Lucek 4 417 Opublikowano 15 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2015 Cyc z kurczaka? Przecież to jest gurwa suche, czaisz typie? jak się umie gotować to można zrobić goty soczystego cyca z kurczaka np po wietnamsku, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2015 Ja piłem dzisiaj żabkowy napój level 5 o smaku kawy, trochę syf, trochę fajny, ale ja lubie wszystko co kawowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 15 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2015 Gdzie kupić fritz colę? W almie nie dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 15 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2015 Ja piłem dzisiaj żabkowy napój level 5 o smaku kawy, trochę syf, trochę fajny, ale ja lubie wszystko co kawowe śmierdzi strasznie. mi smakuje ten żurawinowy, ale widziałam, że oni tam co chwila mają coś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 15 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2015 Poszukiwania loda Oreo na razie nie przyniosły pozytywnych rezultatów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 Najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 (edytowane) oscypka z grilla spod samiuśkich Tater i nalewkę życia z Piły a Wy jak tam? nadal chipsy i majonez? Nawet mi was nie żal Edytowane 24 czerwca 2015 przez Cosmos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 435 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 Najlepiej. Porzygałem sie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 Najlepiej. Znowu przytyjesz, jak mozna takie odpady jesc ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 Wszystko z frytury, ser i do tego kapusta pewnie z majonezem. Kuzyn do mnie wpadł w weekend, podrzucił mi robione przez ciotke dżemy truskawkowe, własnie wcinam z chrupiaca bulka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 Frytki z piekarnika, nie jem innych. No i oczywiście coleslaw, pedały 8) 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 Ale jak kupne to i tak nasączone tłuszczem. Chyba, że sam zimnioki pokroiłeś to pardą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 Czepiacie się, bardzo fajny obiaders. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 Chyba musze czesciej gotowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 Co tu mamy, bo tylko bule i poledwiczki rozpoznaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 Chlebek wloski nie buly, dobry bardzo, pierwszy raz kupilem. Poledwiczki pieprzne z sosem smietanowo-musztardowym posypane koperkiem, szybko sie robi, a bardzo smaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 005 Opublikowano 27 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2015 Udka kurczaka marynowane w musztardzie miodowej, papryce, bazylii, czosnku. Upieczone w piekarniku, do tego ziemniaki młode gotowane w parowarze posypane koperkiem. Z warzyw - sałatka z pomidora, szczypiorku, oliwy z oliwek.<3 <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 27 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2015 O ku.rwa, jak sobie to wyobraziłem, aż mnie w gardle ścisnęło. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 005 Opublikowano 27 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2015 W sensie co tu jest chujowego? Nawet żonie smakowało, a to już nie lada wyczyn. Na polędwice potrafi narzekać, a tu zwykłe pały z kuraka. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 27 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2015 W gardle mnie ścisnęło z apetytu, lubię takie żarcie. Zimnioki na parze to moje ulubione węgle do obiadu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 28 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2015 Tagliatele z krewetkami i orzechami. Mistrz danie na weekendzik. Zeby ubarwic foto, po konsumpcji polowa jedzacych wyladowala na pogotowiu w skutek uczulenia na skladniki To danie ponoc jest bomba z opoznionym zaplonem i wszyscy dostali po zastrzyku w dupy tak asekuracyjnie by jeszcze sie nie dusic jak juz orzechy sie zalacza. Na pewno mozna dodac do menu dla np. swojej tesciowej Polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 28 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2015 Dużo ludzi ma uczulenie na różne odmiany orzechów, nawet o tym nie wiedząc. Ja niedawno zauważyłem, że mam uczulenie na laskowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 28 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2015 Troche wspolczuje. A nawet bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 28 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2015 Dokladnie na tej zasadzie, generalnie zaden nowy skladnik, ale wyszedl z tego taki koktajl ze jednak organizmy sobie nie poradzily i po godzinie wszystko od pasa w gore spuchniete, ale jak sie zaczal kaszel z dusznosciami to szybko sie zwijalismy na pogotowie Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 28 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2015 Troche wspolczuje. A nawet bardzo. No tym bardziej, że ja lubię każde orzechy, a laskowe są jednymi z tańszych raczej. Kiedyś jedząc różne mieszanki z bakaliami czułem, że swędzi mnie w gardle, ale myślałem, że to po prostu się tak podrażnia od suchego pokarmu, jakim są orzechy. Jakiś czas temu zauważyłem, że mam tak tylko od laskowych i raz jak zjadłem ich więcej na próbę, to co raz gorsze uczucie było. Duszności, ani nic nie miałem, więc ataku raczej jakiegoś nigdy nie doznam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.