Yano 3 697 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 pizze giuseppe z salami właśnie zjadłem. ostre govno, nigdy więcej. no właśnie, przewijały sie tu głosy ze guseppe to najlepsza mrożona pizza więc sie skusiłem, okazało sie że to padaka bez smaku z wodnistym ciastem, o wiele bardziej wole pizze rigga (jak na mrożonke) Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Dokładnie. A do tego Guseppe jest mała. Już lepiej w Dr oetkera Ristorante zainwestować. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 pizze giuseppe z salami właśnie zjadłem. ostre govno, nigdy więcej. no właśnie, przewijały sie tu głosy ze guseppe to najlepsza mrożona pizza więc sie skusiłem, okazało sie że to padaka bez smaku z wodnistym ciastem, o wiele bardziej wole pizze rigga (jak na mrożonke) (pipi)isz, z piekarnika dobra wychodzi, chrupiaca, do tego jest duza. Rigga jest ok, ale za mała. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 oczywiscie ze robilem w piekarniku ale serio bylem nieprzyjemnie zaskoczony, mimo ze dorzucilem od siebie wiecej sera i jakiejs kielbasy to mialem wrazenie ze prawie nie ma smaku Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 (edytowane) Nie wiem, ja rozmrazam, wrzucam do rozgrzanego piekarnika na 25 minut i jest spoko, jak na mrozonke. Rigge lubilem z szynka, ale cos z(pipi)ali ostatnio, jakies z dupy przyprawy zaczeli dodawac. Edytowane 9 grudnia 2013 przez Guernica Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 rigga jest dobra jak chce sie szybko wszamać coś na ciepło, 4,5 min w mojej mikrofali i jest spoko, gdzie inne pizze robia sie 6-7min i są kapciami Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Ja nie moge jesc z mikrofali, (pipi) takie wychodzi ;/ tylko piekarnik. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 (edytowane) no też wole, ale czasami czasu nie ma to trzeba pójść na kompromis :F co do burgerów kołu ultimy w warszawie otworzyli jakąś burgerownie, ktoś obadał? w przyszłym tygodniu sie przejdę tam, chyba ze nie warto. Edytowane 9 grudnia 2013 przez Orzeszek Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 W robocie był najlepszy swojski obiad evurr. Ziemniaczki, duża porcja surówki i wywalony w kosmos kotlet z fileta kurczaka w panierce (chyba cięższy niż 200g na oko, ponad 1cm mięsa + paniera). Tak domowy jak tylko się da - najlepiej zainwestowane 10zł ostatnimi czasy:) Cytuj
winner 183 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Kupiłem dzisiaj pyszne bułeczki (a raczej buły, bo miały z 15cm średnicy) i zrobiłem sobie wypasioną kolację z 4 takich. Takie pyszne, mięciutkie, pachnące z polędwicą sopocką, goudą, ogórkiem i pomidorkiem. Tak mi smakowały, że zjadłem wszystko (4 takie bułki, 30dag polędwicy i 25dag sera, 2 pomidory i 1 długi ogórek), a miało mi zostać na śniadanie jutro. Do tego pyszne mleczko (z biedry). Żyć nie umierać. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 Stary, ale Ty masz spust do żarcia Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 Bałbym się być winnerem przy mojej tendencji do liczenia kalorii i ważenia posiłków.W końcu zrobiłem sobie tradycyjne poznańskie PYRY Z GZIKIEM:- 4 średnie ziemniaki w mundurkach (obrane po ugotowaniu) - 200g serek wiejski z drobno posiekaną cebulką - 40g prawdziwego masełka 82% - sól do smakuNiebo w gębie, 700kcal pysznego żarcia. 2 Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 (edytowane) Czekolada Toblerone. Tylko ciemna, nie zwykła. Mega! Edytowane 13 grudnia 2013 przez Accoun Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 GOTY, dwa wypilem po treningu 2 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 kiedyś to kilka razy kupiłem bo mi zasmakowało, ale za którymś razem prawie sie zbełtałem , nie wiem czy to wina tego mleczka czy może połączyłem z czymś, ale od tamtej pory to olewam Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 jem czekoladę alpen gold z orzechami, nussbeisser govno a nie czekolada, teravvita z orzechami jest znacznie lepsza. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Czekolada to jest tylko gorzka, reszta to podróbki. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 (edytowane) Przecież każda "czekolada" którą jesz to podróbka. <prowo> Ostatnio jadłem mandarynki, dużo mandarynek. Lubię mandarynki. Edytowane 14 grudnia 2013 przez mate5 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Przecież każda "czekolada" którą jesz to podróbka. <prowo> Nie rozumiem, rozwiń. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Gorzka chyba nie jest na mleku robiona? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 No czekolada=kakao=czekolada gorzka, reszta to wymysły. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 grudnia 2013 Opublikowano 15 grudnia 2013 Czekolada to jest tylko gorzka, reszta to podróbki. Kurde caly czas wpieprza "mięso" zrobione z mąki albo fasoli, "ser" zrobiony z oleju a teraz nagle mowi jakie jedzenie jest prawdziwe a jakie nie. A jak ja mówiłem mu to samo to mnie wyzywal.. Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 15 grudnia 2013 Opublikowano 15 grudnia 2013 (edytowane) - makaron spaghetti (nitki) - mielona wołowina (wziąłem 500g opakowanie z Carrefoura, ok 10zł, niezła cena a w smaku świetna) - sos boloński Łowicz - Okocim Mocne<mlask> Edytowane 15 grudnia 2013 przez _Red_ Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 16 grudnia 2013 Opublikowano 16 grudnia 2013 (edytowane) Red polecam zamiast jakiegoś łowicza ze słoika zrobić samemu sos, to naprawde niewiele roboty a przynamniej masz sos z pomidorów a nie (woda, pomidor 20%, zagęsniki) można użyć prawdziwych pomidorów albo takich (albo jakichkolwiek z puszki) jak już podsmażysz mięso (można też dodać cebule) to dorzucasz te pomidory na patelnie i pod przykryciem trzymasz z 10-15 min, do smaku polecam bazylie, ale moze być też oregano, czosnek (oprócz bazylii a nie zamiast) itp (oczywiscie sól i pieprz też) roboty odrobine więcej względem sosu ze słoika ale efekt o wiele lepszy, i możesz sie chwalić ze sam robisz sos ja to jeszcze zwykle dodaje coś ostrego a na koniec dużo żółtego sera żeby sie roztopił Edytowane 16 grudnia 2013 przez Yano Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 16 grudnia 2013 Opublikowano 16 grudnia 2013 (edytowane) Ja robie sos z pomidorow, przyprawiam go sam, ale i tak dla koloru i zeby go zagescic dodaje sos z proszku knorr ;/ Edytowane 16 grudnia 2013 przez Guernica Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.