Opublikowano 28 kwietnia 201212 l Chyba każdą gotową pizzę można robić w mikrofali, ale z piekarnika jest milion razy lepsza.
Opublikowano 28 kwietnia 201212 l Nie wiem ile kosztuję, ojciec kupił a ja jadłem. Na opakowaniu jest napisane tylko że do zrobienia w piekarniku, o mikrofali nic nie ma, ale pewnie można. Z tym że taka pizza z mikrofali to straciu 50% zayebistości
Opublikowano 29 kwietnia 201212 l Wczoraj zrobiłem sobie krewetki w cieście piwnym, do tego Perła chmielowa om nom nom nom, dziś powtórka.
Opublikowano 1 maja 201212 l Jadłem dziś i wczoraj tą pizze Giuseppe co tak reklamują ostatnio. Pyszna. No kupna ale tak dobra że masakra. Jadłem jakąś szynka+pieczarki+cebula i salami+kukurydza. Ta druga lepsza, pikantna, fajne ciasto. Polecam OMG to jest dobre ?no proszę ciebie bez jaj :confused: Koło pizzy to to nawet nie leżało tak samo jak i każda pseudo pizza z lodówy . Edytowane 1 maja 201212 l przez Darude
Opublikowano 1 maja 201212 l Zjadlem ta giuseppe z szynka i pieczarkami i musze powiedziec, zeby byla bardzo srednia jak za taka cene(8zl). Do kurczakowej/wiejskiej riggi to nawet startu nie ma. Moze jeszcze ta pikantka z salami obadam. ps. w piekarniku robilem
Opublikowano 1 maja 201212 l Kiedyś naciąłem się na serową pizzę i chyba nigdy już się na taką nie skuszę. Ta Giuseppe z szynką i pieczarkami jest taka sobie, dobra ale dupy nie urywa, za to ta peperoni jest pyszna nie wypala ryja ale czuć że jest pikantna, jest kukurydza, bardzo na +. Nie jadłem nigdy tej Riggi ;/ muszę spróbować tą z kurakiem
Opublikowano 1 maja 201212 l lidlowe placki tortilla +warzywa+filet bodajże wczoraj na kolacje, pycha
Opublikowano 2 maja 201212 l Wyszly lepsze niz robione od podstaw z kupnym ziemniorow. Gorsze niz ze swoich posianych w ogrodzie ale kto z was na taki luksus moze sobie pozwolic Edytowane 2 maja 201212 l przez kad2
Opublikowano 2 maja 201212 l probowalem juz z wielu i zawsze nasiakaly tluszczem a zlote i chrupiace to byly tylko 2 pierwsze patelnie...
Opublikowano 3 maja 201212 l Polecam ziemniaki winieta, są świetne do wszystkiego, nadają się na frytki, placki ziemniaczane i oczywiście do klasycznego polskiego obiadu. Aha ostatnio jadłem ziemniaki z udkiem kurczaka i sałatą lodową, niech się schowają te wszystkie fast foody i dania z torebek
Opublikowano 12 maja 201212 l Na spróbowanie wzięłem dzisiaj lech shandy. Słabo odczuwalny smak cytryny, gorsza wersja coolera. 4/10
Opublikowano 12 maja 201212 l ja wczoraj piłem somersby "napój piwny o smaku jabłkowym" 4zł za 0.4l 4.5% alko. Śmierdzi jak tani ruski szampan i smakuje w sumie też tak samo. 2/10
Opublikowano 12 maja 201212 l Aha co do piwek jeszcze to ostatnio próbowałem czegos nowego takiego jak desperados tylko w mniejszej butelce, zapomniałem nazwe. Bardzo dobre , pozytywne wrazenia. 9/10
Opublikowano 12 maja 201212 l Chyba oszalałeś. Nie pijam takich sików. Juz mi sie przypomniało to było piwo cortes
Opublikowano 12 maja 201212 l Na spróbowanie wzięłem dzisiaj lech shandy. Słabo odczuwalny smak cytryny, gorsza wersja coolera. 4/10 Rzeczywiście słabe piwo. Na początku cytryna daje radę, ale z czasem jest to tylko sztuczny chemiczny kwasek. 3/10 ja wczoraj piłem somersby "napój piwny o smaku jabłkowym" 4zł za 0.4l 4.5% alko. Śmierdzi jak tani ruski szampan i smakuje w sumie też tak samo. 2/10 A mi właśnie podszedł ten somersby. Jedno z niewielu piw smakowych które naprawdę czasem kupię, a nie dostanę. Chociaż cena mocno przesadzona to dobrze zmrożone daje rade jak mało co. 7-/10. Choć i tak żałuje, że w Polsce praktycznie się nie robi cydru. Chyba oszalałeś. Nie pijam takich sików. Juz mi sie przypomniało to było piwo cortes Corona to bardzo dobre piwo. Sam ostatnio pije bardzo często i jest to bardzo lekkie i przyjemne piwo. Choć cena za duża, ale oczywiście bierze się z tego, że to piwo praktycznie z końca świata.
Opublikowano 12 maja 201212 l ja wczoraj piłem somersby "napój piwny o smaku jabłkowym" 4zł za 0.4l 4.5% alko. Śmierdzi jak tani ruski szampan i smakuje w sumie też tak samo. 2/10 uwielbiam to 9/10
Opublikowano 12 maja 201212 l to kupuj sobie ruskiego szampana, tam za 5zł masz jakieś 0,7l jako napój orzeźwiająco/chłodzący może i jest ok, tyle że za tę cenę mam karton tymbarka jabłko-mięta. wg napisu na etykiecie to nawet piwo nie jest tylko "napój piwny o smaku..."