Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

Poszło do garnka parę postów Legiona i Kani, musiałem, wybacz dziewczyno, ale przesadzasz po prostu.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 414,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Dla mnie temat już jest zakończony.

Edytowane przez Kania

Opublikowano

Holenderskie ciastka z miodem :)

Edytowane przez Haibane

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dr Pepper, znajomy przywiózł z GB. Za(pipi)isty po prostu, piję go jak tylko jestem w kraju gdzie go można kupić i zawszę proszę znajomków o import. Wszystko się przy Pepperze chowa, nawet Pepsi. Chociaż nie wszystkim smakuje.

Opublikowano

ostatnio?

zjadłem samorobne "ciasto w 5 minut" (mąka, olej, cukier, jajko, kakao i masło do posmarowania kubka :)) i wypiłem butelkę zielonego liptona.

@Swiechu, ja też bardzo lubię dr. Peppera, a ze 3 lata temu, ku mojemu zdziwieniu w pobliskim sklepie były wyłożone puszki po 1,50.

cała paleta była moja ;]

Opublikowano

WTF ja Peppera widuje w co najmniej 3ch sklepach do których chodzę w miarę regularnie lol. Ale nigdy nie próbowałem to z ciekawości aż sobie chyba kupię następnym razem :D

Opublikowano
:blink: Gdzie ty mieszkasz? Ja tego w życiu w PL nie widziałem (mieszkam na ślunsku, ale kiedyś przez pół roku w Wawie, też nie było)
Opublikowano

ooo temat o jedzeniu. a ja bardzo lubię jeść :D niestety nic wybitnego ostatnio, nie jadłam/nie piłam. W tej chwili kończę kawkę Nescafe co by za szybko nie usnąć przed konsolą ( jakby to kogoś obchodziło ;)

Opublikowano
  Swiechu napisał(a):
:blink: Gdzie ty mieszkasz? Ja tego w życiu w PL nie widziałem (mieszkam na ślunsku, ale kiedyś przez pół roku w Wawie, też nie było)

A ja w Wawie widziałem przynajmniej kilka razy w delikatesach BOMI, w MiniEuropie (też delikatesy) i w kiosku na pl. Wilsona. Piłem, bez rewelacji.

Co by of nie było.

Zjadłem kanapkę z serem i keczupem. Zapiłem zimną kawą. Może być.

Opublikowano
  Swiechu napisał(a):
Wszystko się przy Pepperze chowa, nawet Pepsi. Chociaż nie wszystkim smakuje.

za duzo cynamonu.przy pierwszym wypiciu byl problem ze skonczeniem puszki.pozniej bylo lepiej,jednak imho zadna rewelacja-ot poprostu jedna z wielu marek napojow gazowanych.w wawie mozna kupic,ale oststanio jakos nie widze.

Opublikowano

No nie wiem.Dla mnie to debeściak. A ostatnio jadłem omlet ze serem, za(pipi)isty.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio postanowiłem skosztować bardziej egzotyczne w naszym kraju browarki i tak :

- Desperados= dla mnie wypas, świetny smak + 6% po prostu zajebiaszcze piwko

- Corona = Dosyc dobre piwko , nie narzekałem

- Miller = jak dla mnie totalne gówno , nie dość że była to butelka 0,33 to ledwo co ją dopiłem.

Opublikowano

2x Tyskie + Lays Fromage (brzuszek rosnie:/)

Opublikowano

lay's cztery pory roku o smaku chyba borowików(w każdym razie jakieś grzyby) - :sick: ohydne...

A przed chwilą krakersy zamiast obiadu, a co.

Opublikowano

Muszę o tym napisać, no muszę! Jadłem...znaczy spróbowałem ostatnio tego Danio z warzywami. TRAGEDIA! smakuje jak jakieś gł.ówno, w dodatku nie świeże(heh jak to zabrzmiało), nikt z domowników nie chciał tego ruszać. Po 2 dniach leżenia w lodówce, chciałem się tego czegoś pozbyć i gdy powąchałem intruza to myślałem, że bełta puszczę :sick: Data była nadal dobra. Mleczna kupa poleciała więc w usta mojego wszystkożernego psa. Zawiodłem się, myślałem że Danone to jednak porządna firma :(

Edytowane przez Wiolku