SimonK 29 Opublikowano 5 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2011 Wlasnie dostalem avizo, czeka na mnie moj arcade stick na poczcie Szybko wyslali, w mailu dostalem info ze 10-15 dni roboczych (czyli miesiac), uwineli sie w tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 553 Opublikowano 5 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2011 Mi wysłali w zeszłą niedzielę a w piatek juz miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
P-chan 195 Opublikowano 16 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2012 Jestem nowy w temacie arcade stick'ów, wiec mam drobne pytanko, jakiego pierwszego stick'a polecacie. Zastrzegam, że nie mam zamiaru inwestować w byle bubel, który rozleci się po kilku miesiącach, jak nie dniach. I gdzie najlepiej w miare tanio można znaleść taki sprzęt. Interesuje mnie jak na razie arcade stick do PS3/PC... Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 16 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2012 Na początku może powinienes okreslić jakis przedział cenowy. Bo te "nie buble" nierozpadające się po kilku miesiącach to zaczynają się od 500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 16 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2012 Mam zmodowanego MadCatza SF4 Fighsticka (tego tanszego) z galką Seimitsu LS-32 i buttonami Sanwy (6 szt. + 2 zaślepki). Ew. na oryginalnych częściach mogę pchnać ale sie psują bardzo szybko przyciski podobno (nie wiem bo od razu zmieniłem). Daj znać na priv czy jesteś zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 Controller do Smasha. Zmarnowane tyle przycisków. Cytuj Odnośnik do komentarza
K'^^ 282 Opublikowano 9 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2016 To się za bardzo nie nadaje do Smasha bo ten tytuł wymaga analoga jak żaden inny Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 25 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2019 Gdzie teraz części najlepiej kupić?:) Cytuj Odnośnik do komentarza
pic3k 130 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2019 Ja kupuje na arcadeworlduk.com. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 29 października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 października 2019 Przeczytałem na ppe recenzje Nacon Dajia Arcade Stick. Chce go kupic i uzywac do Tekkena 7 ale tez do retro chodzonych bijatyk jak Punisher AvP albo Metal Slug. To raczej dobry wybor? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 27 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2021 Potrzebuje jlfa i przyciski kupic. Ma ktos? Albo moze gdzie pewne nie podrobione kupie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 @Mastachi Po Brexicie, gorzej z zamawianiem - Arcadeworld.uk był pewnie najlepszym miejscem do zamawiania w EU, wiem, że część osób poleca też francuski Smallcab, ale nigdy nic tam nie zamawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2021 http://www.arcadeshop.de To jest sklep ktory dawno dawno temu polecal mi kowal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2021 @wet_willy No to jeden z najstarszych w EU i często polecany, ale przez pandemię mają problemy z dostępnością rzeczy niestety (JLF-a chyba nie mają na stanie, przynajmniej kiedy ostatnio raz sprawdzałem). W sumie w EU głównie trzy sklepy są polecane, arcade.de, arcadeworld.uk i ten co wspomniałem wyżej. Cenowo jest raczej podobnie wszędzie, ja ostatecznie pewnie zrobię zamówienie tutaj (pora na wymianę paru rzeczy w sticku), więc później mogę dać znać:https://www.smallcab.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 317 Opublikowano 10 października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 października 2021 Orientuje się ktoś czy z tego można korzystać jak ze zwykłego arcade sticka i w Tekkena pograć? Czy jedynie zagram w te gry dedykowane co są wbudowane w sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 10 października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 października 2021 Dedykowane tylko no i pewnie do pc sie da podłączyć ale trzeba kombinować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 Czy sa jakies Arcade Sticki kompatybilne z PS5? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 Kazdy z ps4? Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 12 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2022 Pytanko. Hori wydało na przestrzeni lat kilka Fighting Stick Mini. Była wersja do PS3/PS4, ostatnio też do Switcha. Obie da się podłączyć do PC. Interesuje mnie, czy po podłączeniu tych sticków do PC gry będą wyświetlały jakieś randomowe przyciski, czy np. odpowiednie dla danej platformy? Tj. znaczki pada Sony przy wersji dla Playstation, ABXY w wersji Switcha, czy zupełnie inne przypadkowe oznaczenia? Obecnie najłatwiej dostępna jest wersja do Switcha, ale nie lubię oznaczeń przycisków tej konsoli, dlatego wolę wiedzieć czego się spodziewać przed zakupem. Wiem, że wiele też zależy od gry, ale na Steam po podłączeniu pada PS4 w większości gier mam odpowiednie przyciski dla pada. Ciekawi mnie zatem, czy tak samo będzie ze stickiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 12 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2022 Ja bym brał to https://perfectblue.pl/produkt/8bitdo-kontroler-arcade-stick/ Obczaj na YouTube testy. Mam trochę sprzętu 8bitdo. To solidna firma. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 285 Opublikowano 12 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2022 1 godzinę temu, Suavek napisał: Pytanko. Hori wydało na przestrzeni lat kilka Fighting Stick Mini. Była wersja do PS3/PS4, ostatnio też do Switcha. Obie da się podłączyć do PC. Interesuje mnie, czy po podłączeniu tych sticków do PC gry będą wyświetlały jakieś randomowe przyciski, czy np. odpowiednie dla danej platformy? Tj. znaczki pada Sony przy wersji dla Playstation, ABXY w wersji Switcha, czy zupełnie inne przypadkowe oznaczenia? Obecnie najłatwiej dostępna jest wersja do Switcha, ale nie lubię oznaczeń przycisków tej konsoli, dlatego wolę wiedzieć czego się spodziewać przed zakupem. Wiem, że wiele też zależy od gry, ale na Steam po podłączeniu pada PS4 w większości gier mam odpowiednie przyciski dla pada. Ciekawi mnie zatem, czy tak samo będzie ze stickiem. Podłączałem u siebie sticki różnych marek i customowego hitboxa, wszystkie wyświetlały przyciski z xboxa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi