cieć z jedynki. Cytuj
Solidny (pan) 3 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 http://dbthemovie.com/2008/10/09/upcoming-promotion/ 5. How would you compare the official trailer that releases later this year to the teaser that was shown during the licensing expo? I am told the trailer will be different. That piece didn’t portray enough energy, so it wasn’t really reflective of the full feature. It was intended to show the look of some elements for L&M purposes, and to introduce some characters to those people. The L&M piece didn’t showcase the hard-core action that the film will offer, but the trailer will. Chyba jednak warto jeszcze poczekać, aż pokażą to, co chcą pokazać. Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 16 października 2008 Opublikowano 16 października 2008 całkowicie inny film,który wykorzystuje tylko nazwę i imiona postaci by trochę więcej ludzi odwiedziło salę kinową-takie są moje spostrzeżenia po trailerze,to nie ma nic wspólnego z tą serię!! Cytuj
Solidny (pan) 3 Opublikowano 16 października 2008 Opublikowano 16 października 2008 całkowicie inny film,który wykorzystuje tylko nazwę i imiona postaci by trochę więcej ludzi odwiedziło salę kinową-takie są moje spostrzeżenia po trailerze,to nie ma nic wspólnego z tą serię!! Jest realny świat i postacie inaczej wyglądają. To zmiana formy, a chodzi o treść: lanie mordy, kosmici i kamehameha. Jak można od DB wymagać więcej? Trzeba tylko poczekać na dobre sceny walki. ...przyznaję, unik przed badylami był mało dragonballowy - Goku powinien oberwać i nawet nie drgnąć albo się teleportować . Ale to tylko drobna zmiana... Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Wiesz...ja miałem inne wyobrażenie filmu kinowego..... Do Twojej formy pasują w takim razie filmy w stylu Fantastycznej czwórki i X-men i równie dobrze pasowała by do nich nazwa DB. Ja jednak liczyłem na więcej nawiązań do anime niż lanie mordy,kosmici i kamehameha.Choć oczywiście na biegającego kolesia z skorupą zółwia na plecach nie liczyłem Cytuj
Solidny (pan) 3 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Oczywiście, że do mojej formy wszystko pasuje. Bo filmy mają swoje formy, a DB to nie jest przedsięwzięcie, które by je łamało . To kolejna adaptacja, której nadaje się schematyczną formę filmu akcji fantasy. Nawiązania będą na pewno, można mieć tylko nadzieję, że większe niż kamehameha (i kosmici), bo lanie mordy jest w każdym filmie akcji . Mogliby też zrobić bardziej bajkowy świat tą techniką co 300, ale cóż... Podobno plenery są dość dragonballowe, sam oceń: http://dbthemovie.com/gallery/thumbnails.p...um=1&page=1 Zmienili ogólną stylistykę, to fakt, ale dam im szansę do 12 grudnia. Jeśli kolejny trailer też nie będzie miłym doświadczeniem to... no cóż, obejrzę film, ale tak łatwo nie dam im zarobić... chociaż, kto wie? Cytuj
Solidny (pan) 3 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 (edytowane) http://www.filmweb.pl/Fox+nakazuje+dokr%C4...2,News,id=46834 Spadek nadziei: -20 Pewnie to tylko jakaś tam scena. Często się dokręca materiał, nawet po pół roku. Jednak taka informacja trochę psuje okres czekania Edytowane 22 października 2008 przez Solidny (pan) Cytuj
Guts 7 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Skoro sam Fox nie jest zadowolony z ostatecznego materiału, to może być nie za ciekawie. Zresztą dokrętki robi się przed zakończeniem zdjęć, a nie po zaprezentowaniu wersji reżyserskiej wytwórni (wtedy to ewentualne cięcia, montaż itd.). Mają czas do marca i oby nie zawiedli oczekiwań fanów... z całego świata. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 (edytowane) Wlosy rozbawily mnie do lez. A tu juz typowy rodzynek: Czekalem az sasiedzi zadzwonia po policje. Edytowane 3 grudnia 2008 przez Yacek Cytuj
Tori 12 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 Ten pierwszy filmik jak na amatorski to prezentuje się naprawdę fajnie. Tyle, że Goku w ssj miał niebieskie oczy Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 To co dał Shtas dobre:o. Gra aktorska oczywiście dno, ale naprawde fajnie to zrobiono. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 10 grudnia 2008 Opublikowano 10 grudnia 2008 (edytowane) Kolejny trailer Edytowane 10 grudnia 2008 przez ShtaS Cytuj
Gość andertejker Opublikowano 10 grudnia 2008 Opublikowano 10 grudnia 2008 ten trailer nawet znośny, ale dalej uważam, że toto powinno mieć jakąś inną nazwę. Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 10 grudnia 2008 Opublikowano 10 grudnia 2008 Bez przesady, aż takie dobre to raczej nie będzie. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 10 grudnia 2008 Opublikowano 10 grudnia 2008 czy mi sie wydaje czy szatana serduszko pokolorowali na zielono? co do filmiku to duzo lepszy od poprzedniego ale nadal nie ma klimatu smoczych jaj Cytuj
Tori 12 Opublikowano 10 grudnia 2008 Opublikowano 10 grudnia 2008 Goku to nie Goku, pogódźmy się z tym. Gdzie naiwny, ale odważny, pewny siebie i niepokonany chłopiec? Jedyne, co mi się w nowym trailerze podobało, to zniszczenie miasta- takie samo jak w bajce Cytuj
orion50 632 Opublikowano 10 grudnia 2008 Opublikowano 10 grudnia 2008 (pipi), ale profanacja szkoda nawet komentować Cytuj
_Globus_ 1 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Zbierzmy Smocze Kule i poprośmy Shenlonga, żeby tych skur.wysynów rozj.ebało za karę Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Ale żenada. Jak można tak marnować ten tytuł?! Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Ugh tylko nie mówcie, że wam w ogóle się podoba anime DB :f Cytuj
orion50 632 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Zbierzmy Smocze Kule i poprośmy Shenlonga, żeby tych skur.wysynów rozj.ebało za karę Jestem za. Profanacja stulecia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi