SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 kwietnia 2014 Opublikowano 13 kwietnia 2014 Ja co jakiś czas kupuję ale te fasola jak fasola choć najlepsza jest ta hiszpańska biała, do sosu też nie przywiązuję za bardzo uwagi bo i tak zawsze go doprawiam ostrymi przyprawami i wrzucam pomidora pokrojonego w kostkę. Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 dzis pierwszy raz w zyciu jadlem trufle i w sumie nie wiem co napisac, wiadomo trufle to zawsze dodatek, akurat jadlem je ze stekiem z poledwicy wolowej, no i sakowalo za(pipi)iscie, ale czy to zasluga steka czy trufli to nie wiem. Sama trufla smak ma bardzo delikatny, bo jednak kazdy grzyb dominuje potrawe zawsze, a tu taki lekki posmak. Ale tyle kasy to nie wiem czemu ludzie placa. Za duzo po niej sie spodziewałem chyba. Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Jeszcze połowa miesiąca do kolejnej wypłaty, a ten stek z polędwicy wołowej z truflami wpierdala xd Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 widzisz co cie omija? Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 No to co muszę robić, by też wziąć polędwicę do ust? <podwójne dno> Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Pan Michal dobry troll. Najpierw tu niby podwojny mc royal w budzie dla plebsu a pare dni pozniej wolowina z truflami. Argentynska? Inzynierek jeden... Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 W Lidlu dziś byłem i mieli steki z polędwicy wołowej. Zacieszony (że będę jadał jak Michał) wziąłem opakowanie do ręki, ale 82zł/kg mnie troszkę zbastowało. Zatem szamię biedniejszą wersję - stek z rostbefu średnio wysmażony, do tego brokuły. Rewelacja.A wcześniej na zagrychę potreningową 50g łososia wędzonego, 50g kabanosa tarczyński <3 (uwielbiam Lidla) Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Zrobiłem sobie ziemniaki, wyjąłem surówkę ze słoika, podgrzałem sos jaki dostałem od mamy (słoik) i... zacząłem jeść, coś dziwne były te kawałki mięcha, w ogóle mięsem nie pachnie, nie wiem czy czasem się nie zepsuło, a ja i tak musiałem zjeść kilka większych kawałków. Teraz się martwię, czy to mięso nie było czasem stare i czy w najlepszym wypadku, czeka mnie sraka. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Zapytaj mamy co tam nakładla moze chciala sie ciebie pozbyć na święta Cytuj
michal 558 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Opublikowano 17 kwietnia 2014 prażynki zielona cebulka, lays kebab+ fortuna wiśniowa. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Opublikowano 17 kwietnia 2014 mrozona, pizza rigga z grzybami Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Najlepsza pizza z mrożonek to Giuseppe dr. Oetkera. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Opublikowano 17 kwietnia 2014 A najgorsze (pipi) to Ristorante. Tego sie jesc nie da juz nawet te z biedy dwie za piataka sa lepsze. Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Plaster karkówki z patelni grillowej + duszony szpinak. Najprostsze rzeczy są najlepsze. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Opublikowano 17 kwietnia 2014 mrozona, pizza rigga z grzybami Najlepsza pizza z mrożonek to Giuseppe dr. Oetkera. było już 10 razy ale ja z tych 2 wole rigge, guseppe serio mi nie podchodzi a co jadłem? na partyzanta - pomidora, kabanosa i ser żółty wszystko "z ręki" byłem na zakupach w realu i chciałem robić znowu kebaby tak mi zasmakowały, ale wrocilem przed 23 i pomyślałem że jednak nie bede już smażył, no ale właśnie mimo planu z kebabem nie kupilem zadnego chleba bo myślałem że dziś nie bede jadł, wiec musiałem luzem wcinać w sumie to dobre było, ale to pewnie dlatego że dziś wcześniej jadłem tylko pączka i jogurt xd Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 W Lidlu dziś byłem i mieli steki z polędwicy wołowej. Zacieszony (że będę jadał jak Michał) wziąłem opakowanie do ręki, ale 82zł/kg mnie troszkę zbastowało. Zatem szamię biedniejszą wersję - stek z rostbefu średnio wysmażony, do tego brokuły. Rewelacja. Pojechałem dziś do Lidla po tę poledwicę, ale nie było. Nie ma jednak tego złego, bo wziąłem rostbef brazylijski, co najlepsze, przeceniony z 44zl/kg na 19zl (pewnie dlatego, że termin ważności kończy się za tydzień). Zaraz będę robił to dam znać czy podzielam zdanie Redmitsu. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Wyszło rewelacyjnie Bardzo kruche i smaczne mięso, a za taką cenę to jak za darmo. Polecam 4 Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Pysznosciowe. Ale wspominales o Redmitsu, wiec myslalem, ze bedzie to chinszczyzna. <badum tss> Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Wyglada zaje.biscie ale dlaczego taka mala ilosc jedzenia kladzie sie na taki duzy talerz? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Bo mniejsze talerze były w zmywarce akurat Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Pierwsze skojarzenie - te wszystkie ę ą restauracje gdzie talerz wielki a na srodku troche mieska i marchewka. Ale fajnie imho wyszlo, prosto, malo skladnikow ale bardzo apetycznie. Moze mieso troche wyglada jak zrobione na wior ale to albo zludzenie albo co kto lubi. A propos tej wolowiny z lidla. Nie wiem czy to odnosnie brazyliskiej czy tej od mr.beef (czy jakos tak) ale ludzie narzekali, ze nie widac co jest w srodku i natrafiali na mieso zepsute. Cos mi swita, ze pisal to ktos po zakupie wolowiny za 80zl/kg (byla w promocji razem z rostbefem). Ale 19/kg to serio dobra cena chociaz ryzyko jest. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 One są w takich pudełkach, które normalnie można otworzyć i sobie sprawdzić co jest w środku. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Śliczne mięcho. Dobrze, że sezon grillowy się zaczyna, także będzie zabawa, będzie się działo. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Panowie co do mięsa z lidla to ja jestem pod wrażeniem, kiedyś kupiłem takie hamburgery ze szpinakiem i to po prostu było niebo w gębie, soczyste i świetne w smaku. Ostatnio jak był tydzień USA kupiłem te hamburgery po dwa pakowane wielkie jak talerz i też się nie zawiodłem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.