RoL 561 Opublikowano 4 stycznia 2011 Opublikowano 4 stycznia 2011 Mucha w pizzy Ristorante doktora Oetkera Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 4 stycznia 2011 Opublikowano 4 stycznia 2011 Paszteciki z miesem z dodatkiem jakiejs folii Piwo goolman gdzie w butelce plywal sobie jakis osad, wygladalo to prawie jak w tych kulach z woda i sztucznym sniegiem. Ziomek kupil kiedys carlsberg i w butelce mial cos co wygladalo jak paznokiec Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 O, temat się odkopał. Znalazłem w chrupkach serowych grudkę samej przyprawy, która wyglądała jak chrupek. Zjadłem i się mało nie orzygałem, takie słone Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 hmmm w sumie to ten temat mnie do czegos zainspirowal dzwoniliscie kiedys po pizze i 10 minut po dostawie sciemnialiscie pacjentowi w sluchawce ze znalezliscie cos w niej? np. kawalek grubej chrzastki kurczaka albo cos? ciekawe czy by sie dali zrobic w bambuko i zaoferowali darmowe zamowienie? albo przyniesc sobie muche w jakims pojemniczku i wrzucic do potrawy po zjedzeniu jej polowy, tak ja wgniesc w srodek jakiegos sosu czy czygos- w szanujacej sie restauracji na bank by sie dostalo nowa porcje i piwo na koszt fimy. hmmm.... trzeba przetestowac : ), poza tym sprobowac zawsze warto, nikt ci w telefonie nie powie, zebys zatrzymal pizze z tym czyms jako dowod, wystarczy sciemnic ze jcie pizze od nich czesto (no bo jak to sprawdza) i powiedziec ze jestescie rozczarowani i bedziecie szerzyc propagande na dzielnicy hehe, ale to juz tak w ramach ostatecznosci. Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 Ja pare razy zamawialem najdrozsze pizze a potem sciemnialem ze margherite chcialem, zawsze pare zlotych do przodu, raz nawet jakies kupony znizkowe jeszcze dostalem., Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 smierdzi to zlodziejstwem 3 1 Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 hmmm w sumie to ten temat mnie do czegos zainspirowal dzwoniliscie kiedys po pizze i 10 minut po dostawie sciemnialiscie pacjentowi w sluchawce ze znalezliscie cos w niej? np. kawalek grubej chrzastki kurczaka albo cos? ciekawe czy by sie dali zrobic w bambuko i zaoferowali darmowe zamowienie? albo przyniesc sobie muche w jakims pojemniczku i wrzucic do potrawy po zjedzeniu jej polowy, tak ja wgniesc w srodek jakiegos sosu czy czygos- w szanujacej sie restauracji na bank by sie dostalo nowa porcje i piwo na koszt fimy. hmmm.... trzeba przetestowac : ), poza tym sprobowac zawsze warto, nikt ci w telefonie nie powie, zebys zatrzymal pizze z tym czyms jako dowod, wystarczy sciemnic ze jcie pizze od nich czesto (no bo jak to sprawdza) i powiedziec ze jestescie rozczarowani i bedziecie szerzyc propagande na dzielnicy hehe, ale to juz tak w ramach ostatecznosci. dobrze cie wyszkolili, rasowy z ciebie polaczek Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 (edytowane) no popatrz, jaka hipokryzja, tyle ze roznica jest taka ze ja tak jeszcze nie zrobilem, a w towarzystwie mlodych ludzi ktorzy musza zapierdalac godzinami zeby sobie oplacic miekszanie i WSZYSTKIE zwiazane z nim wydatki takie male przekreciki to srubki w machinerii polskich nawykow idz sie napier.dol metylem (...). smierdzi to zlodziejstwem http://www.psxextreme.info/topic/82526-skladki-na-gry-pss/ Edytowane 7 stycznia 2011 przez Najtmer 4 Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 smierdzi to zlodziejstwem http://www.psxextreme.info/topic/82526-skladki-na-gry-pss/ a zreszta... masz mnie! :potter: Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 Kiedyś zamówiłem średnią pizze , która nie dość że smakowała jak odgrzana to miała spinkę od włosów w środku.Oczywiście w łapę telefon i powiadomienie o tym incydencie o dziwo nic za darmo nie dostałem tylko przeprosili... Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Najgorsza niespodzianka jaka mnie spotkała to spalone pióra w kebabie... niedobrze mi się robi na samą myśl.... Cytuj
Gość Opublikowano 11 kwietnia 2012 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Ja kiedyś miałem włosa w zupie. Matka dostała opi.erdol. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Opi.erdol kablem od video czy metalowym prętem? 1 Cytuj
Gość Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 ja miałem kiedyś (nascie lat temu) gluta w jogurcie marki MAGDA. Mam nadzieję, że to był glut. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 ostatnio zamówiłem sobie szame z chińczyka, był tak długi czarny włos w żarciu(raczej nie łonowy) włos wyrzuciłem i dokończyłem jedzenie, byłem bardzo głodny 3 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 Raz w pizzy miałem chyba gile przyklejone do spodu, zauważyłem przy ostatnim kawałku I raz miałem kilka związanych kłaków w kebabie. Oddałem im kebabik, w zamian dostałem kasę i straciłem apetyt Cytuj
sajsmn 0 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 Kawałek prawdopodobnie paznokcia, bo tak to wygladalo w butelce carlsberga. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 31 maja 2012 Opublikowano 31 maja 2012 Wczoraj w hamburgerze znalazłem 2,70 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 mama kiedyś zrobiłą frytki, jem sobie a tu pająk w nich lazi. prawie zawalu nie dostalem Cytuj
konsolopececiarz 7 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Kiedyś znalazłem w schaboszczaku z jadłodajni kawałek druciaka do mycia naczyń. W puszce z robakami z Tajlandii którą przywiozła moja mama znalazłem robaki i byłem bardzo zawiedziony. Straciłem przez to apetyt i żadnego nie zjadłem. Cytuj
Gość Opublikowano 24 sierpnia 2014 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Dzisiaj na poprawinach moja kobieta znalazła kawałek ceramicznej wazy w klusce śląskiej. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Robaki w puszce z robakami, A to niespodzianka! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi