Opublikowano 18 stycznia 201510 l Zamówiłem sobie ostatnio pizze. Dawno nie jadłem, myśle sobie, zjadłbym. Dobrze, że po telefonie przywieźli nową. Do tej pory jak tę widzę, to mi sie niedobrze robi Edytowane 18 stycznia 201510 l przez Plamek
Opublikowano 28 stycznia 201510 l 4 bułki z mozarella i suszonymi pomidorami z biedronki(zaj,ebiste są) i 2 małe monte.
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Chodzi o te wypiekane w biedronkowym burdelu? Rzeczywiście są bardzo dobre, ale jak już ostygną to tak nie robią.
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Chodzi o te wypiekane w biedronkowym burdelu? Rzeczywiście są bardzo dobre, ale jak już ostygną to tak nie robią. Ta, ja tam zawsze wpier,.dalam zimne po kilku godzinach od zakupu
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Narobiłeś mi smaka tym postem i dzisiaj szukałem jeszcze monte, ale już się skończyło a magazyn nie daje nowych kasza gryczana + kurze pały
Opublikowano 6 lutego 201510 l Homemade sushi, od jakiegos czasu bawie sie tematem, co prawda za kazdym zdarza sie cos nie dokleic i sie rozpada, ale z kazdym podejsciem coraz ciekawiej
Opublikowano 6 lutego 201510 l Nie wygląda źle. ;] Mi krokiety nigdy nie chcą wyjść jak te kupne. Dzisiaj ogórkowa.
Opublikowano 9 lutego 201510 l Chleb żytni z masłem orzechowym i kremem czekoladowym. Ale to je dobre.
Opublikowano 10 lutego 201510 l Wątróbka z cebulką. Dobre, a tylko 3,50 w Biedrze + jedna cebula + trochę mąki, soli i pieprzu. No i bułka
Opublikowano 10 lutego 201510 l Kanapeczkę z szyneczką i pomidorkiem... w sumie, już chce mi się zjeść normalny obiad, ale to jeszcze z 2h
Opublikowano 12 lutego 201510 l Ile pączków ? Ja zakładałem jednego a wpadły 4:/ 2 w pracy, 1 w domu i 1 u rodziców. Bilans 3 pyszne, jeden taki se. Tylko klasyki z marmoladą. Za to dziś odpuściłem ćwiczenia na siłce tylko 50 min na rowerku.
Opublikowano 13 lutego 201510 l U mnie jeden, a to i tak dużo Najadlem się urodzinowym ciastem - tzw snickers z kawowa pianką mmm no i bieg na 6,5 km
Opublikowano 13 lutego 201510 l Dzisiaj na śniadanie myla na maśle z chlebem. Taaaakie dobre. Co to myla? W moich rejonach przyjęło się tak mówić na charchę z ryja.
Opublikowano 13 lutego 201510 l Gorole nie znajo. Myla, mylka, mylzupa... nazwa ma różne formy zależne od regionu. Ogólnie jest to zupa mleczna zaczepana mąką.