_Red_ 12 021 Opublikowano 14 lutego 2015 Opublikowano 14 lutego 2015 Zdrowy deser: - 200g twarogu półtłustego - 100g dżemu malinowego niskosłodzonego<3 Cytuj
Soban 4 057 Opublikowano 14 lutego 2015 Opublikowano 14 lutego 2015 Leczo Taki żart mi się przypomniał:-Co Państwo robią ?-Leczo-Kogo ? Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 (edytowane) Zjadłem właśnie kawałek dorsza wędzonego z biedry, tego paczkowanego. O Jezu jakie to niedobre: słone, full ości, jakoś dziwnie śmierdzi. Już wolę makrelę. No, a najlepszy to łosoś - ostatnio zrobiłem go w takim zaje.bsitym sosie cytrynowo-koperkowym. To była dopiero uczta, a ten dorsz to jakieś pipipi. Edytowane 16 lutego 2015 przez grzybiarz Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 20 lutego 2015 Opublikowano 20 lutego 2015 Akurat dzisiaj pieczywo ładnie się prezentowało, więc machnąłem fotkę. Ogólnie kiedy mam dzień wolny, staram się zakupić bułki w mniejszej piekarni, doskonale je wypiekają z kruchą skórą. Od dołu rzuczam- majonez, ogórki, ser, pomidor, zieleninę i zamykam bułkę. Do tego kabanosy z biedronki, te w niebieskim opakowaniu, ser to mierzwiony "morski", sałaty też stamtąd, zwykle te mieszanki z chłodziarek. Ogórki i pomidory z warzywniaka gdy się da. No i soczek lub napój owocowy, zwykle tymbarka. Starcza na cały dzień, ale potem i tak se pizzę kupię. 2 Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 20 lutego 2015 Opublikowano 20 lutego 2015 (edytowane) Ale dobry miks mi wyszedł. Zamiast kupować sosy serowe knorr FIX, sam sobie wszystko upichciłem: 1) makaron jajeczny typu nitki (ok 80g) 2) sos: - 150ml wody - 50ml mleka - 20g mąki - oliwa z oliwek (łyżeczka) - sól, pieprz, bazylia, czosnek (i cokolwiek innego wpadnie w ręce) 3) posiekany ser żółty (50g) oraz dwie łyżki almette śmietankowego. 4) posiekany łosoś wędzony (100g)Makaron ugotowany z sosem, z rozpuszczonym serem i dodanymi kawałkami łososia = Taka zdrowsza carbonara z rybą. Edytowane 20 lutego 2015 przez _Red_ Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 Nie ma to jak homemade burger z sosem meksykanskim, sosem na bazie wasabi i wolowina zmielona z jalapenos. Po prostu ogien 5 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 m&m crispy. bardzo dziwne w smaku, czuć troche taki dziwny chemiczny posmak, w środku drażetki zamiast kremu czekoladowego czy orzeszka (hehe) jest albo herbatnik albo ten ryź prażony, całkiem fajnie chrupie, ale ten posmak zabija całą fajność, raczej drugi raz nie kupie Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 (edytowane) Właśnie zjadłem jajecznicę ze swojskich jaj, dodałem swojskiej szynki (nie ze sklepu, tylko na wiosce rzeźnik zrobił) i zjadłem to ze swojskim chlebem (mamy koleżanka czasami piecze). No i zaje.biście się najadłem (i zdrowo). A wy co tam, pizza czy kebab dzisiaj? Edytowane 23 lutego 2015 przez grzybiarz Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Pizza, bo ze znajomymi na nic innego nie chodzimy Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Właśnie zjadłem jajecznicę ze swojskich jaj, dodałem swojskiej szynki (nie ze sklepu, tylko na wiosce rzeźnik zrobił) i zjadłem to ze swojskim chlebem 3 razy w jednym poście sie chwalisz że jesteś ze wsi, na co to komu? Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Tez wlasnie walnalem sobie jajecznice z 8 jaj na masle+kawaleczki wedzonej piersi kuraka z biedry, cebula i pomidor Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 (edytowane) Właśnie zjadłem jajecznicę ze swojskich jaj, dodałem swojskiej szynki (nie ze sklepu, tylko na wiosce rzeźnik zrobił) i zjadłem to ze swojskim chlebem3 razy w jednym poście sie chwalisz że jesteś ze wsi, na co to komu? Napisałeś tak, bo zazdrościsz! Też byś chciał zjeść swojską szynkę, ale jedyne co możesz se pozwolić, to wędlinę z Tesco :xd: Edytowane 23 lutego 2015 przez grzybiarz Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 24 lutego 2015 Opublikowano 24 lutego 2015 Właśnie zjadłem jajecznicę ze swojskich jaj, dodałem swojskiej szynki (nie ze sklepu, tylko na wiosce rzeźnik zrobił) i zjadłem to ze swojskim chlebem (mamy koleżanka czasami piecze). No i zaje.biście się najadłem (i zdrowo). A wy co tam, pizza czy kebab dzisiaj? najlepsza jajecznica ze swojskim, chudym boczkiem, zyebałes ;// Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 24 lutego 2015 Opublikowano 24 lutego 2015 czasem w pracy trzeba zjeść jakieś badziewie na szybko ostatnio w leclercu znalazłem vifon lunch box zalewa sie wode do pudełka, po zakupie zerknąłem na opinie w necie i ludzie mowili że kompletne (pipi), ale szczerze mówiac było lepsze niż sie spodziewałem, co prawda spodziewałem sie czegoś niejadalnego. dało sie zjeść, napewno lepsze niż zwykła zupka z proszku vifona, kluski ciekawsze (ryżowe), ogolnie smak podobny do wszystkich zupek vifon, ale kluski lepsze i nawet mozna podjeść co ciekawe jadłem to widelcem a nie łyżką, bo kluski wchłoneły wodę, to też był plus Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 24 lutego 2015 Opublikowano 24 lutego 2015 Widziałem w większym marketach typu Real, LEclerc. Podobna rzecz też jest w większych Biedronkach. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 24 lutego 2015 Opublikowano 24 lutego 2015 GDZIE TO MOŻNA KUPIĆ?! w dużych marketach!! Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 24 lutego 2015 Opublikowano 24 lutego 2015 Ale jaka droga ta Philaelphia.Tylko raz widziałem promocję na nią. Jadłem dziś twaróg solankowy wędzony.Jak dla mnie bomba-polecam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi