Tiglatpilesar 7 Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 Nie podoba mi się. Nie mam zamiaru o niczym wyrokować, to w końcu tylko trailer, ale wszystko wydaje mi się zbyt realistyczne. Czekam aż pokażą dziką przyrodę i Jade polującą z aparatem (E3 ). Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 Target render. Za ładnie to wszystko chodziło <_< Cytuj
Gość Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 Może to jest rander... dobra, na pewno jest (może nie koniecznie jeśli idzie o grafę, ale o koncept gameplayu). Ale właśnie taki kierunek to co mi się marzy jeśli chodzi o nową generacje gier - ten typ pracy kamery, ta akcja. To jest do odtworzenia w warunkach gry, włącznie z oddaniem żywego miast i biegania wszędzie (kibel rox). Wymaga tylko nowego spojrzenia, zerwania ze starymi standardami, które wydawały się prawdami absolutnymi - mówię o sterowaniu. Pierwsze jaskółki to Heavy Rain i po tym trailerze mam też wrażenie że właśnie tak gra. Bo ona z pewnością nie ma typowego sterowania. Mam nadzieje zobaczyć niebawem więcej. Cytuj
Vamp 0 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Nigdy niegralem w jedynke ale 2 napewno sprawdze a co do trailer'u to grafe na bank uciagnie bo uncharted 2 wyglada duzo lepiej jedynie co to ta plynnosc i praca kamery ale kto tam wie Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Może to jest rander... dobra, na pewno jest (może nie koniecznie jeśli idzie o grafę, ale o koncept gameplayu). Ale właśnie taki kierunek to co mi się marzy jeśli chodzi o nową generacje gier - ten typ pracy kamery, ta akcja. To jest do odtworzenia w warunkach gry, włącznie z oddaniem żywego miast i biegania wszędzie (kibel rox). Wymaga tylko nowego spojrzenia, zerwania ze starymi standardami, które wydawały się prawdami absolutnymi - mówię o sterowaniu. Pierwsze jaskółki to Heavy Rain i po tym trailerze mam też wrażenie że właśnie tak gra. Bo ona z pewnością nie ma typowego sterowania. Mam nadzieje zobaczyć niebawem więcej. Widze ze mamy podobne oczekiwania co do gier w przyszlosci Mimo wszystko mam wrazenie ze przez ostatnie lata nasza branza stoi w miejscu jesli chodzi o innowacje, ruch uliczny w grach, sposob poruszania sie i eksploracji itd. Popatrz ile lat temu wyszlo takie Shenmue z ogromnym swiatem, gameplayem "wrzuconym" w tłum uliczny. Od czasu tej gry praktycznie nie widze zadnego postepu. Ten rok moze przyniesc wkoncu nowy wymar grania..Wlasnie tego co widzialem w trailerze BG&E 2 bym oczekiwal od next genowych gier. Duzej filmowosci nie tylko w przerywnikach, ale takze w samym gameplayu... Gram sobie wlasnie w KZ 2 i ta gra dotyka "niemozliwego". Tzn gram i rownoczesnie czuje sie jak w filmie (mam nadzieje ze rozumiecie o co mi chodzi). Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Filmik na IGN? http://xbox360.ign.com/dor/objects/1425446...ISH_051109.html Ubisoft bawi się z nami. Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Nie no jestem w ciężkim szoku! Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 13 maja 2009 Opublikowano 13 maja 2009 Render czy nie, liczymy na taką intensywność akcji, bo palputacje serca w poprzedniczce też były (chociaż ME toto nie był) . Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 13 maja 2009 Opublikowano 13 maja 2009 Ewentualnie to może być filmik na silniku gry, ale za nic nie dostaniemy takich animacji postaci Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 13 maja 2009 Opublikowano 13 maja 2009 (edytowane) Ewentualnie to może być filmik na silniku gry, ale za nic nie dostaniemy takich animacji postaci A mi się wydaje, że możemy dostać Już AC pokazał ile można na dzisiejszych sprzetó wyciągnąć, nie mówiąc już o tym co pokaże AC2 w tym temacie. Edytowane 13 maja 2009 przez Incognitos Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 Wstrzymano prace nad BG&E2? Ubisoft to chuje! http://www.gram.pl/news_8grkGO,7_Beyond_Good_and_Evil_2_wstrzymane.html 1 Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 Getaway,Eight Days,teraz ta gra- kurcze fajne pozycje nam przechodzę koło nosa Cytuj
estel 806 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 Nie powiem, żebym jakoś ubolewał. Jedynka nie wciągnęła ani mnie, ani moich koleżanek. A przecież przygodówki to dobry materiał dla laików. Cytuj
_mike 318 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 (edytowane) Jest nowy "filmik" "Na targach Montpellier In Game Michel Ancel (twórca Raymana oraz głównego bohatera wpisu), razem z kolegą po fachu, Jordenem Mechnerem (odpowiedzialny za pierwsze przygody Księcia Persji, a ostatnio From Dust) przeprowadzili prezentację na temat tworzenia gier. Co najważniejsze: w jej trakcie Michel pokazał obrazki koncepcyjne oraz nagranie z Beyond Good & Evil 2." http://niezgrani.pl/...nd-good-evil-2/ Edytowane 22 listopada 2011 przez the_m Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 Niewiele tego nowego, a końcówka już była dawno temu pokazana Cytuj
_mike 318 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 Niewiele ale dobrze wiedzieć że coś się dzieje w tym temacie A gra to jakiś strasznie ambitny projekt nic dziwnego, że Ubi boi się wyłożyć, zapewne, górę kapuchy na niszową markę i zbiera kasę wydając BGE HD i uzależniając kontynuacje od sprzedaży nowego Raymana (harkorowe dziadostwo ). Oby się Ancelowi udało dopiąć swego. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 A ten filmik to nie wyszło, że fake ? Ja czekam na ten sequel jak na nic innego, nawet bardziej niż na GTA V czy nowego Superfroga : ) Jedynka to dla mnie top 3 gier w życiu. Rada dla wszystkich co też czekają na BG&E 2, kupujcie Raymana Origins i to najlepiej w premierę Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 A ten filmik to nie wyszło, że fake ? Ja czekam na ten sequel jak na nic innego, nawet bardziej niż na GTA V czy nowego Superfroga : ) Jedynka to dla mnie top 3 gier w życiu. Rada dla wszystkich co też czekają na BG&E 2, kupujcie Raymana Origins i to najlepiej w premierę Prędzej "target render". Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 Environment tech video: Szczerze mówiąc nic szczególnego z czym nie mogłyby sobie poradzić obecne konsole. Ale jeśli faktycznie będą czekać na next geny to mam nadzieję, że jeszcze popracują nad tym silnikiem. No i samo otoczenie mogłoby być bardziej "żywsze". Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 (edytowane) Przy takiej oprawie spokojnie mogłoby to wyjść na obecne konsole, miejscówki momentami bardzo przypominają Kijuju z RE5. W komentarzach pisze, że to demo z 2009 roku odpalone na PS3/Xboxie. Czyli wiadomo, że gra będzie wyglądać dużo lepiej. Edytowane 11 maja 2012 przez Zwyrodnialec Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 17 maja 2012 Opublikowano 17 maja 2012 Jedynka to jedna z moich ulubionych gier ever. Wszystko mi podpasowało i fabuła, zagadki, klimat, robienie zdjęć, bohaterowie, świat - no walki mogłyby być trudniejsze. Ciekawe czy się doczekam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi