SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 (pipi)icie jak dzieci ozorki są za(pipi)iste zwłaszcza z sosem chrzanowym lub musztardowym. Ogólnie bardzo lubię żołądki,nereczki i inne podroby Cytuj
_Red_ 12 112 Opublikowano 28 października 2013 Opublikowano 28 października 2013 Camembert lowfat podsmażony na odrobinie oliwy z oliwek, podany z konfiturą żurawinową. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 października 2013 Opublikowano 29 października 2013 to jeszcze wsadź to w panierke to już w ogole będzie za(pipi)istość (zresztą można w ten sposób w panierce usmarzyć bardzo różne sery, i cudownie sie rozpływają w środku (tylko panierka musi być gruba żeby nie wyciekło w trakcie) kurde narobiłeś mi wielkiego smaka xD Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 29 października 2013 Opublikowano 29 października 2013 Zakładam, że Red użył sera low-fat nie bez powodu, więc w sumie panierka nie jest wskazana w tym konkretnym przypadku Cytuj
grzybiarz 10 390 Opublikowano 29 października 2013 Opublikowano 29 października 2013 Wygląda apetycznie, ale nie wiem czy byłbym w stanie zjeść na raz taki ser, czy dwa:). Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 października 2013 Opublikowano 29 października 2013 Ja używam ciasta naleśnikowego jako panierki. Zanurzam w nim ser i sru na patelnie. też spoko, w ogole to można zrobić coś pomiędzy panierką a ciastem naleśnikowym, to chyba najlepiej z takim serkiem wychodzi Cytuj
_Red_ 12 112 Opublikowano 29 października 2013 Opublikowano 29 października 2013 Wygląda apetycznie, ale nie wiem czy byłbym w stanie zjeść na raz taki ser, czy dwa:). 120g sera, wchodzi na 3 gryzy;P Zakładam, że Red użył sera low-fat nie bez powodu, więc w sumie panierka nie jest wskazana w tym konkretnym przypadku Zgadza się Cytuj
grzybiarz 10 390 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 Ostatnio kupiłem serek Tartare, cytrynowo-pieprzowy. Jest niedobry, smakuje jak serek na słodko (wina smaku cytryn), pieprzu w ogóle nie czuć. Nie wiem, czy to trza popie.przyć i posolić, by było zjadliwe, ale w pierwotnej formie smakuje jak jakiś serek homogenizowany z chlebem. Nie polecam. 2/10. Cytuj
Farmer 3 288 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 Ostatnio lubię uraczyć się Kasztelanem (piwo). Jest całkiem niezłe choć może ma troszkę zbyt "słodki" posmak. 1 Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 Ja tam jesli chodzi o piwa to ostatnio kosztuje jedynie w ciemnych, te jasne piwa jak dla mnie sa pozbawione wyrazu. Cytuj
Kosmos 2 779 Opublikowano 2 listopada 2013 Opublikowano 2 listopada 2013 Mi zayebiście smakuje namysłów pils w zielonej butelce. Tylko trudno u mnie dostać. Cytuj
Harbuz 959 Opublikowano 2 listopada 2013 Opublikowano 2 listopada 2013 Butelki mają bardzo fajny beczułkowaty kształt a to też się liczy. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 A Miłosław piliście? Jak dla mnie zajebisty. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 (edytowane) Za(pipi)iste jest piwo Jagiełło / Magnus (to to samo). Ciemne piwo w roznych wariantach smakowych (sliwkowe, czekoladowe i inne). Co wazne, smakuja naturalnie - pijac je nie ma sie wrazenia ze ktos tam po prostu dodal jakiegos syropu / chemii. Niestety, jest chyba nie do dostania w normalnych sklepach poza Bialymstokiem. Jesli ktos jednak na nie trafi, to koniecznie musi sprobowac. 0.33l za 3zl - tanie nie jest, ale smak jest po prostu genialny, choc dosyc intensywny, max. 2 pod rzad moglbym wypic (1 = optimum). Inne za(pipi)iste piwo to Lwówek Pale Ale. Lubie ten typ piwa, a innych jego reprezentantow w naszym kraju nie widzialem (poza jakimis importami za niebotyczne ceny), wiec rowniez polecam. Jesli ktos doszukal sie jakichs innych piw Pale Ale w naszych sklepach, to niech da cynk. Edytowane 5 listopada 2013 przez Yabollek007 Cytuj
Kosmos 2 779 Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 Magnus widziałem w delikatesach centrum, muszę stestować. Cytuj
Humulus 830 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 Piwa z browaru Jagiełło (przedmieścia Chełma) były naprawdę dobre na początku jego funkcjonowania. Pogoń za łatwą kasą robi swoje i teraz w smaku są nie do odróżnienia od wytworów setek innych komercyjnych browarów. Z tych, które się jeszcze nie popsuły polecam gorąco "Zamojskie". Naprawdę czuć naturalne składniki tegoż napoju. Są 3 rodzaje: pszeniczne, jasne i ciemne. Drogie dosyć ale za jakość trzeba płacić. Wszystkie jednakowo za(pipi)iste: http://www.browarzamosc.pl/ A wracając do tematu to ostatnio jadłem zrazy z towarzyszeniem kaszy gryczanej Cytuj
_Red_ 12 112 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Czekoladki belgijskie Charlotte Seashells jakieś made by Tesco, ale przepyszne. Cytuj
Shen 10 140 Opublikowano 28 listopada 2013 Opublikowano 28 listopada 2013 Wzialem na probe, smaczne, ale nie na tyle zeby placic 10-12zł za litr, nie stać mnie na bycie wege. Cytuj
krupek 15 534 Opublikowano 28 listopada 2013 Opublikowano 28 listopada 2013 Otworzyli koło mnie Subway w Gdańsk, więc wszedłem. Dobre te kanapki mają, w sam raz, żeby coś zjeść na szybko. Ciemna bułka, grillowany kurczak, warzywa i sos cezar. Dla mnie git. Cytuj
Kosmos 2 779 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Pieczony schab ze śliwką do tego żurawina, buraczki, ziemniaki...Mistrzostwo. Cytuj
Mustang 1 798 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 pieczone kasztany jadalne Można je porównać w pewnym stopniu do pieczonych ziemniaków. Taka przekąska, tylko w wersji bez dodatków trochę nijaka - chętnie bym je dosolił albo zjadł z jakimś sosem (kiedyś tam jadłem do mięsa zamiast ziemniaków i było spoko). Cytuj
_Red_ 12 112 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 Naszła ochota, raz na jakiś czas smakuje, byle nie za często (foto na stronie dostawcy było małe, więc jest rozciągnięte). Cytuj
Mustang 1 798 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 maki i inne california rollsy są pyszne, niestety jakość swoje kosztuje Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 pizze giuseppe z salami właśnie zjadłem. ostre govno, nigdy więcej. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Nic ciekawego, jakiś schabowy z frytkami. No i wodę mineralną, już od 3 miechów chyba niczego innego nie piłem (oprócz herbatki i kawy oczywiście). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.