Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

Bagietki z masłem czosnkowym z Almy i Tymbark jabłko-arbuz. Prze-przech.uj (pipi)a !!

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 413,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

herbatę wypiłem z godzinę temu, bo mamę poprosiłem i mi zrobiła to se wypiłem cnie

Opublikowano

TERYIYAKI PORK STEAK

Stek z karkówki w marynacie teryiyaki

z pieczonym ziemniakiem i pieczarkami

z czosnkiem, podany na gorącej patelni

z sosem Wasabi.

W restauracji Jeff's w Krakowie. ZA JE BI STE !!!

Opublikowano

Sałatka z tuńczykiem (na oko ok 500kcal) zapita 600ml śmietaną (kolejne 2700 kcal) podczas przerwy w robocie.

Energia mnie po tym rozpierała.

a sranie po niej przypadkiem Cie nie rozpierało? W Atlasie przypadkiem nie pracujesz skoro walisz takie kalorie?

czekolada wedla gruszka cos tam, kupiłem se kilka bo data sie konczy 3 tyg i przecena jest po 1.49 XD 500kcal za 1.49 cool xD

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

jogurt jogobella z ekstra dużymi kawałkami owoców (brzoskwinia)

herbata czarna earl gray aromatyzowana

Opublikowano

pyzy z mięsem aviko , zaje.biste

Opublikowano

pyzy z mięsem aviko , zaje.biste

tak chwalisz te pyzy i w Spartakusie tez, to sie skusze i sobie kupie. Dotąd jadłęm tylko biedronowe albo lidlowe :P

pierogi z truskawkami+smietana+cukr xD

Opublikowano

Cheesburgery mojej roboty. IMO lepsze "swojskie" niż te z budki, gdzie jest naje.bane pełno surówek. Btw to w sumie te moje burgery jem codziennie, wiem że niezdrowe w chooj, ale je uwielbiam :wub:.

Edytowane przez Spyker

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

borowiki w smietanie :wub: , normalnie poezja

Opublikowano

Dziś spróbowałem gdyż bardzo ciekawił mnie ich smak...

07031323_0.jpg

...który przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Szkoda że nie było malinowych, jutro idę polować :thumbsup:

Opublikowano

Ja jadłem takie, tylko czekoladowe. Niebo w gębie po prostu, same się rozpływają. Polecam.

Opublikowano

Te ciastka przebijają wszystko w swojej kategorii !!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio kupiłem malinowe. Częstuję kolegów i mówię "w internecie mówili, że dobre", a oni na to "spie'rdalaj". Cóż, nie są to osoby jakiegoś wyrafinowanego gustu.

Opublikowano

Zjadłem ostatnio bekonowe Top Chips z Biedronki ;).

Opublikowano

Dla mnie te Delicje od Milki są zdecydowanie za słodkie, nie pobiły oryginalnych Delicji w moim mniemaniu.

Ostatnio jadłem Crunchipsy kebabowe i zapijałem Colą, o jeeeeezuuuu <3.

Opublikowano

Ryż z curry dziś na obiad, ogólnie od niedzieli mięsa nie jem. Zobaczę jak długo wytrzymam.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie sobie zjadłem roladki wołowe z sosem. Zaje.biaszcze.

Edytowane przez ksztyrix

Opublikowano

ostatnio jadłem/piłem zupkę knorr pomidorową, kupiłem bo były z kubkiem to tera muszę zjeść c'nie (nie cierpię knorra...)

Opublikowano

przed chwila pierogi z truskawkami i smietaną, z braku laku na kolacje. Tak to jest jak sie w przed swietem zakupow nie zrobi. A do mac syfa mi sie nie chcialo iść

nestea brzoskwiniowa, smakuje prawie jak guma turbo XD

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Krokiety z mięsem i pieczarkami :rolleyes:.