basbot11 177 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 wczoraj 5 butelek dortmunder union pilsner, a dzisiaj troche glowa pobolewa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Dobry karczek z grilla nigdy nie jest zły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 karkówka, pieczone ziemniaczki, ogórek, coca-cola. goty obiad. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 jak wyzej, kark z grila i mnostwo pysznych warzywnych dodatkow Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 (edytowane) Mizeria @_@ edit, kupiłem te masło orzechowe z lidla i rzeczywiście ma 95% zawartości orzechów 0_0 bułki sie pieką w piekarniku, już wiem że bedzie goty Edytowane 6 Lipca 2014 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Mizeria @_@ edit, kupiłem te masło orzechowe z lidla i rzeczywiście ma 95% zawartości orzechów 0_0 bułki sie pieką w piekarniku, już wiem że bedzie goty To z tygodnia USA ? przejdę się zobaczyć czy jeszcze mają ale znając życie będą pustki na pułkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 od poniedziałku wchodzi grecki tydzien. dziś półki były przetrzepane, wyglądało to bardziej na tydzień afrykański niż amerykański Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Mizeria @_@ edit, kupiłem te masło orzechowe z lidla i rzeczywiście ma 95% zawartości orzechów 0_0 bułki sie pieką w piekarniku, już wiem że bedzie goty polecam na to maslo orzechowe naniesc warstwe jakigokolwiek kremu czekoladowego, albo posmarowac pieczywo kremem, a na to serek smietankowy np. philadelphia. nastepny dobry mix to serek smietankowy i miod, mniam, mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 (edytowane) ja mam bułeczki francuskie z marmoladką jagodową no i na wierzch masło orzechowe. tak mierzą mi poziom krwi w cholestelorze. Edytowane 6 Lipca 2014 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Masło orzechowe z dżemem i serem żóltym, kiedyś zjadałem ow yeah Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 moj brat, tak z ponad pietnascie lat temu zamawial w macu lody waniliowe i frytki. lody byly sosem do frytek ja pierwszy raz jadlem turecka kielbase czosnkowa Sucuk z wolowiny. konsystencja podobna do salami, ale nie tak bardzo wysuszona, w smaku lekko pikanta z nie znanymi mi przyprawami. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Tuńczyk, łosoś, ryba maślana, awokado.Musiałem podejść drugi raz do tego zestawu w odstępie 1 miesiąca, bo poprzednio kot kumpla usyfił mi całe sushi sierścią (stał, gapił się aż w końcu ogonem przeleciał po całym talerzu, skuhwysyn. Daję słowo, że śmiał się jak odchodził) i miałem lekkie obrzydzenie. Teraz weszło znakomicie, pyszne. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Coś zayebistego po prostu. Pożywna i smaczna przekąska. Jadłem truskawkowy i jest miazga. No i przede wszystkim, nie jest śmieciowy jak jogurty owocowe. Edytowane 7 Lipca 2014 przez krupek1 Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Spaghetti carbonara, sam przygotowalem na kolacje. Tak sie tym zapchalem, ze chyba nie zasne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Mam straszne biegunki po boczku a jeszcze większe po tłustej śmietanie. Dla mnie carbonara = Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 bazbot- jak robiłeś? harbuz - współczuje, wiele tracisz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 płatki LION z gorącym mlekiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 harbuz Harbuz XDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 kolejny raz okazuje sie że od lat czytałem źle jego nick. już kiedyś ktoś miał do mnie pretensje o przkręcanie nicka, i okazuje sie że źle go czytałem od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 bazbot- jak robiłeś? sos zrobilem z 3 calych jaj, okolo 150ml slodkiej smietany i startego parmezanu. na patelni podsmazylem boczek, nastepnie dodalem czosnek, a na koniec ugotowany makaron. calosc podgrzalem w niskiej temperaturze ciagle mieszajac, az uzyskalem odpowiednia gestosc sosu. doprawilem to swiezo zmielonym czarnym pieprzem i swieza bazylia. ps. basbot, a nie baZbot Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 polecam odpuścić bazylie, wg mnie nie pasuje do carbonary, a z jajek polecam zostawić same żółtka, i być może też mniej ich dawać niż 3 chociaż w kwestii jajek to są różne preferencje, widzialem opcje gdzie ktoś dawał z 5 żółtek i łyżke śmietany, ale jak dla mnie to wychodzi jajecznica z kluskami, ja preferuje opcje gdzie żółtko jest jedynie niewielkim dodatkiem do śmietany Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 problem w tym, ze przepisow na carbonare jest masa. mialem akurat taki przepis, wiec go wyprobowalem, ale na nastepny raz zrobie tylo z zoltkiem i bez zielska. na szczescie nie smakowalo na jajecznice, bo boczek, parmezan i bazylia graly pierwsze skrzypce. wlasnie skonsumowalem puszke klopsikow rybnych w sosie pomidorowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 (edytowane) Penne, sosik, wołowinka, pomidorki, fix ziołowy (swoją drogą, rujnujący świetną poza tym wydajność dania - 4 zł na porcję starczającą najwyżej na 2 talerze). Mało subtelne ale kurde dobre w ciul. Kolorystycznie może mało poryw ale zapach urzeka. Edytowane 19 Lipca 2014 przez ogqozo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 kalafior Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Poledwiczki wieprzowe w glazurze miodowo-musztardowej + mlode zapiekane ziemniaki z twarogiem z rzodkiewka Best obiad od dawna. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi