barth 70 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 (edytowane) REDvsBLUE.com, zapamiętajcie ten adres, od teraz co tydzień (w poniedziałki wieczorem dla freeloader'ów) znajdziecie tam nowe odcinki nowego serialu Red vs Blue: Reconstruction. Ten nowy twór jest ciut dojrzalszy od swojego poprzednika (przynajmniej jak na razie), na pewno bardzo dobrze napisany, klimat ma nieziemski. Wplecione są motywy dwóch spin-off'ów poprzedniej serii - Out-of-Mind i Recovery One, a to bardzo dobrze, dzięki temu oprócz absurdalnego humoru powinniśmy dostać też sporą dawkę akcji. Nie wiem co więcej powiedzieć, ja jestem zachwycony (tym bardziej, że powraca Agent Washington, jedna z moich ulubionych postaci). Obczajcie sami i liczę, że podzielicie się swoimi opiniami w tym temacie (i może na kanale IRC'owym ). Edytowane 26 maja 2008 przez barth Cytuj
miniu 1 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 Mam cale RvB na dvd super seria czesto do niej powracam, chetnie obejrze co tera tworcy skolowali. Od dawna tez nie czytalem tych komiksow z ich strony dawniej mialem to jako str startowa zeby nie przegapic chyba do tego wroce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi