Opublikowano 11 sierpnia 201410 l Chino, interesujący napój gazowany z Włoch, kumpel z pracy przywiózł. Gorzkawe w smaku i jakoś tak... dziwnie po wypiciu, nie wiem czy to nie jakaś forma energetyka...
Opublikowano 11 sierpnia 201410 l na erasmusie jeden Włoch częstował "chinotto" (podejrzewam że na bazie tego samego owocu), bo podobno "tipico siciliano". Jak dla mnie to taki wygazowany mezzo mix (cola z pomarańczą). Widziałam w kuchniach świata, ale nie polecam. Edytowane 11 sierpnia 201410 l przez assassine
Opublikowano 11 sierpnia 201410 l To? baaaardzo specyficzne w smaku. Gorzko- ziołowe i kuresko słodkie, w małych ilościach spoko. edyta. assasine- "moje" chino, absolutnie nie przypomina napojów typu cola z pomarańczą Ja za to uwielbiam Najlepsza pomarańczowa soda, fanty i inne takie odpadają w przedbiegach (akutat ta powyżej, gorzkawa jest moim faworytem, ale są też dwie inne) Edytowane 11 sierpnia 201410 l przez Gość
Opublikowano 11 sierpnia 201410 l Ja miałem w puszcze, ale logo firma się zgadza, więc to to Gorzko-ziołowe się zgodzę, słodkie? nah. Więcej niż 330 na raz bym nie wypił, ale tak to spoko. No i moje też absolutnie nie smakowało jak cola z pomarańczą. Edytowane 11 sierpnia 201410 l przez Rayos
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l wegański "ser" <ikonka_czarodziej> Wpis odwracajacy uwage. Edytowane 15 sierpnia 201410 l przez _Red_
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l przepraszam bardzo, dlaczego wpyerdalasz mi się w yanobait? :confused:
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l lucek ja ci oferowałem nocleg a ty sie musisz mimo to tak odwdzięczać... eh btw "ser" zapewne zrobił z soi która ma właściwości antykoncepcyjne, jedny plus całego wegaństwa - wżerają wielkie ilości soi która utrudnia rozmnażanie
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l btw "ser" zapewne zrobił z soi która ma właściwości antykoncepcyjne, jedny plus całego wegaństwa - wżerają wielkie ilości soi która utrudnia rozmnażanie xD wódeczka już była dzis? @Lucek kupiłem
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l a u ciebie była już soja? upewniam się żebyś sie nie rozmnażał http://ww2.cudownytata.pl/index.php/soja-obniza-podnosc-mezczyzn
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l http://www.sfd.pl/dieta_a_potencja-t519185.html Nadmierne spożycie tłustych mięs, wędlin, serów i potraw smażonych nasila powstawanie tworów tłuszczowo-cholesterolowych zawężających światło przepływu krwi i uniemożliwiających właściwe ukrwienie narządów płciowych.
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l nie rozumiem ale tylko napisze ze fan pizzy od 84 a ukrwiony na zawołanie
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l ja żywie się głównie tłuszczem a stoi mi nawet teraz gdy pisze o tłuszczu xD dzisiaj kuchnia azjatycka była grana łe vifon jest naprawde słaby jak już ktoś ma ochote na chińską zupke to z całym sercem polecam zupki firmy nong shim są troche droższe i w dodatku preferowany sposób przygotowania to zagotowanie ich kilka minut w garnku a nie zalanie wodą, ale są znacznie większe niż vifony, a w smaku nieporównywalnie lepsze. oczywiście to nadal zupka chińska, ale serio jest znacznie lepsza niż vifony i niż większość zwyklych zupek za 1.29zł, zarówno jakość makaronu jak i sam smak zupki to znacznie wyższa klasa Edytowane 15 sierpnia 201410 l przez Yano
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l nie rozumiem ale tylko napisze ze fan pizzy od 84 a ukrwiony na zawołanie Patrz strona wcześniej - rozmowa z Luckiem. Psujesz mi podpuchę! ja żywie się głównie tłuszczem a stoi mi nawet teraz gdy pisze o tłuszczu xD Ooookej... oficjalnie to było awkward i zdecydowanie obyłbym się bez tej rewelacji
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l u yana nic sie nie marnuje, nawet jego wlasny majonez Edytowane 15 sierpnia 201410 l przez _Milan_