Dybcio 1 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 Jednak co najciekawsze teraz ten zestawik chodzi po 199zł więc popyt na jego jest jak widać. myślałem, że będe ok 40zł w plecy a jednak jestem pare do przodu . Zmienili w zestawie jeden film, wcześniej był Underworld Evolution a teraz jest Dobry Agent Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 Prawda, ale w tym zestawiku po 140 zł były te same filmy, dopiero w tym po 199zł sie pozmieniało. Ktos orientuje sie ile mega potrzeba na zainstalowanie tego playera? Nie mam teraz czasu się w to bawić, a mam tylko memorkę 256mega od arcade. Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 2 lipca 2008 Autor Opublikowano 2 lipca 2008 (edytowane) Trylogia jest na allegro za 119 zł. Dobra cena Ale ja szukam tylko pierwszej części. Ktos orientuje sie ile mega potrzeba na zainstalowanie tego playera? Nie mam teraz czasu się w to bawić, a mam tylko memorkę 256mega od arcade. Nie wiem dokładnie, ale mam tez tą memorkę i nie zauwazyłem żeby to były jakieś wielkie mega... Kurde, dziwi mnie to. Po co wam odtwarzacz umierającego formatu, to prawie jak kupowanie VHS kiedyś. Rozumiem, że część ma kolekcję filmów dvd (to odtwarzacz chyba też macie?), ale jak wiadomo nie wyjdą już żadne nowości w HD-DVD więc jedyne co to pozostaje kupno tych co wyszły. A te co wyszły kosztują tyle co dvd więc po co kupować zwykłe dvd skoro można mieć to smao w hd. Jakieś z dupy to zdanie wyszło ;f. I w sam raz na przeczekanie do momentu aż czytniki bluray stanieją Mam to samo zdanie. Nowości nie będzie ale będę miał dużo klasyków tanio w HD. Ja potrafie niektóre ulubione filmy oglądać po 10-15 razy. I tak jak mówi Masta poczekam na tanie odtwarzacze blu-ray, ewentualnie obniżke PS3. Edytowane 2 lipca 2008 przez MrSatan Cytuj
Marvel 0 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 (edytowane) Jakos nie moge sie zdecydowac na to hd-dvd z powodu dosyc skromnej ilosci dobrych filmow. Fakt, cena smiesznie niska, ale czy oplaca sie kupowac playera dla,powiedzmy, 5-7 filmow? Do tego niektore interesujace mnie pozycje kosztuja tyle co filmy na blu-ray (np. panstwo smith czy hanibal) Edytowane 2 lipca 2008 przez Marvel Cytuj
zygmunt2 0 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 Też się zdecydowałem zamówić odtwarzacz z 3 filmami jak był jeszcze za 149zł i nadal mam "Zamówienie zostało zaakceptowane" a mineło już pare dni. Wiecie może co się dzieje w ultimie że tak długo nie mogą wysłać? Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 2 lipca 2008 Autor Opublikowano 2 lipca 2008 Jakos nie moge sie zdecydowac na to hd-dvd z powodu dosyc skromnej ilosci dobrych filmow. Fakt, cena smiesznie niska, ale czy oplaca sie kupowac playera dla,powiedzmy, 5-7 filmow? Do tego niektore interesujace mnie pozycje kosztuja tyle co filmy na blu-ray (np. panstwo smith czy hanibal) Hmm, z oferty ok. 200-300 filmów na HD takich "must have'ów" u mnie znalazłoby sie przynajmniej 20. I to tak licząc po łebkach. Chyba że masz bardzo zawężone zainteresowania. Ale weż pod uwage że nie znajdziesz odtwarzacza blu-ray za troche ponad stówkę. Cytuj
Marvel 0 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 Po prostu wiekszosc hiciorow dostepnych na hd-dvd juz widzialem. A za przecietny film nie zaplace 40 zl albo i wiecej. Ja sie chyba nie zdecyduje, a reszta moze probowac jak nie jest na biezaco z kinem. No i wiadomo, jezeli macie ps3 lub planujecie jej zakup to hd-dvd wydaje sie bezsensowna opcja, bo troche filmow na blu-ray tez jest dostepnych po atrakcyjnych cenach no i ten format "zyje". Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 2 lipca 2008 Autor Opublikowano 2 lipca 2008 To nie jest na szczęście temat "musisz kupic hd-dvd". Ten format jest skierowany dla wielbicieli/zbieraczy filmów w HD, którzy chcą złapać okazję na takie tanie kino. A nie maja ps3. I nie musza miec najnowszych hiciorów. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 wie ktos czy blade runner final cut zawiera 5 wersji czy jedną "ostateczną"?? Bo właśnie zamówiłem z dvd.vo.uk, pakiet 2 filmy za 10 gbp - życ nie umierac, taniej niz sam blade runner w media Nie chodzilo mi o 2 filmy jednoczesnie. Po prostu zeby moc jeden obejrzec, pozniej drugi bez przekladania plyt. no tak, da się bez problemu. Za to nie da się zrobić tak że pauzujesz film w konsoli, oglądasz na hd i wracasz do zapauzowanego na konsoli, zacznie grać od początku. Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 (edytowane) Dla mnie jak tylko zobaczyłem, tą promocje sprawa była oczywista. Filmów w HD-DvD jest dość dużo i to naprawdę interesujących (mnie). A Blu-Ray i tak będe miał w Ps3 więc..... Czekam na kuriera, dziś nie przyjechał, a tak po za tym pomyśleli z filmem Underworld 2. Film taki sobie, ale dobra pokazówka HD. Aż boje się pomyślec o Matrixie. Jeszcze jedno, nawet jakbym miał obejrzeć tylko z 5 filmów. To co, kolekcjonuje filmy, sprzęt więc taki odtwarzacz to wręcz obowiązek. P.S. Jak ktoś chętny, mogę zamienić się Cesarzową na Dobrego agenta. Edytowane 2 lipca 2008 przez Slupek88 Cytuj
Dybcio 1 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 To nie jest na szczęście temat "musisz kupic hd-dvd". Ten format jest skierowany dla wielbicieli/zbieraczy filmów w HD, którzy chcą złapać okazję na takie tanie kino. A nie maja ps3. I nie musza miec najnowszych hiciorów. Popieram 8) Cytuj
Marvel 0 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 Nie no jasne,ja tylko powiedzialem dlaczego, moim zdaniem, ten zakup nie do konca sie oplaca. Mozliwe,ze i tak sie skusze ze wzgledu na Hannibala ;> Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 MasterSnake - Blade Runner: The FInal Cut to wersja 2-dyskowa, gdzie są co najwyżej dwie wersje. Ja na razie obejrzałem tylkę tę ostateczną, nie zgłębiając dodatków. Ale i tak śmierć na miejscu po projekcji x_x Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 no to klawo, tylko przez zamęt z bankiem dopiero jutro zamówię ;f. Ogólnie to dvd.co.uk dobre jest, wybór spory i promocje fajne Cytuj
Pchela 7 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 OT: Troche nie rozumiem o co chodzi w tym sklepie dvd.co.uk z grami na 360. Nie mozna kupic 2 gier bo wywala alerta i trzeba jedna usunac Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 Przedwczoraj chyba weszła nowa odsłona sklepu i chyba się walnęli przy czymś, bo nagle podają koszty wysyłki Lost Odyssey, skoro jeszcze niedawno niemożliwa była wysyłka poza granice UK. Także wybierasz pewnie grę, której nie wysyłają poza granice państwa. Doszło dziś do mnie 7 filmów, na kolejne 3 jeszcze do jutra pewnie poczekam Cud, miód i orzeszki ten interesik Cytuj
IslandClaws 0 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 warto zainwestowac, chocby z tego powodu, ze z taka jakoscia obrazu Buliita nigdzie indziej NIE obejrzycie Cytuj
Marvel 0 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 ten hd-dvd player to wystarczy podlaczyc do usb w konsoli i juz hula? czy trzeba cos instalowac,konfigurowac? Cytuj
IslandClaws 0 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 jest plytka w zestawie, podlaczasz do konsoli playera i wkladasz plytke do iksa Cytuj
Pchela 7 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 (edytowane) Dzisiaj dostałem swoj HD player i muszę powiedzieć ze jakość filmów zabija. Bez porównania ze zwykłymi DVD. To najlepiej wydane przeze mnie pieniądze w tym roku Polecam kazdemu EDIT: Pilot super sprawuje sie z moim TV samsunga, jak dla mnie to wielki PLUS poniewaz oryginalny pilot jest juz baaardzo wysluzony i nie reaguje juz tak jakbym tego chcial, a pilocik Microsoftu bardzo dobrze go zastepuje. Aby nawiazac polaczenie pilota z TV nalezy przytrzymac 2 sec przyciski TV i OK, nastepnie podswietli sie jedynie klawiatura numeryczna, nalezy wprowadzic KOD i potwierdzic przyciskiem TV. Kody do chyba wszystkich firm telewizorow znajdziecie tutaj: http://www.xbox.com/en-US/support/systemse...ontrolcodes.htm Edytowane 3 lipca 2008 przez Pchela Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 pilot sam sie skalibruje z tv, styknie wcisnac cos i poczekac ( w robocie jestem, nie pamietam co w instrukcji bylo ) Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 Jakos filmu jest wyrabista. Pilocik ekstra. Ide ogladac ;] Cytuj
Pchela 7 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 mi sie samo nie skalibrowalo, zalezy od TV :] Jedrek jakie masz filmy ? Cytuj
jarken 33 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 Pilot jest super, wreszcie podczas oglądania nie będzie wyłączał się gamepad A sama jakość obrazu zabija na plazmie 37". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi