Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od paru dni jem Pastelle srodziemnomorska, z papryka, to jakas taka pasta czy cos, max dobra, ale uwaga, nadaja pierdom podobny zapach co smak (nie pierdow, pasty)

Opublikowano (edytowane)

(pipi)owe te sunbites paprykowe, zanim zjadlem ta mala i droga paczke mialem cala morde i zeby uklejone tym guwnem

tasty z biedronki>sunbites

Edytowane przez kad2
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wczoraj ojciec zrobił pizzę. Była bardzo dobra. Ciasto poszło całe, ale reszty (sos, szynka itp.) trochę zostało, więc kupiliśmy gotowe ciasto i zrobiliśmy małe pizzetki. Też bardzo fajne. :)

Opublikowano

Kanapka. Bułka zwykła jasna z Piotra i Pawła; ser gouda w plasterkach z ziołami; polędwica sopocka; papryka w occie krojona. Bardzo dobra. Zwieńczyłem keczupem kotlin rosyjskim. Bardzo dobry.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Zrobiłem sobie dwie bułki z pieczonym schabem, który oblałem (jak wszystkie kanapki) grubą warstwą majonezu :P

Opublikowano (edytowane)

Sałatkę z gyrosa + Soplicę orzechową <3

Edytowane przez Rozi
Opublikowano

Ostatnio spróbowałem w Pizzy Hut makaronu ze szpinakiem i łososiem. Tragedia. Suche toto, bez smaku, mało a drogo. Samemu można to zrobić taniej i smaczniej a i całkiem szybko. Po raz kolejny mam dowód na to, że Pizza Hut jest niedościgniona tylko w pizzy.

Opublikowano

Zakochałem się w ogóreczkach czosnkowych z Kauflandu :wub: Świetne są, cenowo wypadają nieźle. Mógłbym cały słoik na raz zjeść. Są jeszcze ogórki chilli, korzenne i zwykłe. Polecam, bodaj 4,29zł za słoik, a są przepyszne.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jadłem dziś i wczoraj tą pizze Giuseppe co tak reklamują ostatnio. Pyszna. No kupna ale tak dobra że masakra. Jadłem jakąś szynka+pieczarki+cebula i salami+kukurydza. Ta druga lepsza, pikantna, fajne ciasto. Polecam

Opublikowano (edytowane)

w tesco chyba je widzialem, ile kosztuje bo nie sprawdzalem?

Edytowane przez kad2