Opublikowano 3 grudnia 201212 l Oi, co dać do grzanek zamiast żółtego sera (bo po nim dupsko rośnie)..? I żeby to coś wytrzymało te kilka minut zapiekania bez zmiany w ciecz.
Opublikowano 3 grudnia 201212 l Pisałem do Masorza :-) Pisałem do Masorza :-) Ja kupiłem w Leviathanie.
Opublikowano 3 grudnia 201212 l serek wiejski (ten gruboziarnisty), ale same ziarna, trzeba odlać 'wodę' i przepłukać na sitku najlepiej
Opublikowano 3 grudnia 201212 l Mozarella się najfajniej topi. Jest dobra, delikatna i soczysta. Nawet przypalona jest dobra. do tego pomidorek i jazda!
Opublikowano 3 grudnia 201212 l Wypróbuję w piątek, bo teraz trzy dni 12 godzinnych zmian podczas których będe się odżywiał firmowymi kanapkami.
Opublikowano 3 grudnia 201212 l zjadłem ciastko, piję herbatę. polecam. Edytowane 3 grudnia 201212 l przez tk___tk
Opublikowano 4 grudnia 201212 l Kanapka z KFC o nazwie Kebab- wielka sucha buła wypełniona zwykłą surówką z białej kapusty a na górze trochę kawałeczków kurczaka wielkości paznokcia, polanych sosem ziołowym? i kebabowym. Nie polecam. Przerost formy nad treścią. Lepiej kupić pocketa albo twistera i się rozkoszować mięsem. Też próbowałem ostatnio i również nie byłem zachwycony. Na górze może bez przesady, jest trochę mięsa, ale później kapusta, kapusta, kapusta i znowu nieco mięsa na dole. Buła bardziej przypomina brzegi Pan pizza z Pizza Hut niż turecki chlebek. Je się niewygodnie, jak to kebaba, ale w smaku jest gorszy od porządnego kebaba u Turka, tak samo jak od normalnych propozycji z menu KFC. No i za 11.90, a wcale się tym nie idzie najeść do końca. Dużo lepiej kupić teraz 3x mini Twister po 3 zł - skuteczna odpowiedź KFC na hamburgery z Maka za 2. Tez nie polecam, w tym tygodniu się skusiłem, niedobre to że hej. Jak to jadłem to cały czas myślałem, szkoda, że nie wziąłem twistera. Na obrazku prezentuje się to bardzo dobrze, po otwarciu pudełka jest jedno wielkie rozczarowanie.
Opublikowano 4 grudnia 201212 l dobrze, ze tego nie probowalem. slyszalem tylko zle opinie na temat tego kebaba, strata kasy. w kfc praktycznie zawsze biore grandera, najlepszy jest!
Opublikowano 4 grudnia 201212 l Najgorsze w tym kebabie jest to, że siedzisz w tym KFC, jesz tą suchą surówę w bułce i patrząc na obrazki z pysznym poketem albo twisterem myślisz sobie "krwa, co ja zrobiłem. Kupiłbym sobie jeszcze twistera, ale przecież wydałem już 11,90!! na jakieś (pipi) i tera głupio by było wydawać kolejną dychę na jakiegoś fast fooda" Swoją drogą muszę spróbować tego Grandera bo już dużo osób poleca. Możecie zrobić ranking którą kanapką (Twister, Pocket, Grander, Brazer) można się najbardziej najeść?
Opublikowano 5 grudnia 201212 l Najgorsze w tym kebabie jest to, że siedzisz w tym KFC, jesz tą suchą surówę w bułce i patrząc na obrazki z pysznym poketem albo twisterem myślisz sobie "krwa, co ja zrobiłem. Kupiłbym sobie jeszcze twistera, ale przecież wydałem już 11,90!! na jakieś (pipi) i tera głupio by było wydawać kolejną dychę na jakiegoś fast fooda" Swoją drogą muszę spróbować tego Grandera bo już dużo osób poleca. Możecie zrobić ranking którą kanapką (Twister, Pocket, Grander, Brazer) można się najbardziej najeść? Nom, też miałem takie rozkminy. IMO Grander albo Pocket.
Opublikowano 20 grudnia 201212 l Właśnie jem. Wg mnie szału nie ma a na pewno nie za tą cenę. W smaku w ogóle nie podobne do batona.
Opublikowano 20 grudnia 201212 l pije kawę zaraz opie,rdole kielbache z dzika wlasnej roboty albo jakis bigos, o polecam na ruchanko
Opublikowano 20 grudnia 201212 l Mnie zawsze po ruchaniu bierze głodomór. Kiedyś złapałem kiszone ogórki i zjadłem ze cztery. ...jestem chory..? To były fchu.j dobre ogórki...
Opublikowano 8 stycznia 201312 l Najlepsza czekolada evah. Wiem, że można ją dostać w Żabce i FreshMarkecie, w większych sieciach dawno nie byłem, ale podejrzewam że też będzie. Cena to 1,79 zł Gdyby produkowali to pod szyldem Wedla albo innej Milki to ludzie by masowo kupowali i to pewnie za 5 zł 11/10, polecam
Opublikowano 9 stycznia 201312 l Trzy piwa i kanapkę drwala z McDonalds, zawalista, ale 11,90zł za nią mówi mi, że drugi raz już raczej nie pojem.
Opublikowano 9 stycznia 201312 l 29 placków ziemniaczanych ze śmietano i prawie pół litra mleka. Daj fotki w spartakusie.