Opublikowano 13 września 201410 l I w domowej frytkownicy oblepionej tłuszczem. Już widzę jak Yano się dziko oblizuje jak to czyta. Edytowane 14 września 201410 l przez 2razyjot
Opublikowano 13 września 201410 l frytki z piekarnika, najzdrowiej jak się da. A tuńczyk kiepsko wyszedł tylko na ostatnim zdjęciu. I niestety nie było cherry w sklepie, musiałem sie ratować innymi. ale tylko domowe, żadne mrożonki moze jak masz czas to gratuluje, aviko długie cienkie sa bardzo dobre.
Opublikowano 13 września 201410 l tunczyk wyglada na przesmazonego, nastepnym razem zrob sobie medium rare tak z 1,5 - 2 minuty z kazdej strony. ale i tak propsy.
Opublikowano 13 września 201410 l nie chce mi sie, po prostu, majonezu też nie robie sam. tunczyk wyglada na przesmazonego, nastepnym razem zrob sobie medium rare tak z 1,5 - 2 minuty z kazdej strony. ale i tak propsy. tuńczyk był smażony po 20s z kazdej strony ;] a 4 minuty siedział w piekarniku. Może zmylił Cie fakt ze maczał się w sosie sezamowo-sojowym, i w sezamowym był smazony.
Opublikowano 14 września 201410 l Przełamałem się i w końcu po miesiącach odmawiania, bo przecież to nie może być dobre, to dla bab i gejów i w ogóle ssie, kupiłem .... Całkiem dobre! ale i tak piwo >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> cydr
Opublikowano 14 września 201410 l lol od kiedy cydr jest dla bab? No i kupiłeś najgorszy cydr na rynku. Edytowane 14 września 201410 l przez _Be_
Opublikowano 14 września 201410 l No i kupiłeś najgorszy cydr na rynku. no bez kitu, cydr lubelski to straszne ścierwo
Opublikowano 14 września 201410 l Tego z warki sobie spróbujcie. Najtańszy cydr na rynku. Smak gruszki rewelka - jabłko lepsze niż Lubelski. Cena około 9 zikos za 0,7 z korkiem od szampana. Polecam z tańszej półki to debeściak!
Opublikowano 14 września 201410 l Potwierdzam fakt ścierwiastego Cydru Lubelskiego Wczoraj kupiłem i ledwie zmęczyłem.
Opublikowano 14 września 201410 l To był jedyny cydr w promieniu kilometra... Ale jeśli to faktycznie najgorszy, a mi smakuje, to muszę spróbować lepszych w takim razie!
Opublikowano 14 września 201410 l Też muszę to napisać. Cydr lubelski jest sztuczny, mdły i wyjątkowo blisko mu do tanich win na tle innych cydrów. Nie dajcie się zwieść ładną butelką i całą tą hipsterską otoczką cydrów.
Opublikowano 14 września 201410 l Wchłaniam właśnie Warka Cider Premium 750ml. Wchodzi jak musujące winko, nie jest za słodkie. Nie mam jednak zbyt dużego porównania, chyba że do piwomixu Sommersby's.
Opublikowano 15 września 201410 l Jak zobaczylem patelnie z miesem i strzalki to myslalem, ze to Yano wrzuca swoje kolejne kulinaria. Pozniej z postow dopiero zakumalem, ze to Milan. Milan nie badz zly.
Opublikowano 16 września 201410 l Ale bym zjadł tiramisu, gdyby nie fakt, jakie to jest tłuste :O Też to czasem robię, ale nie pomyślałem nigdy o listkach czekolady. Zawsze trę ją na wiór na tarce + posypuję gorzkim kakao.
Opublikowano 16 września 201410 l Użyłem obieraczki do warzyw i wyszło całkiem ok. Starłem też skórkę pomarańczową (w masie jajeczno-serowej też jest). Kakao też oczywiście jest. Jaki alkohol dodajesz? Ja kupiłem na jana pół-słodkie białe wino mołdawsko-francuskie
Opublikowano 16 września 201410 l Moje widocznie bylo tiramisupodobne, bo alkoholu nie dawalem. Kawa plus aromat amaretto. Ale mascarpone to obowiazek.
Opublikowano 16 września 201410 l A mnie naszło żeby sobie coś pomaszkecić. To zrobiłem sobie karmelizowane banany z polewą jabłkowo-cytrynową. Polewa bardziej kwaśna więc idealny kontrast wyszedł. I tylko 20 min. roboty.