Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 419,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Mój obiad idealny.

11055434_870181633041215_1724568521_n.jp

Pierś i ziemnioki na parze oraz sałatka z rukoli, cebuli  (no a jak?) czerwonej, ogórka świeżego i fety.

Opublikowano

Bardziej to do Spartakusa bym wrzucił, ale i tak zasługujesz na plus, choć osobiście dołożyłbym więcej mięsa.

Opublikowano

Bo to porcja dziewczyny, moja miała więcej kuraka i ziemniorów ;)

Opublikowano

Mój obiad idealny.

11055434_870181633041215_1724568521_n.jp

Pierś i ziemnioki na parze oraz sałatka z rukoli, cebuli  (no a jak?) czerwonej, ogórka świeżego i fety.

co ty kurfa kurzy cycek jesz kurfa przecież to suche jest kurfa i w ogóle kurfa tłuszczu nie ma i jeszcze kurfa jakieś pedalskie hip sałatki kurfa hipsterze

a tak serio to najlepsze jedzenie ever :wub:

Opublikowano

Oyebałem prawie pół kilo ziemniaków, 300g kurczaka i pół opakowania rukoli, a po obiedzie w ogóle nie było mi ciężko, ani nei byłem zamulony. To najbardziej lubię w takim jedzeniu.

Opublikowano

Ladne zdjecie danie, tylko ten instagramowy filtr...

Opublikowano

Ostatnio pesto z tagiatelle. Najszybsze danie obiadowe (o ile mamy "kupne" pesto), a do tego genialne w smaku.

Opublikowano

W sam raz na Wielki Piątek :)

Ja po takiej dawce czekolady, to bym miał ryj wypryszczony jak nigdy.

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

2kg czekolady na śniadanie = rzyg

Opublikowano

A tam pajgi gadasz, jest przeciez szklanka soku pomaranczowego na przelamnie :sorcerer:

Opublikowano

Goty zestaw, chociaż jak dla mnie trochę za dużo słodkości na raz. Chocapiki uwielbiam, jak chwilę poleżą w mleku i zrobią się miękkie.

Opublikowano

opedzlowalem talerz takiego tlustego żuru do ktorego podsmazylem swojskiego boczku i cebuli i zara otwieram paczke delicji, podejrzewam ze pojdzie cala

Opublikowano

2 dni wpierdzielania makowca, aż mi uszami wychodzi :/

Pyszny jak pączki na tłusty czwartek, ale dobrze, że je się kilka razy do roku, bo uzależnia.

Opublikowano

Czyli Red kolejnym moderatorem foruma.

Opublikowano

"A moze ty z naczelnikiem makowca wpierdalasz, a potem sie prujesz pod cela?" ---- wpierdalac makowca i pruc sie, to znaczy, ze kapujesz za cos, np. ty mowisz psom, ze ktos od ciebie z celi ma jakis niedozwolony przedmiot, itp. a on w zamian daje ci jakas wygode, np. lepsze zarcie i takie tam.

Opublikowano

Podp.ierdalać za darmową prenumeratę ? Red nie pasuje do tego, nie jest takim liskiem.

Opublikowano

ZCBIROM.jpg

IgE0eB8.jpg

Smaczne, nawet bardzo.

co tam dokladnie wrzuciles? Wyglada rewelacyjnie! Jak robiłeś ten "gyros" ?