Skocz do zawartości

Filmy i zdjęcia z wydarzeń sportowych

Featured Replies

• Odpowiedzi 784
  • Wyświetleń 129,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dokładnie trzy post nad Twoim, ktoś wrzucił już ten filmik.

Co do filmiku - bramkarz chyba więcej razy nie będzie paradował, po odbiciu piłki przy karnym ;)

Opublikowano

Dokładnie trzy post nad Twoim, ktoś wrzucił już ten filmik.

Co do filmiku - bramkarz chyba więcej razy nie będzie paradował, po odbiciu piłki przy karnym ;)

Przynajmniej nauczy się raz na zawsze ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepsza walka Adamka. Żeby nie bylo watpliwosci , macie link

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

O to, że sędzia uznał toto za bramkę dla Bordeaux, dzieki której wygrali ;)

Opublikowano

"Boska ręka"

spalony ;P koleś w fiolecie był poza boiskiem, więc napastnik był na spalonym.

Opublikowano

aha :D ja miałem na myśli pierwszą bramkę xD tam był spalony, dwa wałki w jednym meczu więc i tak wychodzi na zero

Opublikowano

Bramka Messiego znalazła się tam chyba, za przeproszeniem, z dupy. Nazwisko strzelca wielkie, ale sam gol już nie. Jestem pewna, że Pchła mogłaby się pochwalić czymś lepszym. Gole Turka i Holendra najlepsze :)

Opublikowano

Bramka Messiego znalazła się tam chyba, za przeproszeniem, z dupy. Nazwisko strzelca wielkie, ale sam gol już nie. Jestem pewna, że Pchła mogłaby się pochwalić czymś lepszym. Gole Turka i Holendra najlepsze :)

Nawet Lewandowski ładniejsze bramki zdobywa, i to nie przeciwko jakimś tam ogórkom z Valencii

• 2 tygodnie później...