Opublikowano 6 sierpnia 201014 l Bagietki z masłem czosnkowym z Almy i Tymbark jabłko-arbuz. Prze-przech.uj (pipi)a !!
Opublikowano 6 sierpnia 201014 l herbatę wypiłem z godzinę temu, bo mamę poprosiłem i mi zrobiła to se wypiłem cnie
Opublikowano 12 sierpnia 201014 l TERYIYAKI PORK STEAK Stek z karkówki w marynacie teryiyaki z pieczonym ziemniakiem i pieczarkami z czosnkiem, podany na gorącej patelni z sosem Wasabi. W restauracji Jeff's w Krakowie. ZA JE BI STE !!!
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l Sałatka z tuńczykiem (na oko ok 500kcal) zapita 600ml śmietaną (kolejne 2700 kcal) podczas przerwy w robocie. Energia mnie po tym rozpierała. a sranie po niej przypadkiem Cie nie rozpierało? W Atlasie przypadkiem nie pracujesz skoro walisz takie kalorie? czekolada wedla gruszka cos tam, kupiłem se kilka bo data sie konczy 3 tyg i przecena jest po 1.49 XD 500kcal za 1.49 cool xD Edytowane 18 sierpnia 201014 l przez Plugawy
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l jogurt jogobella z ekstra dużymi kawałkami owoców (brzoskwinia) herbata czarna earl gray aromatyzowana
Opublikowano 19 sierpnia 201014 l pyzy z mięsem aviko , zaje.biste tak chwalisz te pyzy i w Spartakusie tez, to sie skusze i sobie kupie. Dotąd jadłęm tylko biedronowe albo lidlowe pierogi z truskawkami+smietana+cukr xD
Opublikowano 19 sierpnia 201014 l Cheesburgery mojej roboty. IMO lepsze "swojskie" niż te z budki, gdzie jest naje.bane pełno surówek. Btw to w sumie te moje burgery jem codziennie, wiem że niezdrowe w chooj, ale je uwielbiam . Edytowane 19 sierpnia 201014 l przez Spyker
Opublikowano 17 września 201014 l Dziś spróbowałem gdyż bardzo ciekawił mnie ich smak... ...który przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Szkoda że nie było malinowych, jutro idę polować
Opublikowano 22 września 201014 l Ja jadłem takie, tylko czekoladowe. Niebo w gębie po prostu, same się rozpływają. Polecam.
Opublikowano 30 września 201014 l Ostatnio kupiłem malinowe. Częstuję kolegów i mówię "w internecie mówili, że dobre", a oni na to "spie'rdalaj". Cóż, nie są to osoby jakiegoś wyrafinowanego gustu.
Opublikowano 2 października 201014 l Dla mnie te Delicje od Milki są zdecydowanie za słodkie, nie pobiły oryginalnych Delicji w moim mniemaniu. Ostatnio jadłem Crunchipsy kebabowe i zapijałem Colą, o jeeeeezuuuu <3.
Opublikowano 7 października 201014 l Ryż z curry dziś na obiad, ogólnie od niedzieli mięsa nie jem. Zobaczę jak długo wytrzymam.
Opublikowano 31 października 201014 l Właśnie sobie zjadłem roladki wołowe z sosem. Zaje.biaszcze. Edytowane 31 października 201014 l przez ksztyrix
Opublikowano 31 października 201014 l ostatnio jadłem/piłem zupkę knorr pomidorową, kupiłem bo były z kubkiem to tera muszę zjeść c'nie (nie cierpię knorra...)
Opublikowano 1 listopada 201014 l przed chwila pierogi z truskawkami i smietaną, z braku laku na kolacje. Tak to jest jak sie w przed swietem zakupow nie zrobi. A do mac syfa mi sie nie chcialo iść nestea brzoskwiniowa, smakuje prawie jak guma turbo XD Edytowane 1 listopada 201014 l przez Plugawy