Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

sa w biedronce/tesko? to jedyne supermarkety w moim miescie

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 413,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

W Biedronce nie ma. Przynajmniej na moim za(pipi)u.

Opublikowano

od paru dni jem Pastelle srodziemnomorska, z papryka, to jakas taka pasta czy cos, max dobra, ale uwaga, nadaja pierdom podobny zapach co smak (nie pierdow, pasty)

Opublikowano

(pipi)owe te sunbites paprykowe, zanim zjadlem ta mala i droga paczke mialem cala morde i zeby uklejone tym guwnem

tasty z biedronki>sunbites

Edytowane przez kad2

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mrożona pizza ristorante salami. od kilku lat nie jadłem mrożonek. nie są takie złe...

Opublikowano

Wczoraj ojciec zrobił pizzę. Była bardzo dobra. Ciasto poszło całe, ale reszty (sos, szynka itp.) trochę zostało, więc kupiliśmy gotowe ciasto i zrobiliśmy małe pizzetki. Też bardzo fajne. :)

Opublikowano

Chleb z własnoręcznie robionym i przyprawianym pasztetem. Co jak co ale własnoręcznie zrobiona potrawa smakuje najlepiej...czasami.

Opublikowano

oje balem sobie serek wiejski i dwie kromkie chleba hehe

Opublikowano

Kanapka. Bułka zwykła jasna z Piotra i Pawła; ser gouda w plasterkach z ziołami; polędwica sopocka; papryka w occie krojona. Bardzo dobra. Zwieńczyłem keczupem kotlin rosyjskim. Bardzo dobry.

Opublikowano

Ooo. Właśnie. I do tego wypiłem Muller Milk pistacjowo-kokosowe. Geniusz! Wszystko co pistacjowe jest pyszne. Łącznie z samymi pistacjami. :0

Opublikowano

Makaron z sosem sojowym.

Niestety sos się skończył, więc jest go trochę za mało, ale i tak jest nienajgorzej...

Opublikowano

Zrobiłem sobie dwie bułki z pieczonym schabem, który oblałem (jak wszystkie kanapki) grubą warstwą majonezu :P

Opublikowano

Sałatkę z gyrosa + Soplicę orzechową <3

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Wreszcie normalny obiad na niedzielę. Kluski, kapusta i rolada, a na popitkę kompot z wiśni :)

Opublikowano

Ostatnio spróbowałem w Pizzy Hut makaronu ze szpinakiem i łososiem. Tragedia. Suche toto, bez smaku, mało a drogo. Samemu można to zrobić taniej i smaczniej a i całkiem szybko. Po raz kolejny mam dowód na to, że Pizza Hut jest niedościgniona tylko w pizzy.

Opublikowano

Zakochałem się w ogóreczkach czosnkowych z Kauflandu :wub: Świetne są, cenowo wypadają nieźle. Mógłbym cały słoik na raz zjeść. Są jeszcze ogórki chilli, korzenne i zwykłe. Polecam, bodaj 4,29zł za słoik, a są przepyszne.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jadłem dziś i wczoraj tą pizze Giuseppe co tak reklamują ostatnio. Pyszna. No kupna ale tak dobra że masakra. Jadłem jakąś szynka+pieczarki+cebula i salami+kukurydza. Ta druga lepsza, pikantna, fajne ciasto. Polecam

Opublikowano

Pamietam jak byla za 4,99 :/

Opublikowano

w tesco chyba je widzialem, ile kosztuje bo nie sprawdzalem?

Edytowane przez kad2

Opublikowano

Te pizze mozna robic w mikrofali, czy trzeba w piekarniku?