_Red_ 12 021 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 Po jednym bąku pól kilo mniej, Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 tylko kawior. jajeczka ryby na jajkach kury posmarowane majonezem (z jajek) - kolacyjna incepcja Cytuj
Gość Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Do czego podobny jest kawior w smaku? Nigdy nie jadłem, a jakoś cena oraz wygląd i konsystencja nie zachęca. W konsystencji przypomina maleńskie, żelowe kapsułki z tranem w smaku połączenie tranu i ryby, dosyć intensywne. Raczej smaczne i rozumiem, że można sie tym zachwycać. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 (edytowane) w ramach eksperymentu pod tytułem "co by tu zjeść ciepłego w pracy za niską cene" postanowiłem zaryzykować i kupiłem zupe w torebce profi dokładnie to żurek który lubie ogólnie. przed chwilą zjadłem i jest całkiem jadalna, napewno bardziej przypomina żurek niż wszelkie zupy z proszku i gorące kubki. w dodatku porcja jest dosyć sycąca (500g). w smaku nie dorównywała prawdziwemu domowemu żurkowi i troche zalatywała czyms chemicznym, ale dosyć nieznacznie. ciepłe jedzenie w 3 minuty za 3zł - w tej kategorii stawiąm tą zupe wyżej niż vifony i inne zupki z proszku. co prawda byłem głodny i wtedy człowiek więcej zniesie i nawet ma wrażenie że jest dobre. dlatego nie polecam tej zupy jako domowy niedzielny obiadek dla rodziny. ale jako ciepłe żarcie w robocie to da sie zjeść, i myśle że wypróbuje kilka innych zup tej firmy uwaga post zawierał lokowanie produktu xD Edytowane 10 grudnia 2014 przez Yano Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 z tych zupek ogórkowa jest bardzo dobra.kupiłem ostatnio takie pudełka vifonu z daniem chińskim 6 zł sztuka, zalewa to sie wrzątkiem i szamie. zalałem woda do wskazanego miejsca, wyszedł mi rosół nie danie, dolałem połowe tego co napisali już okej ale i tak smakuje jak kostka rosołowa z makaronem. waste of money. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Mi wystarczy najbardziej wujowa kampania reklamowa tych zupek, ktora zebrala moze z dziesiec lajkow na Facebooku xd A pchali sie w skojarzenia z seksem, rozkosz w ustach etc. I jakos ta zenada przyczynila sie, ze w zyciu tego nie kupilem. Reklama Yano lepsza. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Jak chcecie dobrego, zdrowego i sycącego gotowca na wynos to polecam zupky krem od Marwita. Dostępne w Rossmannie, widziałem też w Piotrze i Pawle. Jest pomidorowa, marchewkowa, groszkowa i buraczkowa. Jadłem dwie pierwsze, pomidorowa najlepsza. Buraczkowych i groszkowych zup nie lubię, ale dziewczyna jadła i też chwaliła. Pomidorowa nadaje się też spoko jako sos do makaronu. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 13 grudnia 2014 Opublikowano 13 grudnia 2014 Zaraziłem się jakimś jesiennym świństwem i robię sobie dziś kurację. Szybki wypad do sklepu po: - jabłka - kiwi - mandarynki - bananyNie mam ochoty na nic innego, a to jest pyszne, wchodzi łatwo i może trochę uzupełni moje niedobory mikroelementów. Tak wiem, mnóstwo cukru, ale dziś mnie to wali Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 13 grudnia 2014 Opublikowano 13 grudnia 2014 Mielone z buraczkami przesmażanymi z cebulą i boczkiem, do tego obowiązkowo pyry. Klasycznie, zdrowo a przede wszystkim pysznie. 2 Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 15 grudnia 2014 Opublikowano 15 grudnia 2014 (edytowane) Chuyowe. Co to? Wygląda jak ołtarz ku czci szatana-kozy. Edytowane 15 grudnia 2014 przez Harbuz Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 grudnia 2014 Opublikowano 15 grudnia 2014 już ci mowie: na górze: sushi i troche sianka dla jezuska w środku: schabowe z keczupem na dole: "sałatka" wyszarpnięta krowie z pyska (a przynajmniej tak wygląda) Cytuj
Sylvan Wielki 4 619 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 Chuyowe. Co to? Wygląda jak ołtarz ku czci szatana-kozy. Słodkie temaki, zapiekany ananas w karmelu i japońska choya. Można się spokojnie w 140zł zamknąć. Najkosztowniejsze z zestawu jest wino - 20cl rozlane na dwie lampki kosztuje pięćdziesiąt zł. Całość kompozycji smakuje wybornie. Polecam. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 Słodkie temaki, zapiekany ananas w karmelu i kawałek japońskiego choya.Co takiego? Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 Słodkie temaki, zapiekany ananas w karmelu i kawałek japońskiego choya.Co takiego? Sushi na slodko, ananas w karmelu i kawalek japonskiego kutasa w tempurze. 3 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 Co ostatnio jadłem? Ciemne pieczywo, sałata lodowa, świeży ogórek, zielona cebulka i flora jakaś niby zdrowa. Można się spokojnie zamknąć w 3 zł 67 groszy. Najkosztowniejsza z zestawu jest herbata, zielona, niby zdrowa, rozlana do filiżanki kosztuje ~0,5zł. Całość kompozycji smakuje wybornie. Polecam. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 Kanapki z jeszcze ciepłym, chrupiącym chlebem z pasztetem z królika pieczonym z kaszą jaglaną, warzywami i szpinakiem. no ku,rwa Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 warzywa na patelnie z biedronki (w tym talarki ziemniaczane, brokuły, kukurydza, papryka i pewnie jeszcze pare rzeczy) jak się dobrze doprawi to chyba najlepsza taka mieszanka jaką jadłem, do tego rybka + frytki. Pycha. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 Dla mnie najlepsze to trio warzywne i z suszonymi pomidprami od Hortexa. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 10/10 to cale polaczenie jest mistrzowskie. kinder bueno, lody i zamarznieta nutella. wydawalo mi sie ze bedzie za slodkie ale nic z tych rzeczy. jest pyszne, zostalo mi jeszcze troche i jest to jeden z najlepszych deserow jakie jadlem Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 Jak Pan "Siemanko" coś zrobi, to nie ma przebacz. 1 Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 Jak Pan "Siemanko" coś zrobi, to nie ma przebacz. 1 Cytuj
Sylvan Wielki 4 619 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 Po HK raczej "Obaj są beznadziejni". Na tym swoim kanale w ogóle nie prezentował się na tak wyrachowaną harpię, która kolegów sprzedaje w programie. Aczkolwiek deser ów jakiś czas temu wypróbowałem. Niezły, choć polecam białe KB (ale co kto woli).Kawa, jak kawa. Ale to ciastko.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi