Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?


Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba zredukować ze 2-3 kg, więc obiad z samym mięchem i warzywami. Kurczak, rukola, pomidory, oliwki. Dodałem potem jeszcze odrobinę sosu do burgerów, w obawie że będzie za suche, ale niepotrzebnie bo woda z pomidorów i przyprawy same zrobiły fajny sosik. Bardzo szybko i bardzo smacznie. Polecam.

 

 

2015_03_16_16_44_30.jpg

  • Plusik 3
Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

lel a gdzie pyry? zrobiłbym piekło w domu gdybym zastał taki obiad po powrocie z pracy

Gość Orzeszek
Opublikowano

Dobrą pastę akurat łatwo i szybko samemu zrobić. Te sklepowe mają lipny skład, bo taka jajeczna na przykład to 30% jajek, na dodatek w proszku.

jaja kurze to posiadają bardzo silne alergeny, sporo ludzi ma alergie na nie, w tym ja, w życiu nie jadłem jajecznicy takiej prawdziwej, jaja w proszku są przetworzone i już ludzie z alergią mogą jeść produkty takie jak makarony, ciasta, pieczywa itd.

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

 

Dobrą pastę akurat łatwo i szybko samemu zrobić. Te sklepowe mają lipny skład, bo taka jajeczna na przykład to 30% jajek, na dodatek w proszku.

jaja kurze to posiadają bardzo silne alergeny, sporo ludzi ma alergie na nie, w tym ja, w życiu nie jadłem jajecznicy takiej prawdziwej, jaja w proszku są przetworzone i już ludzie z alergią mogą jeść produkty takie jak makarony, ciasta, pieczywa itd.

 

beka z takich lamusów, jak można w sobotę rano nie o(pipi)ć jajecznicy z 6 jajek na boczku und kiełbasie to ja nawet nie

Opublikowano

Kanapka z rogala z ciasta francuskiego, a w środku zielone pesto, serek pleśniowy, szynka parmenska i rukola. Ale to było dobre

Opublikowano (edytowane)

Brzmi niezle.

 

Dzis na obiad: placki tortilli zapieczone z serem zoltym, a w srodku filet z kurczaka podsmazony z cebulka na oliwie z oliwek, papryka surowa, rukola (duzo <3), keczup.

 

W sumie to farsz wygladal jak obiad Cosmosa, tylko zawinalem w placka.

Edytowane przez _Red_
Opublikowano

jak nie z jajek, to fajną pastę można zrobić z białego sera lub fety. wystarczy zblendować z włoskimi orzechami / suszonymi pomidorami / oliwkami i voila. 

Mój wczorajszy o tu, dzisiaj to samo zawinę w tortillę i dorzucę oliwki

CKaznKI.jpg

  • Plusik 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

wyglada jakby ktoś się zesrał na patelnie

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

Też ostatnio jadłem, ale akurat zrobioną przez moją babcię. Bardzo lubię, ale z wątróbką mam tak jak ze śledziami. Zjem zrobioną tylko przez babcię. Nigdzie indziej bym raczej nie ruszył.

Opublikowano

Wątróbka GOTY, żołądki lubię ale tylko drobiowe, serc i całej reszty nie tykam, wyglądają i jak dla mnie smakują okropnie. na dodatek serca są takie... żylaste (i jeszcze ta wystająca aorta, brrr)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...