Opublikowano 16 marca 201510 l Trzeba zredukować ze 2-3 kg, więc obiad z samym mięchem i warzywami. Kurczak, rukola, pomidory, oliwki. Dodałem potem jeszcze odrobinę sosu do burgerów, w obawie że będzie za suche, ale niepotrzebnie bo woda z pomidorów i przyprawy same zrobiły fajny sosik. Bardzo szybko i bardzo smacznie. Polecam.
Opublikowano 16 marca 201510 l lel a gdzie pyry? zrobiłbym piekło w domu gdybym zastał taki obiad po powrocie z pracy
Opublikowano 16 marca 201510 l Dobrą pastę akurat łatwo i szybko samemu zrobić. Te sklepowe mają lipny skład, bo taka jajeczna na przykład to 30% jajek, na dodatek w proszku. jaja kurze to posiadają bardzo silne alergeny, sporo ludzi ma alergie na nie, w tym ja, w życiu nie jadłem jajecznicy takiej prawdziwej, jaja w proszku są przetworzone i już ludzie z alergią mogą jeść produkty takie jak makarony, ciasta, pieczywa itd.
Opublikowano 16 marca 201510 l Dobrą pastę akurat łatwo i szybko samemu zrobić. Te sklepowe mają lipny skład, bo taka jajeczna na przykład to 30% jajek, na dodatek w proszku. jaja kurze to posiadają bardzo silne alergeny, sporo ludzi ma alergie na nie, w tym ja, w życiu nie jadłem jajecznicy takiej prawdziwej, jaja w proszku są przetworzone i już ludzie z alergią mogą jeść produkty takie jak makarony, ciasta, pieczywa itd. beka z takich lamusów, jak można w sobotę rano nie o(pipi)ć jajecznicy z 6 jajek na boczku und kiełbasie to ja nawet nie
Opublikowano 16 marca 201510 l Kanapka z rogala z ciasta francuskiego, a w środku zielone pesto, serek pleśniowy, szynka parmenska i rukola. Ale to było dobre
Opublikowano 16 marca 201510 l Brzmi niezle. Dzis na obiad: placki tortilli zapieczone z serem zoltym, a w srodku filet z kurczaka podsmazony z cebulka na oliwie z oliwek, papryka surowa, rukola (duzo <3), keczup. W sumie to farsz wygladal jak obiad Cosmosa, tylko zawinalem w placka. Edytowane 16 marca 201510 l przez _Red_
Opublikowano 17 marca 201510 l jak nie z jajek, to fajną pastę można zrobić z białego sera lub fety. wystarczy zblendować z włoskimi orzechami / suszonymi pomidorami / oliwkami i voila. Mój wczorajszy o tu, dzisiaj to samo zawinę w tortillę i dorzucę oliwki
Opublikowano 27 marca 201510 l Kopytka , kiełbaska i jajeczko .Przysmażane kopytka (swojakie nie z markietu)maczane w żółtku niebo w gębie. Edytowane 27 marca 201510 l przez Darude
Opublikowano 27 marca 201510 l Nie lubię kopytek Kiedyś właśnie zjadłem jakieś z supermarketu i się zraziłem, nawet do swojskich.
Opublikowano 27 marca 201510 l wyglada jakby ktoś się zesrał na patelnie Edytowane 27 marca 201510 l przez _Be_
Opublikowano 27 marca 201510 l Jednak pewnie nie chłopak ma zylaki w(pipi)e i krosty wiec musi dbac o odzywianie odpowiednie sie. To była porcja dla Szuji Edytowane 27 marca 201510 l przez Darude
Opublikowano 28 marca 201510 l Zjadłem właśnie wątróbkę z cebulką + ziemniory. Brzydzi mnie przyrządzanie wątróbki, ale jak już się je, to
Opublikowano 28 marca 201510 l Też ostatnio jadłem, ale akurat zrobioną przez moją babcię. Bardzo lubię, ale z wątróbką mam tak jak ze śledziami. Zjem zrobioną tylko przez babcię. Nigdzie indziej bym raczej nie ruszył.
Opublikowano 29 marca 201510 l Watrobki nie jadlem chyba z 10 lat, jakos do podrobów mnie nie ciagnie
Opublikowano 30 marca 201510 l To samo.. Wątróbka, gulasz z serc, pierogi z płuckami .. Jak to słysze to Wczoraj zrobiłem sobie kuraka ze szpinakiem i makaronem pełoziarnistym.
Opublikowano 30 marca 201510 l Wątróbka GOTY, żołądki lubię ale tylko drobiowe, serc i całej reszty nie tykam, wyglądają i jak dla mnie smakują okropnie. na dodatek serca są takie... żylaste (i jeszcze ta wystająca aorta, brrr)
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.