Opublikowano 12 maja 201212 l bo, żadne piwo nie jest smakowe. Ale jest robiony z piwa, a nie, że smakuje jak piwo choć piwem nie jest. Ja wiem, że wy jesteście prawdziwymi facetami, co to narkotyki przegryzają byczymi penisami i zapijają wódką bez popity, ale nie każdy musi być aż tak męski. Poza tym większość ludzi jednak pije piwo dla smaku. Jeśli im smakuje piwo z sokiem to czemu nie pić? Rozumiem, że kubusia to ostatni raz kupiłeś w podstawówce? Edytowane 12 maja 201212 l przez asfalt
Opublikowano 12 maja 201212 l piwo to piwo, soczek to soczek btw. ...zapijają wódką bez popity... skoro już wódka jest zapojką to po co ją jeszcze popijać?
Opublikowano 12 maja 201212 l Chyba oszalałeś. Nie pijam takich sików. Juz mi sie przypomniało to było piwo cortes Corona to bardzo dobre piwo. Sam ostatnio pije bardzo często i jest to bardzo lekkie i przyjemne piwo. Choć cena za duża, ale oczywiście bierze się z tego, że to piwo praktycznie z końca świata. Jak na piwo meksyk/usa to chyba jedyne które ujdzie. Ale w porównaniu do polskiego piwa to popłuczyny 5/10. Takie jest moje zdanie.
Opublikowano 30 czerwca 201212 l Jadłem ostatnio pizze z pieca kamiennego z Biedronki. Naprawdę jak na gotową pizzę bardzo smaczna. Polecam.
Opublikowano 30 czerwca 201212 l bo, żadne piwo nie jest smakowe. Ale jest robiony z piwa, a nie, że smakuje jak piwo choć piwem nie jest. Ja wiem, że wy jesteście prawdziwymi facetami, co to narkotyki przegryzają byczymi penisami i zapijają wódką bez popity, ale nie każdy musi być aż tak męski. Poza tym większość ludzi jednak pije piwo dla smaku. Jeśli im smakuje piwo z sokiem to czemu nie pić? Rozumiem, że kubusia to ostatni raz kupiłeś w podstawówce? Ja akurat piwa nie znosze. Tzn nie jest tak, ze nie wypije ale tylko raczej w towarzystwie aby bylo na wesolo i wtedy producent jest mi obojetny. W sumie to jak mialem wybor to sam zawsze kupowalem warke strong ale tak to jak juz mam wypic to obojetne. I w takim wypadku wole reddsa, moze gingersa chociaz tego to juz nie pamietam i mam wyj ebane, czy dla kogos to meskie czy nie. Nie lubie ogolnie smaku piwa, tak samo jak kawy, ktorej w ogole nie pije. Ale piwo z sokiem, czy jakies tam reddsy i inne takie sa spoko. Zreszta browary prawdziwych dotad facetow robia teraz wersje dla ich panienek jak jakies cytrynowe Lechy i inne takie wiec o czym tu rozmawiac. A kubus jest wyj ebany i nie wyobrazam sobie tygodnia bez kilku duzych truskawkowych butli tego soczku.Te jakies tanie ku rwy pokroju pysia, zbysia i ku tasia to nie wiem po co sa robione bo raz to probowalem i musialem wypluc. na Kubusia bata nie ma. Jest kozacki.
Opublikowano 30 czerwca 201212 l Dostałbyś plusa za część o Kubusiu, ale nie lubisz piwa więc fail. Jeśli piwko to najlepiej perła. Idealny smak piwa i genialny kształt butelki. Ze smakowych zimny reds jabłkowy. Ale tylko latem.
Opublikowano 1 lipca 201212 l Mi browarek do szczescia niepotrzebny - wole cos mocniejszego i jak mam popijac dla relaksu albo sportu to robie sobie jakiegos drina.
Opublikowano 2 lipca 201212 l Piwo jest dla ciot. Prawdziwi faceci pija tylko spirytus, przegryzajac go papryczkami chili.
Opublikowano 2 lipca 201212 l ja ostatnio uwielbiam sommersby +1, rewelacyjne na lato tak samo lech shandy i warka radler
Opublikowano 2 lipca 201212 l wzialem wczoraj lyk warki radler. slodkie go,wno. nie wiem jak mozna mowic, ze to dobry napoj na lato.
Opublikowano 2 lipca 201212 l w lodówce czeka jakas warka cytrynowa i nowy czerwony desperados, obacze wieczorem
Opublikowano 2 lipca 201212 l kur.wa ta warka cytrynowa smakuje jakby ktoś dolał ludwika... lech shandy 2x lepszy, a sommersby jakieś 21518x.
Opublikowano 2 lipca 201212 l ja ostatnio uwielbiam sommersby +1, rewelacyjne na lato tak samo lech shandy i warka radler Zgadzam się z Luckiem. Schłodzone wchodzi jak oranżada i według mnie orzeźwia lepiej niż zwykły browar. No ale polaczkowo powie, że za mało procentów i pedalskie
Opublikowano 2 lipca 201212 l Jak chcecie piwo smakowe to spróbujcie Perłe Summer, przynajmniej ma 5% alkoholu, a nie jakieś 2,6%, toż to oranżada jak ktoś wspomniał. http://smakpiwa.wordpress.com/2012/06/30/perla-summer-czyli-tymbark-z-alkoholem/
Opublikowano 2 lipca 201212 l Zwykla Perla IMO jest paskudna, ale ciekawy jestem jak to wyszlo. Sprobuje, ale mimo wszystko bardziej pasi mi mniejsza zawartosc alkoholu.
Opublikowano 2 lipca 201212 l ja ostatnio uwielbiam sommersby +1, rewelacyjne na lato tak samo lech shandy i warka radler Zgadzam się z Luckiem. Schłodzone wchodzi jak oranżada i według mnie orzeźwia lepiej niż zwykły browar. No ale polaczkowo powie, że za mało procentów i pedalskie w przypadku radlera to ja wole kupić sobie oranżadę, bo na jedno wychodzi. Alko jest prawie niezauważalne. Lech Shandy bardziej mi smakuje. OStatnio piłem Reddsa zielonego z puszki, odrzuciło mnie po prostu na ten metaliczny posmak, dotąd piłem to piwko tylko z butelki. W lidlu jest za(pipi)ista promocja na desperadosa po 3.99 za duza butle, ale to są resztki magazynowe. Przyjechaly też Veltins lemon (odpowiednik lecha shandy) nie warte uwagi, bo smakuje jak rozcieńczona lemoniada i Veltinis jakies tam o smaku coli też słabe bardzo. Za to jest nowy argus (browar łomża) w stylu desperadosa, no i nawet ok jest. żarłem przed chwilą zimną pomarańczową galaretkę
Opublikowano 2 lipca 201212 l Te piwa cytrynowe w ogóle mi nie leżą. Sam kwasek. Za to ostatnio piłem cydr wieloowocowy. Fakt, że to polski cydr. W dodatku wieloowocowy (cydr polski? cydr inny niż jabłkowy). Jednak szczerze mówiąc przebija te wszystkie sikaczowe piwe. Szkoda tylko, że cena wysoka (chyba rozchodzi się o podatek), ale z kostkami lodu dla mnie to no1 alkoholowych napojów na lato 2012.
Opublikowano 2 lipca 201212 l zimna corona i sommerby to krolowie tego lata ewentualnie gin z toniciem