Tiglatpilesar 7 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Nie podoba mi się. Nie mam zamiaru o niczym wyrokować, to w końcu tylko trailer, ale wszystko wydaje mi się zbyt realistyczne. Czekam aż pokażą dziką przyrodę i Jade polującą z aparatem (E3 ). Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Target render. Za ładnie to wszystko chodziło <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Może to jest rander... dobra, na pewno jest (może nie koniecznie jeśli idzie o grafę, ale o koncept gameplayu). Ale właśnie taki kierunek to co mi się marzy jeśli chodzi o nową generacje gier - ten typ pracy kamery, ta akcja. To jest do odtworzenia w warunkach gry, włącznie z oddaniem żywego miast i biegania wszędzie (kibel rox). Wymaga tylko nowego spojrzenia, zerwania ze starymi standardami, które wydawały się prawdami absolutnymi - mówię o sterowaniu. Pierwsze jaskółki to Heavy Rain i po tym trailerze mam też wrażenie że właśnie tak gra. Bo ona z pewnością nie ma typowego sterowania. Mam nadzieje zobaczyć niebawem więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vamp 0 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Nigdy niegralem w jedynke ale 2 napewno sprawdze a co do trailer'u to grafe na bank uciagnie bo uncharted 2 wyglada duzo lepiej jedynie co to ta plynnosc i praca kamery ale kto tam wie Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Może to jest rander... dobra, na pewno jest (może nie koniecznie jeśli idzie o grafę, ale o koncept gameplayu). Ale właśnie taki kierunek to co mi się marzy jeśli chodzi o nową generacje gier - ten typ pracy kamery, ta akcja. To jest do odtworzenia w warunkach gry, włącznie z oddaniem żywego miast i biegania wszędzie (kibel rox). Wymaga tylko nowego spojrzenia, zerwania ze starymi standardami, które wydawały się prawdami absolutnymi - mówię o sterowaniu. Pierwsze jaskółki to Heavy Rain i po tym trailerze mam też wrażenie że właśnie tak gra. Bo ona z pewnością nie ma typowego sterowania. Mam nadzieje zobaczyć niebawem więcej. Widze ze mamy podobne oczekiwania co do gier w przyszlosci Mimo wszystko mam wrazenie ze przez ostatnie lata nasza branza stoi w miejscu jesli chodzi o innowacje, ruch uliczny w grach, sposob poruszania sie i eksploracji itd. Popatrz ile lat temu wyszlo takie Shenmue z ogromnym swiatem, gameplayem "wrzuconym" w tłum uliczny. Od czasu tej gry praktycznie nie widze zadnego postepu. Ten rok moze przyniesc wkoncu nowy wymar grania..Wlasnie tego co widzialem w trailerze BG&E 2 bym oczekiwal od next genowych gier. Duzej filmowosci nie tylko w przerywnikach, ale takze w samym gameplayu... Gram sobie wlasnie w KZ 2 i ta gra dotyka "niemozliwego". Tzn gram i rownoczesnie czuje sie jak w filmie (mam nadzieje ze rozumiecie o co mi chodzi). Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Filmik na IGN? http://xbox360.ign.com/dor/objects/1425446...ISH_051109.html Ubisoft bawi się z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Incognitos 2 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Nie no jestem w ciężkim szoku! Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Przecież to render jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Render czy nie, liczymy na taką intensywność akcji, bo palputacje serca w poprzedniczce też były (chociaż ME toto nie był) . Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Ewentualnie to może być filmik na silniku gry, ale za nic nie dostaniemy takich animacji postaci Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Ewentualnie QTE jak w RE4;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Incognitos 2 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 (edytowane) Ewentualnie to może być filmik na silniku gry, ale za nic nie dostaniemy takich animacji postaci A mi się wydaje, że możemy dostać Już AC pokazał ile można na dzisiejszych sprzetó wyciągnąć, nie mówiąc już o tym co pokaże AC2 w tym temacie. Edytowane 13 Maja 2009 przez Incognitos Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Wstrzymano prace nad BG&E2? Ubisoft to chuje! http://www.gram.pl/news_8grkGO,7_Beyond_Good_and_Evil_2_wstrzymane.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Getaway,Eight Days,teraz ta gra- kurcze fajne pozycje nam przechodzę koło nosa Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Nie powiem, żebym jakoś ubolewał. Jedynka nie wciągnęła ani mnie, ani moich koleżanek. A przecież przygodówki to dobry materiał dla laików. Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) Jest nowy "filmik" "Na targach Montpellier In Game Michel Ancel (twórca Raymana oraz głównego bohatera wpisu), razem z kolegą po fachu, Jordenem Mechnerem (odpowiedzialny za pierwsze przygody Księcia Persji, a ostatnio From Dust) przeprowadzili prezentację na temat tworzenia gier. Co najważniejsze: w jej trakcie Michel pokazał obrazki koncepcyjne oraz nagranie z Beyond Good & Evil 2." http://niezgrani.pl/...nd-good-evil-2/ Edytowane 22 Listopada 2011 przez the_m Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Niewiele tego nowego, a końcówka już była dawno temu pokazana Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Niewiele ale dobrze wiedzieć że coś się dzieje w tym temacie A gra to jakiś strasznie ambitny projekt nic dziwnego, że Ubi boi się wyłożyć, zapewne, górę kapuchy na niszową markę i zbiera kasę wydając BGE HD i uzależniając kontynuacje od sprzedaży nowego Raymana (harkorowe dziadostwo ). Oby się Ancelowi udało dopiąć swego. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 A ten filmik to nie wyszło, że fake ? Ja czekam na ten sequel jak na nic innego, nawet bardziej niż na GTA V czy nowego Superfroga : ) Jedynka to dla mnie top 3 gier w życiu. Rada dla wszystkich co też czekają na BG&E 2, kupujcie Raymana Origins i to najlepiej w premierę Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 A ten filmik to nie wyszło, że fake ? Ja czekam na ten sequel jak na nic innego, nawet bardziej niż na GTA V czy nowego Superfroga : ) Jedynka to dla mnie top 3 gier w życiu. Rada dla wszystkich co też czekają na BG&E 2, kupujcie Raymana Origins i to najlepiej w premierę Prędzej "target render". Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Environment tech video: Szczerze mówiąc nic szczególnego z czym nie mogłyby sobie poradzić obecne konsole. Ale jeśli faktycznie będą czekać na next geny to mam nadzieję, że jeszcze popracują nad tym silnikiem. No i samo otoczenie mogłoby być bardziej "żywsze". Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) Przy takiej oprawie spokojnie mogłoby to wyjść na obecne konsole, miejscówki momentami bardzo przypominają Kijuju z RE5. W komentarzach pisze, że to demo z 2009 roku odpalone na PS3/Xboxie. Czyli wiadomo, że gra będzie wyglądać dużo lepiej. Edytowane 11 Maja 2012 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Jedynka to jedna z moich ulubionych gier ever. Wszystko mi podpasowało i fabuła, zagadki, klimat, robienie zdjęć, bohaterowie, świat - no walki mogłyby być trudniejsze. Ciekawe czy się doczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi