Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

Chyba każdą gotową pizzę można robić w mikrofali, ale z piekarnika jest milion razy lepsza.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 413,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Nie wiem ile kosztuję, ojciec kupił a ja jadłem.

Na opakowaniu jest napisane tylko że do zrobienia w piekarniku, o mikrofali nic nie ma, ale pewnie można. Z tym że taka pizza z mikrofali to straciu 50% zayebistości

Opublikowano

99% ;) w auchanie na promocji 6zl sa

Opublikowano

Wczoraj zrobiłem sobie krewetki w cieście piwnym, do tego Perła chmielowa om nom nom nom, dziś powtórka.

Opublikowano

Rigga z kurczakiem jest akurat za(pipi)ista nawet z mikrofali

Opublikowano

Jadłem dziś i wczoraj tą pizze Giuseppe co tak reklamują ostatnio. Pyszna. No kupna ale tak dobra że masakra. Jadłem jakąś szynka+pieczarki+cebula i salami+kukurydza. Ta druga lepsza, pikantna, fajne ciasto. Polecam

OMG to jest dobre ?no proszę ciebie bez jaj :confused: Koło pizzy to to nawet nie leżało tak samo jak i każda pseudo pizza z lodówy . :)

Edytowane przez Darude

Opublikowano

Zjadlem ta giuseppe z szynka i pieczarkami i musze powiedziec, zeby byla bardzo srednia jak za taka cene(8zl). Do kurczakowej/wiejskiej riggi to nawet startu nie ma.

Moze jeszcze ta pikantka z salami obadam.

ps. w piekarniku robilem

Opublikowano

Rigga jest paskudna :( z guseppe to serowa jest przepyszna ^_^

Opublikowano

Kiedyś naciąłem się na serową pizzę i chyba nigdy już się na taką nie skuszę. Ta Giuseppe z szynką i pieczarkami jest taka sobie, dobra ale dupy nie urywa, za to ta peperoni jest pyszna :) nie wypala ryja ale czuć że jest pikantna, jest kukurydza, bardzo na +. Nie jadłem nigdy tej Riggi ;/ muszę spróbować tą z kurakiem

Opublikowano

138-large.jpg

Wyszly lepsze niz robione od podstaw z kupnym ziemniorow. Gorsze niz ze swoich posianych w ogrodzie ale kto z was na taki luksus moze sobie pozwolic :sleep:

Edytowane przez kad2

Opublikowano

Bo to trzeba dobra odmiane ziemniakow kupic :potter:

Opublikowano

probowalem juz z wielu i zawsze nasiakaly tluszczem a zlote i chrupiace to byly tylko 2 pierwsze patelnie...

Opublikowano

Polecam ziemniaki winieta, są świetne do wszystkiego, nadają się na frytki, placki ziemniaczane i oczywiście do klasycznego polskiego obiadu.

Aha ostatnio jadłem ziemniaki z udkiem kurczaka i sałatą lodową, niech się schowają te wszystkie fast foody i dania z torebek :sleep:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na spróbowanie wzięłem dzisiaj lech shandy. Słabo odczuwalny smak cytryny, gorsza wersja coolera. 4/10

Opublikowano

ja wczoraj piłem somersby "napój piwny o smaku jabłkowym" 4zł za 0.4l 4.5% alko. Śmierdzi jak tani ruski szampan i smakuje w sumie też tak samo. 2/10

Opublikowano

Aha co do piwek jeszcze to ostatnio próbowałem czegos nowego takiego jak desperados tylko w mniejszej butelce, zapomniałem nazwe. Bardzo dobre , pozytywne wrazenia. 9/10

Opublikowano

Corona?

Opublikowano

Chyba oszalałeś. Nie pijam takich sików. Juz mi sie przypomniało to było piwo cortes

Opublikowano

Na spróbowanie wzięłem dzisiaj lech shandy. Słabo odczuwalny smak cytryny, gorsza wersja coolera. 4/10

Rzeczywiście słabe piwo. Na początku cytryna daje radę, ale z czasem jest to tylko sztuczny chemiczny kwasek. 3/10

ja wczoraj piłem somersby "napój piwny o smaku jabłkowym" 4zł za 0.4l 4.5% alko. Śmierdzi jak tani ruski szampan i smakuje w sumie też tak samo. 2/10

A mi właśnie podszedł ten somersby. Jedno z niewielu piw smakowych które naprawdę czasem kupię, a nie dostanę. Chociaż cena mocno przesadzona to dobrze zmrożone daje rade jak mało co. 7-/10. Choć i tak żałuje, że w Polsce praktycznie się nie robi cydru.

Chyba oszalałeś. Nie pijam takich sików. Juz mi sie przypomniało to było piwo cortes

Corona to bardzo dobre piwo. Sam ostatnio pije bardzo często i jest to bardzo lekkie i przyjemne piwo. Choć cena za duża, ale oczywiście bierze się z tego, że to piwo praktycznie z końca świata.

Opublikowano

uwielbiam to :wub: 9/10

Opublikowano

to kupuj sobie ruskiego szampana, tam za 5zł masz jakieś 0,7l :P

jako napój orzeźwiająco/chłodzący może i jest ok, tyle że za tę cenę mam karton tymbarka jabłko-mięta.

wg napisu na etykiecie to nawet piwo nie jest tylko "napój piwny o smaku..."