Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) I w domowej frytkownicy oblepionej tłuszczem. Już widzę jak Yano się dziko oblizuje jak to czyta. Edytowane 14 Września 2014 przez 2razyjot Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 frytki z piekarnika, najzdrowiej jak się da. A tuńczyk kiepsko wyszedł tylko na ostatnim zdjęciu. I niestety nie było cherry w sklepie, musiałem sie ratować innymi. ale tylko domowe, żadne mrożonki moze jak masz czas to gratuluje, aviko długie cienkie sa bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 A co za problem na szybkiego obrac ziemniaki i pokroic na frytki? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 tunczyk wyglada na przesmazonego, nastepnym razem zrob sobie medium rare tak z 1,5 - 2 minuty z kazdej strony. ale i tak propsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 nie chce mi sie, po prostu, majonezu też nie robie sam. tunczyk wyglada na przesmazonego, nastepnym razem zrob sobie medium rare tak z 1,5 - 2 minuty z kazdej strony. ale i tak propsy. tuńczyk był smażony po 20s z kazdej strony ;] a 4 minuty siedział w piekarniku. Może zmylił Cie fakt ze maczał się w sosie sezamowo-sojowym, i w sezamowym był smazony. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 zmylil mnie fakt ze dales do piekarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Przełamałem się i w końcu po miesiącach odmawiania, bo przecież to nie może być dobre, to dla bab i gejów i w ogóle ssie, kupiłem .... Całkiem dobre! ale i tak piwo >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> cydr Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) lol od kiedy cydr jest dla bab? No i kupiłeś najgorszy cydr na rynku. Edytowane 14 Września 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 pewnie widział w tesco miedzy burnem a fanta Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 No i kupiłeś najgorszy cydr na rynku. no bez kitu, cydr lubelski to straszne ścierwo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Tego z warki sobie spróbujcie. Najtańszy cydr na rynku. Smak gruszki rewelka - jabłko lepsze niż Lubelski. Cena około 9 zikos za 0,7 z korkiem od szampana. Polecam z tańszej półki to debeściak! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Potwierdzam fakt ścierwiastego Cydru Lubelskiego Wczoraj kupiłem i ledwie zmęczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 To był jedyny cydr w promieniu kilometra... Ale jeśli to faktycznie najgorszy, a mi smakuje, to muszę spróbować lepszych w takim razie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 952 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Też muszę to napisać. Cydr lubelski jest sztuczny, mdły i wyjątkowo blisko mu do tanich win na tle innych cydrów. Nie dajcie się zwieść ładną butelką i całą tą hipsterską otoczką cydrów. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 901 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Wchłaniam właśnie Warka Cider Premium 750ml. Wchodzi jak musujące winko, nie jest za słodkie. Nie mam jednak zbyt dużego porównania, chyba że do piwomixu Sommersby's. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Od kiedy Red ma Linka w avatarze :o Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 901 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Chciałem przedłużyć combo po Tobie i Harbuzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Ale ja już dawno Mam Linka :-( Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 160 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Jak zobaczylem patelnie z miesem i strzalki to myslalem, ze to Yano wrzuca swoje kolejne kulinaria. Pozniej z postow dopiero zakumalem, ze to Milan. Milan nie badz zly. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 535 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 kurczak w sosie słodko kwaśnym z białym ryżem + cherry coke 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Właśnie zrobiłem tiramisu A zaraz się biorę za risotto Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 901 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Ale bym zjadł tiramisu, gdyby nie fakt, jakie to jest tłuste :O Też to czasem robię, ale nie pomyślałem nigdy o listkach czekolady. Zawsze trę ją na wiór na tarce + posypuję gorzkim kakao. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Użyłem obieraczki do warzyw i wyszło całkiem ok. Starłem też skórkę pomarańczową (w masie jajeczno-serowej też jest). Kakao też oczywiście jest. Jaki alkohol dodajesz? Ja kupiłem na jana pół-słodkie białe wino mołdawsko-francuskie Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 901 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Moje widocznie bylo tiramisupodobne, bo alkoholu nie dawalem. Kawa plus aromat amaretto. Ale mascarpone to obowiazek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 257 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 A mnie naszło żeby sobie coś pomaszkecić. To zrobiłem sobie karmelizowane banany z polewą jabłkowo-cytrynową. Polewa bardziej kwaśna więc idealny kontrast wyszedł. I tylko 20 min. roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.