Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

wyglada sucho, nie zjadlbym bez polania suto majonezem i keczupem

• Plusik 1
Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

american-nestle-demet-s-milk-chocolate-t siostra z kanady podesłała, troche jak jeżyki bez ciastka w środku

A01-CHIPS0022.png zaraz otwieram <3

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

ZCBIROM.jpg

IgE0eB8.jpg

Smaczne, nawet bardzo.

co tam dokladnie wrzuciles? Wyglada rewelacyjnie! Jak robiłeś ten "gyros" ?

To podsmażona szynka. Resztę składników widać jak na dłoni - jajko, sałata, ogórek kiszony, papryka. Bagietkę podgrzewam, dobrze współgra z chrupkością i ciepłem szynki. Jedną zjadłem z keczupem, drugą z sosem czosnkowym. Obie są rewelacyjne. Sos przyrządzam sam. Wiadomo - jogurt naturalny, zmiażdżony czosnek, łyżka majonezu, jedna-dwie łyżeczki cytryny.

Edytowane przez Sylvan Wielki
  • Plusik 1
Opublikowano

oczywiscie, bardzo przewidywalny komentarz, heheszki wege jedzenie, nie o to chodzi tylko o estetykę, jakoś kubson, który robił mięsne żarcie wrzucał ladne fotki a tutaj ku.rwa talerz uje.bany keczupem i spalona kiełbasa :sick:

aha miałabyć fotka prosze

brokul-porcja-100g.jpg

Opublikowano

Napisałem wege żarcia, bo zdaję sobie sprawę, że kiełbasy byś raczej nie wrzucił. Nie mniej jednak, bardzo ładny brokuł, Bartku. Dużo czasu zajęło Ci przygotowanie tego jedzenie do zdjęcia? Malowałeś go farbą, żeby lepiej wyglądało, tak jak to robią do reklam fast foodów?

Opublikowano

o ja (pipi)ie, bluber ostatnio tak często zmienia wszystko w swoim profilu że dopiero po przeczytaniu dwukrotnie powyższych postów skapnąłem się że ten bambino z pedoberem to jest bluber...

bluber wtf r u doin? shtap!

Dobra kiełbasa z keczupem/musztardą i pieczywem zawsze na propsie. Plus.

Ode mnie:

Tortilla z kurakiem i szpinakiem.

W środku prezentuje się to tak.

o ile poprzednia fotka ze stekiem wyglądała całkiem spoko to ta totilla wygląda jak paczkowany badziew z żabki

• Plusik 1
Opublikowano

Jeśli już mowa o żarciu z Żabki, ostatnio babka do mnie przy kasie w Żabce: 'może nuggetsy z promocji, bardzo fajne na zdrowy, pożywny obiad'. Mówię, że dziękuję, nie jadam takich rzeczy, a ona do mnie, że chłop musi porządnie zjeść.

Opublikowano

Krupek powiedział, że on je tylko męskie jedzenie, a nie jakieś pedalskie kurczaczki i dał pani do skasowania słoik majonezu każąc sobie przy tym podać butelkę wódki z półki za kasami.

• Plusik 2
Opublikowano

Pierwszy raz zrobiłam sama bazyliowe pesto z orzeszkami piniowymi (dotąd tylko z rukoli + migdały było grane). 
Użyłam go do polania kombo: makaron spaghetti + podsmażone  na zalewie z suszonych pomidorów : kurak, oliwki i pomidory.
mamo, jakie dobre. już nigdy nie kupię pesto