Gość MasterShake Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 ponoc sie da, plyta ze sterownikami jest w opkakowaniu Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 Da się. Może służyc jako zwykły napęd. Co ciekawe nie chciało odtwarzac mi filmów HD-DVD. Ale to pewnie dlatego że mam zwykłego laptopa. Płyty DVD odczytywał bez problemów. Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 To jakiego trzeba miec laptopa by odtwarzac filmy hd w nim? Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 http://www.legitreviews.com/article/532/1/ Cytuj
Dybcio 1 Opublikowano 23 lipca 2008 Opublikowano 23 lipca 2008 Po podłączeniu napędu do PC, XP'ek wykrywa go jako napęd Toshiby (Xbox360) i to by było na tyle, czyta jedynie płyty DVD. Sterowniki dołączone do napędu niestety nie działają z blaszakiem. Trzeba będzie coś poszukać na necie. Dla tych co chcieli by wiedzieć co i jak, zapraszam tu : http://www.digital-digest.com/articles/Xbo...dows_page1.html Wszystko świetnie opisane. Odtwarzacz czyta płytki, niestety obejrzeć filmu nie mogę, gdyż mam za słabą kartę graficzną, miłej zabawy Cytuj
Darko. 4 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 HELP!!! Chciałem sobie dzisiaj z okazji niedzieli spokojnie oglądnąć 300 a tu zonk :o . W dashbordzie brak podwójnej ikonki czytnika ale sam czytnik się otwiera. Nie wiem o co biega. Wszystko podłączone jak należy, nie ruszałem czytnikiem podczas pracy itp. Miał ktoś podobny przypadek? Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Odepnij wszystko i upewnij się, że NA PEWNO wszystko jest dobrze podłączone Cytuj
Darko. 4 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Zrobiłem tak od razu i to kilka razy. Wydaje mi się, że to jakiś problem z kablem. Przy włączaniu X'a kiedy go docisnę przez pewien czas wszystko działa normalnie. Dziwne bo tacka się wysuwa...Jest jakaś szansa na reklamację? Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Procedura jest bodajże taka, jak przy samej konsoli. Dzwonisz do MS i oni się już wszystkim zajmują Cytuj
Darko. 4 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Zadzwoniłem na infolinię MS i rzeczywiście ta sama bajka co z konsolami. Facet był chyba lekko zaskoczony ale i tak wszystko poszło sprawnie. Kazano mi zadzwonić jutro w sprawie numeru przewozowego, potem po kuriera i tyle. Cytuj
genetyk@ 0 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Opublikowano 15 sierpnia 2008 no ja dzis wkoncu tez sie skusilem na odwarzacz , w pobliskim komisie konsolowym kupilem za 20 f.... niestey godzine pozniej na necie zauwazylem na www.game.co.uk odwarzacz za 13 f. fakt ze kupilem rownierz nowy... ale cena, 7 funtow wplecy.... 5 tyskich Cytuj
exeed 0 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Witam Chciałbym kupić ten napęd ale jako zewnętrzny do laptopa (który nie posiada napędu optycznego). Jest to dość słaby sprzęt (256MB/800MHz) i czy ktoś się orientuje jakie wymagania ma ten napęd? Nie chodzi mi o filmy HD tylko o normalne DVD. Czy ten napęd obsługuje również CD czy tylko DVD i HD DVD? Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 mocne, w piątek zamówiłem film z dvd.co.uk - wczoraj doszedł. Szkoda że to tylko gejowskie 300 ale chciałem sprawdzić jak sklep działa xd Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 Oj działa bardzo dobrze . Gejowskie, nie gejowskie ale dobre do obejrzenia w HD i w 5.1. Cytuj
jan szabrownik 0 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 mocne, w piątek zamówiłem film z dvd.co.uk - wczoraj doszedł. Szkoda że to tylko gejowskie 300 ale chciałem sprawdzić jak sklep działa xd sklep działa świetnie zamówiłem dwa filmy w poniedziałek, wysłali we wtorek a już dzisiaj to jest czwartek filmy doszły ^_^ zapłaciłem tylko 1 funta za przesyłkę od płyty, polecam wszystkim sklep jest super Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 btw - jedno mnie irytuje, może mam coś w ustawieniach. Oglądam film dajmy na to do połowy, wyłączam konsolę, włączam ponownie, włączam film a tu się płyta włącza od początku z menu itp - wtf? To nawet dvd zapamiętuje na czym skończyło Cytuj
Doneth 3 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Zdobyłem kilka filmów na których mi bardzo zależało i teraz moja mała kolekcja nabrała lekkich rumienców.: http://img293.imageshack.us/my.php?image=dsc03305ox9.jpg Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 (edytowane) DVD.co.uk ma chyba jeszcze najwiekszy wybór na tą chwilę. Ze sprawdzonych miejscówek polecam jeszcze hmv.co.uk, axelmusic.com (mają rewelacyjne opisy płyt i skany okładek) i oczywiście eBay btw - jedno mnie irytuje, może mam coś w ustawieniach. Oglądam film dajmy na to do połowy, wyłączam konsolę, włączam ponownie, włączam film a tu się płyta włącza od początku z menu itp - wtf? To nawet dvd zapamiętuje na czym skończyło To kwestia softu playera, nawet PS3 dostało opcję Resume dopiero z jakims kolejnym updatem BD playera - w przypadku HD DVD X360 już się chyba tego nie doczekasz... Edytowane 19 września 2008 przez Butcher Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 (edytowane) omg jakie hmv ma ceny, byle do wyplaty Butcher a jak u nich z wysylka do nas? Problemow nie robia? na dvd.co.kuk ceny pojedynczych filmow poszly w gore Edytowane 24 września 2008 przez MasterShake Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 (edytowane) HMV.co.uk nie robi żadnych problemów, tylko wysyłka 2.50, zamiast 1.00 jak na dvd.co.uk. Na ten ostatni zresztą radziłbym uważać - wczoraj dostałem HD DVD Miami Vice UŻYWANE - brak folii, obtarte pudełko, na płycie ślady starości (nalot, kurz), ale rys brak. To już chyba naprawdę wyprzedaż końcówek... btw: Posiadaczom PS3 polecam Men in Black Blu-ray z dvd.co.uk. - polskie napisy i lektor, aktualnie przecena na 9.95 + 1 za wysyłkę, co daje niecałe 50zł. W polskich sklepach ok. 110 zł. A jeżeli komuś niestraszny brak PL, Amazon.com (US) ma świeżutki mega-zestaw Blu-ray Kill Bill vol. 1&2 (tylko u nich komplet) za niecałe 50$ z wysyłką, region free (trzeba się liczyć z ew. cłem). U nas tyle będzie kosztować jedna płyta - i to pewnie jak wyjdzie za te kilka lat... Jakość Killa na BD zabija na miejscu - jak sam film oczywiście... mastershake na dvd.co.uk warto korzystać z promocji "2xHD DVD za 10 funtów". Wyszukuj filmy z takim znaczkiem i kupuj parami (większa ilość nie podlega promocji, nawet parzyste ilości). Polecam Blade Runner - REWELACYJNIE odświeżone i wydane pod względem jakości, muza powala. Do tego np. Troja czy Wysyp żywych trupów... Dla mnie już tam niewiele, szperam u nich od dawna... Znany polski serwis aukcyjny ma też dużą ofertę HD DVD do 30 zł. Widzę, że ludzie zaczynają wyprzedawać kolekcje... Edytowane 25 września 2008 przez Butcher Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 o promocji wiem, chodzilo mi o to ze filmy byly po 5.6 a teraz sa po 7. Ale ogolnie w porownaniu do hmv to drogo maja. W kazdym razie ostatniego zamawiam sobie paczke z hmv, wciagam sharkoony i dzien z zycia wyjety xd. Poki co hd dvd wychodzi taniej niz zwykle dvd w polskich sklepach, ot sposob na przeczekanie czasu do zkaupu jakiegos bluray Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 1 października 2008 Opublikowano 1 października 2008 Pytanko, bo szukałem wszędzie ale nigdzie nie mają w żadnych sklepach zagranicznych. Czyli pewno nie wyszły, ale dla pewności spytam się Gwiezdne wojny na HD-DvD obojętnie jaki epizod? Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 1 października 2008 Opublikowano 1 października 2008 nie wyszly, tak samo parku jurajskiego nie ma nad czym ubolewam. No, poki co 11 filmow w kolekcji ( tzn 6 wlasnie do mnie idzie ale sa juz moje ;] ) Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 (edytowane) Dzięki, racja znalazłem info, o tym, że wszystkie 6 epizodów ma wyjść na Blu-Rayu. Swoją drogą dobry film mi wkręciłeś na Jurassic Park, no to by było coś, zobaczyć JP w HD. Pochwal się filmami jakie masz w kolekcji. Edytowane 2 października 2008 przez Slupek88 Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 na stanie: ostatni samuraj underworld 2 red dragon bourne ultimatum white noise 2 300 i jutro albo w pon powinno dojsc: skeleton key blade runner kiss kiss bang bang 12 monkeys hitcher Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi