balon 5 329 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 Grzybiarz zapomniałeś o najważniejszym. Jak się nazywa te restauracja i gdzie się znajduje ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 to jest o wiele straszniejsze niż burger yanka to jest typowy babski tekst który powoduje że nie wiadomo czy sie cieszyć czy smucić. niby kompletment ale jednak dowala. coś jak "oo masz większego penisa niż twój brat" xD 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 Zaszalałem i zjadłem gruszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 002 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 Lody jogurtowe (niby to się nazywa mrożony jogurt) w Olimpie - można samemu komponować dodatki.Porcja lodów z maszyny, dodałem owoce, orzechy, polewę czekoladową, kokos, konfiturę. Całość ważyła raptem 120g, więc lekkie, niezbyt kaloryczne i zajebiaszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 292 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 O kierwa, rozyebał. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 jakie to dobre az mi pitok odlecial Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 11 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2015 A sobie dziś po raz pierwszy w życiu spróbowałem pieczonego kurczaka z rożna z takiej jednej budy na kołach. Pół kuraka sobie kupiłem i do tego małe fryty, zapłaciłem dwanaście polskich monet i polecam użytkownikom takie jedzenie. Co prawda cyc był mocno przeciętny, ale nóżka, skrzydełko i przede wszystkim tłusta i chrupiąca skóra to było niebo w mordzie polecam mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 11 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2015 Z jjem zawsze propsowalismy przykauflandowe budy z kurakami. Dobrze i tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2015 Pro tip - prosimy Panią / Pana w budce o najmniej wysmażonego (mięso nie będzie spieczone i suche) i o przecięcie od razu na pół. Dzisiaj również jadłem. Kaufland ul. Legnicka Wrocław. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 12 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2015 Pierw krakersy, teraz kurczaczek, oj wujaszek ! Dzisiaj ryż z warzywami i krewetkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 12 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2015 A sobie dziś po raz pierwszy w życiu spróbowałem pieczonego kurczaka z rożna z takiej jednej budy na kołach. Pół kuraka sobie kupiłem i do tego małe fryty, zapłaciłem dwanaście polskich monet i polecam użytkownikom takie jedzenie. Co prawda cyc był mocno przeciętny, ale nóżka, skrzydełko i przede wszystkim tłusta i chrupiąca skóra to było niebo w mordzie polecam mocno. Słona i chrupiąca panierka z pieczonej kury to najlepszy wynalazek w dziejach ludzkości zaraz za masturbacją i xboxem. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 002 Opublikowano 12 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2015 Wczoraj wieczorem wyjąłem kawał karkówki z zamrażalnika, wróciłem z roboty i musiałem szybko wykminić jak przyrządzić:- pokroiłem na plastry - obsypałem pieprzem, przyprawą Knorr do Mięs, bazylią - posmarowałem keczupem Chilli - ułożyłem w brytfannie i na 40 min do piekarnika Spróbowałem właśnie przypieczony kawałeczek i doszedłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 355 Opublikowano 17 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2015 Pieczone 8 godzin żeberka marynowane w sporej ilości przypraw (wyszły tak miękkie, że ciężko na talerz nabrać ), tłuczone ziemniaki, colesław, tak jakoś amerykańsko wyszło Do tego American Amber Ale z lokalnego browaru, czuję się spełniony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 550 Opublikowano 17 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2015 Wołowina na ostro z warzywami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 292 Opublikowano 17 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2015 Wygląda małoapetycznie, ale nieźle podane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 571 Opublikowano 18 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2015 Odradzam galaretkę z pianką od "Odry" (podróbka ptasiego mleczka). Wcale nie takie tanie, ale słodkie że zęby chcą wypaść, a do tego czuć chemię i zgaga murowana. W smaku też czuć post-prlowski smak. "Smak". W ogóle te polskie firmy to jakaś padaka. Nie wiem kiedy ostatnio jadłem coś dobrego z polskich, mniej znanych marek. Ani Skawa (no może trójkątne Elitesse jedynie jako tako), ani Cukry Nyskie, ani Odra, ani Dr Gerard, ani Artur (no raz jakieś smajlesy były, ale chyba wycofali, bo za dobre były, a całą resztę ch*jową mają). Jedynie produkty z "Miś" jako tako dają radę, ale też czuć cięcie kosztów. Jedyna firma która od lat robi dobre ciastka, to "San". Jak i Łakotki, jak i Wiatraczki Złotokłose są mega wypas Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 18 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2015 Wczoraj paprykę nadziewaną brązowym ryżem, mięsem mielonym, cebulką, kozim serem w środku i mozzarela na górze.. ryż z dodatkiem szafranu był przyrządzony. Niebo w gębie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 18 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2015 Pokroilem piers z kurczaka w paski, przyprawilem przyprawa do kurczaka i wrzucilem na patelnie. Po podsmazeniu kurczaka dorzucilem mieszanke wloska warzyw na patelnie + oliwki + kukurydze + suszone pomidory i dusilem na malym ogniu przez 15minut. Po odkryciu pokrywy dodalem lyzke sztucznego miodu i ugotowalem ryz. Nie mam zdjecia, ale zapewniam was ze wygladalo i smakowalo mega. Na przekaske do filmu zrobie sobie dzisiaj kalmarowe krazki na glebokim oleju <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 18 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2015 podsmażanie kurczaka na oliwie/oleju, w którym pływają suszone pomidory = profit. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 292 Opublikowano 18 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2015 Longera z KFC, ale w sumie się nudziłem i pojechałem potem do Maca na Chickenburgera i lody Marsowe. Normalnie tam w tych lodach chyba było pół szklanki cukru. Za słodkie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 20 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 20 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2015 O chvj, moja ulubiona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 20 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2015 Zje.balem tylko z bazylia, bo polozylem swieza ze wszystkimi skladnikami a cos mi z tylu glowy mowilo, ze to nie jest zbyt dobrt pomysl. I zrobily sie male czipsy bazyliowe o smaku niczego. I kolor by sie fajnie przelamal zielony jakbym polozyl ja po wyjeciu z piekarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 20 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2015 Superancka pasta jajeczna wg. Grubssler. Polecam. http://www.ofeminin.pl/przepisy/pasta-jajeczna-wg-gessler-d58000.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi