Opublikowano 9 czerwca 200816 l Poszło do garnka parę postów Legiona i Kani, musiałem, wybacz dziewczyno, ale przesadzasz po prostu.
Opublikowano 10 czerwca 200816 l Dla mnie temat już jest zakończony. Edytowane 10 czerwca 200816 l przez Kania
Opublikowano 10 czerwca 200816 l gofry z miodem mmm pychota miód z prywatnej małej pasieki znajomego, za(pipi)isty po prostu
Opublikowano 10 czerwca 200816 l Holenderskie ciastka z miodem Edytowane 10 czerwca 200816 l przez Haibane
Opublikowano 23 lipca 200816 l Dr Pepper, znajomy przywiózł z GB. Za(pipi)isty po prostu, piję go jak tylko jestem w kraju gdzie go można kupić i zawszę proszę znajomków o import. Wszystko się przy Pepperze chowa, nawet Pepsi. Chociaż nie wszystkim smakuje.
Opublikowano 24 lipca 200816 l ostatnio? zjadłem samorobne "ciasto w 5 minut" (mąka, olej, cukier, jajko, kakao i masło do posmarowania kubka ) i wypiłem butelkę zielonego liptona. @Swiechu, ja też bardzo lubię dr. Peppera, a ze 3 lata temu, ku mojemu zdziwieniu w pobliskim sklepie były wyłożone puszki po 1,50. cała paleta była moja ;]
Opublikowano 24 lipca 200816 l WTF ja Peppera widuje w co najmniej 3ch sklepach do których chodzę w miarę regularnie lol. Ale nigdy nie próbowałem to z ciekawości aż sobie chyba kupię następnym razem
Opublikowano 24 lipca 200816 l Gdzie ty mieszkasz? Ja tego w życiu w PL nie widziałem (mieszkam na ślunsku, ale kiedyś przez pół roku w Wawie, też nie było)
Opublikowano 24 lipca 200816 l ooo temat o jedzeniu. a ja bardzo lubię jeść niestety nic wybitnego ostatnio, nie jadłam/nie piłam. W tej chwili kończę kawkę Nescafe co by za szybko nie usnąć przed konsolą ( jakby to kogoś obchodziło
Opublikowano 25 lipca 200816 l Swiechu napisał(a): Gdzie ty mieszkasz? Ja tego w życiu w PL nie widziałem (mieszkam na ślunsku, ale kiedyś przez pół roku w Wawie, też nie było) A ja w Wawie widziałem przynajmniej kilka razy w delikatesach BOMI, w MiniEuropie (też delikatesy) i w kiosku na pl. Wilsona. Piłem, bez rewelacji. Co by of nie było. Zjadłem kanapkę z serem i keczupem. Zapiłem zimną kawą. Może być.
Opublikowano 25 lipca 200816 l Swiechu napisał(a): Wszystko się przy Pepperze chowa, nawet Pepsi. Chociaż nie wszystkim smakuje. za duzo cynamonu.przy pierwszym wypiciu byl problem ze skonczeniem puszki.pozniej bylo lepiej,jednak imho zadna rewelacja-ot poprostu jedna z wielu marek napojow gazowanych.w wawie mozna kupic,ale oststanio jakos nie widze.
Opublikowano 25 lipca 200816 l No nie wiem.Dla mnie to debeściak. A ostatnio jadłem omlet ze serem, za(pipi)isty.
Opublikowano 17 sierpnia 200816 l http://pl.wikipedia.org/wiki/Pazibroda w sumie też, nigdy o tym nie słyszałem
Opublikowano 11 września 200816 l Ostatnio postanowiłem skosztować bardziej egzotyczne w naszym kraju browarki i tak : - Desperados= dla mnie wypas, świetny smak + 6% po prostu zajebiaszcze piwko - Corona = Dosyc dobre piwko , nie narzekałem - Miller = jak dla mnie totalne gówno , nie dość że była to butelka 0,33 to ledwo co ją dopiłem.
Opublikowano 12 września 200816 l lay's cztery pory roku o smaku chyba borowików(w każdym razie jakieś grzyby) - ohydne... A przed chwilą krakersy zamiast obiadu, a co.
Opublikowano 13 września 200816 l pizze z pieczarkami, ale juz sie za czyms rozlgądam bo zgłodniałem szybko cos
Opublikowano 14 września 200816 l Muszę o tym napisać, no muszę! Jadłem...znaczy spróbowałem ostatnio tego Danio z warzywami. TRAGEDIA! smakuje jak jakieś gł.ówno, w dodatku nie świeże(heh jak to zabrzmiało), nikt z domowników nie chciał tego ruszać. Po 2 dniach leżenia w lodówce, chciałem się tego czegoś pozbyć i gdy powąchałem intruza to myślałem, że bełta puszczę Data była nadal dobra. Mleczna kupa poleciała więc w usta mojego wszystkożernego psa. Zawiodłem się, myślałem że Danone to jednak porządna firma Edytowane 14 września 200816 l przez Wiolku