Yano 3 697 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2014 Makaron z zielonym pesto. Jezu to jest danie idealne, jest pyszne, szybko się robi, relatywnie zdrowe. podaj więcej szczegółów, sam makaron i samo pesto? jakoś nie chce mi sie wierzyć że uzyskałeś pyszne danie, wielokrotnie sprawdzałem pesto i zielone i czerwone, i ani razu nie uzyskałem pozytywnego efektu Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2014 (edytowane) Zrób sobie sam pesto i będziesz miał miazgę, ewentualnie dodaj pomidorki koktajlowe i mozzarellę buffalo. Edytowane 30 kwietnia 2014 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 1 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2014 Tak sam makaron z pesto ze sloika. No i jest tluste (tluszcz roslinny rzecz jasna), wiec moze ci posmakowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 1 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2014 Tak sam makaron z pesto ze sloika. No i jest tluste (tluszcz roslinny rzecz jasna), wiec moze ci posmakowac. Yano tylko porzadnie wytopiony tluszcz z ssakow (tak, z czlowieka ostatnio tez). Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 1 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2014 No ale co jest dziwnego w zjedzeniu boczku z człowieka?iksde Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 1 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2014 przecież nie powiedziałem że chce go jeść tylko że jak by mi ktoś podał nieświadomie to pewnie by był spoko w smaku ale z tym pesto to jakoś nadal mam wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 1 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2014 Ale jakie watpliwosci? Odnosnie czego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2014 że bez mięsa coś może mieć smak, olo Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 1 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2014 Ale jakie watpliwosci? Odnosnie czego? wątpliwości czy to takie dobre, pare raz sprawdzałem coś w tym stylu i nie byłem zachwycony Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 1 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2014 No ale to jest kwestia indywidualna, smak. Jak dla mnie baza do pesto sa: oliwa, ser (grana albo parmezan), czosnek i pistacje. Dalej dokladasz to co lubisz np. bazylie albo rukole, pomidorki suszone czy co tam jeszcze chcesz (ale powinno byc warzywne/ziolowe). Mieszasz to z makaronem i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 1 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2014 Lepsze imo są orzeszki piniowe tylko podsmażone Cytuj Odnośnik do komentarza
konsolopececiarz 7 Opublikowano 3 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2014 (edytowane) Makaron z zielonym pesto. Jezu to jest danie idealne, jest pyszne, szybko się robi, relatywnie zdrowe. podaj więcej szczegółów, sam makaron i samo pesto? jakoś nie chce mi sie wierzyć że uzyskałeś pyszne danie, wielokrotnie sprawdzałem pesto i zielone i czerwone, i ani razu nie uzyskałem pozytywnego efektu Ja to jem nawet makaron spaghetti z czosnkiem i oliwą i całą masą parmezanu (nie tego gówna z torebki typu corregio itp.) i twierdzę, że jest to danie bliskie ideału. Gusta są różne - jeden woli tonę ketchupu i musztardy a drugi kapkę. Ostatnio jadłem smażonego dorsza w panierce z mąki z sosem tatarskim i pieczonymi ziemniaczkami. Dzisiaj za to smażyłem hamburgery z Lidla (po prostu dwa klocki mielonej wołowiny) + bułki do hampiśniaków z Biedry + ser cheddar Hochland - rewelka (ale lepsze robiłem w ubiegłym tygodniu ze zmielonej wołowiny bez kości ze sklepu Społem). Edytowane 3 maja 2014 przez konsolopececiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 3 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2014 To w lidlu są kotlety 100% wołowe? Nie mogłem znaleźć, ani nawet mięsa mielonego wołowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
konsolopececiarz 7 Opublikowano 4 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2014 (edytowane) To w lidlu są kotlety 100% wołowe? Nie mogłem znaleźć, ani nawet mięsa mielonego wołowego. Yup - pakowane po dwie sztuki, każda 100 gramów, 100% wołowe. W składzie niby są jakieś przyprawy ale na szczęście nic nie czuć i burgery wychodzą za(pipi)iste. Edytowane 4 maja 2014 przez konsolopececiarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2014 Ja te polecam jak kiedyś jeszcze będą, pisałem jakiś czas temu o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 4 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2014 (edytowane) a ja na burgery zawsze stosuje to mięso http://ezakupy.tesco.pl/pl-PL/ProductDetail/ProductDetail/2003011187966 wychodzi taniej niż kupowanie 2 gotowych kotletów, bez przypraw wiec samemu można doprawić itp, ogolnie polecam Edytowane 4 maja 2014 przez Yano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 106 Opublikowano 4 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2014 (edytowane) muffiny z bekonu, pieczarek, sera i jajek. Edytowane 4 maja 2014 przez ofsajd 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2014 a ja na burgery zawsze stosuje to mięso http://ezakupy.tesco.pl/pl-PL/ProductDetail/ProductDetail/2003011187966 wychodzi taniej niż kupowanie 2 gotowych kotletów, bez przypraw wiec samemu można doprawić itp, ogolnie polecam Obiecuję że kupię zrobię hamburgery z tego mięsa i dam foty Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 6 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2014 Oszamałem właśnie chyba najlepsze jak dotąd sushi (pod kątem doboru składników):16 krążków z surimi, shibazuke, ogórkiem, sosem kobe, łososiem: Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2014 a ja na burgery zawsze stosuje to mięso http://ezakupy.tesco.pl/pl-PL/ProductDetail/ProductDetail/2003011187966 wychodzi taniej niż kupowanie 2 gotowych kotletów, bez przypraw wiec samemu można doprawić itp, ogolnie polecam Od czwartku promocja na to mięso będzie w Tesco 2 zł taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 10 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2014 Serek wiejski łaciaty 200g z wkrojoną świeżą rzodkiewką i solą <33 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 293 Opublikowano 12 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 Oszamałem właśnie chyba najlepsze jak dotąd sushi (pod kątem doboru składników): 16 krążków z surimi, shibazuke, ogórkiem, sosem kobe, łososiem: Właśnie kupiłem w biedrze za 14,99, też stąd masz? Prócz tego kupiłem parę innych, dziwnych wynalazków: guacamole łagodne, liście winogron zawijane w ryż, serki burquitos, papryczki jalapenos w zalewie..., te ostatnie wziąłem, bo tak mi się przypomniały te posty o krwawiących odbytach Zobaczymy dziś wieczorem, myślałem, że będą megaostre. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 12 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 Z biedry nie, swieze z sushiarni. Ile jest sztuk w biedrze w tej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 12 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 Po jalapenios nie ma zadnego krwawienia. Obe sa bardzo malo ostre Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 12 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 Jak chcesz zobaczyć krwawiące odbyty to napisz coś złego o TLOU Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.