Opublikowano 25 lutego 201510 l Kosztuje koło 7-8 zł. Ale to jest takie dobre, że cytując food emperor "Kutasy z nieba spadają, takie to dobre"
Opublikowano 27 lutego 201510 l Właśnie jem w robocie. Serek ma faktycznie posmak pomarańczowy, ale same kulki, to taki dziwny żelek. Ale do buły z masłem całkiem ok
Opublikowano 5 marca 201510 l Walnalem 3szybkie strzaly z Ballantinesa i 3jaja sadzone. Chyba w ciazy jestem bo nienawidze whisky a mnie teraz ochota na niego wziela.
Opublikowano 10 marca 201510 l Wpierdalam raz w miesiącu taką makrelke. Pycha. Wlasnie obaliłem burgera. Z sałatką z mango wewn. Dobry, jedynie trochę się rozwalił.
Opublikowano 12 marca 201510 l Tosty na patelni grillowej zrobiłem w ilości 3x2 kromki. jajko sadzone, boczek, szynka z kurczaka, cebula, kukurydza i na górę plaster sera hohland. żem najedzon
Opublikowano 13 marca 201510 l jogurt w słoiku :o Śmietana też kiedyś była w szklanych butelkach... edit: nie mówiąc o mleku Edytowane 13 marca 201510 l przez mclusky
Opublikowano 14 marca 201510 l Koktajl z mango, pomarańczy, jabłek, bananów, jogurtu greckiego i szczypty kardamonu Nie przepadam za gotowcami, ale jest wyjątek. Polecam te mieszanki Florpaka. Wiadomo, że większość wymaga moczenia, ale oprócz tego dodajecie tylko przyprawy, trochę oliwy z oliwek i opcjonalnie łyżkę śmietany.
Opublikowano 15 marca 201510 l Najłatwiej kupić w Almie, ale też można znaleźć w mniejszych, osiedlowych sklepikach. Są różne mieszanki, chociaż ogólnie są do siebie podobne (różne rodzaje roślin strączkowych) i albo smakują jak fasolka po bretońsku albo jak grochówka
Opublikowano 15 marca 201510 l Polediwczki z kuraka w ostrej panierce+ketchup Wloclawek i pajda chleba, dobre bylo.
Opublikowano 16 marca 201510 l Jeden z najlepszych dodatków do świeżutkiej kajzerki/angielki. Polecam
Opublikowano 16 marca 201510 l Dobrą pastę akurat łatwo i szybko samemu zrobić. Te sklepowe mają lipny skład, bo taka jajeczna na przykład to 30% jajek, na dodatek w proszku.