Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chino, interesujący napój gazowany z Włoch, kumpel z pracy przywiózł. Gorzkawe w smaku i jakoś tak... dziwnie po wypiciu, nie wiem czy to nie jakaś forma energetyka...

Opublikowano (edytowane)

na erasmusie jeden Włoch częstował "chinotto" (podejrzewam że na bazie tego samego owocu), bo podobno "tipico siciliano". Jak dla mnie to taki wygazowany mezzo mix (cola z pomarańczą). Widziałam w kuchniach świata, ale nie polecam. 

Edytowane przez assassine
Opublikowano (edytowane)

To?

65028_g.jpg

baaaardzo specyficzne w smaku. Gorzko- ziołowe i kuresko słodkie, w małych ilościach spoko.

edyta. assasine-  "moje" chino, absolutnie nie przypomina napojów typu cola z pomarańczą ;)

Ja za to uwielbiam

SPAmaraGreen.jpg

Najlepsza pomarańczowa soda, fanty i inne takie odpadają w przedbiegach (akutat ta powyżej, gorzkawa  jest moim faworytem, ale są też dwie inne)

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Ja miałem w puszcze, ale logo firma się zgadza, więc to to ;) Gorzko-ziołowe się zgodzę, słodkie? nah. Więcej niż 330 na raz bym nie wypił, ale tak to spoko. No i moje też absolutnie nie smakowało jak cola z pomarańczą.

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

lucek ja ci oferowałem nocleg a ty sie musisz mimo to tak odwdzięczać... eh

btw "ser" zapewne zrobił z soi która ma właściwości antykoncepcyjne, jedny plus całego wegaństwa - wżerają wielkie ilości soi która utrudnia rozmnażanie

Opublikowano

btw "ser" zapewne zrobił z soi która ma właściwości antykoncepcyjne, jedny plus całego wegaństwa - wżerają wielkie ilości soi która utrudnia rozmnażanie

xD wódeczka już była dzis?

@Lucek kupiłem

Gość _Milan_
Opublikowano

nie rozumiem ale tylko napisze ze fan pizzy od 84 a ukrwiony na zawołanie

Opublikowano (edytowane)

ja żywie się głównie tłuszczem a stoi mi nawet teraz gdy pisze o tłuszczu xD

dzisiaj kuchnia azjatycka była grana

łe vifon jest naprawde słaby

jak już ktoś ma ochote na chińską zupke to z całym sercem polecam zupki firmy nong shim

90074-nong-shim-shin-ramen-lg.jpg

są troche droższe i w dodatku preferowany sposób przygotowania to zagotowanie ich kilka minut w garnku a nie zalanie wodą, ale są znacznie większe niż vifony, a w smaku nieporównywalnie lepsze. oczywiście to nadal zupka chińska, ale serio jest znacznie lepsza niż vifony i niż większość zwyklych zupek za 1.29zł, zarówno jakość makaronu jak i sam smak zupki to znacznie wyższa klasa

Edytowane przez Yano
  • Plusik 1
Opublikowano

nie rozumiem ale tylko napisze ze fan pizzy od 84 a ukrwiony na zawołanie

Patrz strona wcześniej - rozmowa z Luckiem. Psujesz mi podpuchę!

ja żywie się głównie tłuszczem a stoi mi nawet teraz gdy pisze o tłuszczu xD

Ooookej... oficjalnie to było awkward i zdecydowanie obyłbym się bez tej rewelacji :(

Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

u yana nic sie nie marnuje, nawet jego wlasny majonez

Edytowane przez _Milan_