Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

 

Cyc z kurczaka? Przecież to jest gurwa suche, czaisz typie?

 

jak się umie gotować to można zrobić goty soczystego cyca z kurczaka np po wietnamsku, polecam :lapka:

 

:reggie:

  • Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 414,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

  • A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

  • Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

  • Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Ja piłem dzisiaj żabkowy napój level 5 o smaku kawy, trochę syf, trochę fajny, ale ja lubie wszystko co kawowe

Opublikowano

Ja piłem dzisiaj żabkowy napój level 5 o smaku kawy, trochę syf, trochę fajny, ale ja lubie wszystko co kawowe

śmierdzi strasznie. mi smakuje ten żurawinowy, ale widziałam, że oni tam co chwila mają coś nowego.

Opublikowano

Poszukiwania loda Oreo na razie nie przyniosły pozytywnych rezultatów :(

Opublikowano

6xUuANR.jpg

 

Najlepiej.

Opublikowano

oscypka z grilla spod samiuśkich Tater i nalewkę życia z Piły a Wy jak tam? nadal chipsy i majonez? Nawet mi was nie żal :pawel:

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

6xUuANR.jpg

 

Najlepiej.

 

Porzygałem sie :(

Opublikowano

6xUuANR.jpg

 

Najlepiej.

 

Znowu przytyjesz, jak mozna takie odpady jesc ?

Opublikowano

Wszystko z frytury, ser i do tego kapusta pewnie z majonezem.

 

Kuzyn do mnie wpadł w weekend, podrzucił mi robione przez ciotke dżemy truskawkowe, własnie wcinam z chrupiaca bulka :banderas:

Opublikowano

Frytki z piekarnika, nie jem innych. No i oczywiście coleslaw, pedały  8)  8)  8)

Opublikowano

Ale jak kupne to i tak nasączone tłuszczem. Chyba, że sam zimnioki pokroiłeś to pardą.

Opublikowano

Co tu mamy, bo tylko bule i poledwiczki rozpoznaje.

Opublikowano

Chlebek wloski nie buly, dobry bardzo, pierwszy raz kupilem.

 

Poledwiczki pieprzne z sosem smietanowo-musztardowym posypane koperkiem, szybko sie robi, a bardzo smaczne.

Opublikowano

Udka kurczaka marynowane w musztardzie miodowej, papryce, bazylii, czosnku. Upieczone w piekarniku, do tego ziemniaki młode gotowane w parowarze posypane koperkiem. Z warzyw - sałatka z pomidora, szczypiorku, oliwy z oliwek.

<3 <3

Opublikowano

O ku.rwa, jak sobie to wyobraziłem, aż mnie w gardle ścisnęło.

Opublikowano

W sensie co tu jest chujowego? :D Nawet żonie smakowało, a to już nie lada wyczyn. Na polędwice potrafi narzekać, a tu zwykłe pały z kuraka.

Opublikowano

W gardle mnie ścisnęło z apetytu, lubię takie żarcie. Zimnioki na parze to moje ulubione węgle do obiadu.

Opublikowano

11378265_789355244515341_437191933_n.jpg

 

Tagliatele z krewetkami i orzechami. Mistrz danie na weekendzik. Zeby ubarwic foto, po konsumpcji polowa jedzacych wyladowala na pogotowiu w skutek uczulenia na skladniki ;) To danie ponoc jest bomba z opoznionym zaplonem i wszyscy dostali po zastrzyku w dupy tak asekuracyjnie by jeszcze sie nie dusic jak juz orzechy sie zalacza. Na pewno mozna dodac do menu dla np. swojej tesciowej ;) Polecam.

Opublikowano

Dużo ludzi ma uczulenie na różne odmiany orzechów, nawet o tym nie wiedząc. Ja niedawno zauważyłem, że mam uczulenie na laskowe.

Opublikowano

Troche wspolczuje. A nawet bardzo.

Opublikowano

Dokladnie na tej zasadzie, generalnie zaden nowy skladnik, ale wyszedl z tego taki koktajl ze jednak organizmy sobie nie poradzily i po godzinie wszystko od pasa w gore spuchniete, ale jak sie zaczal kaszel z dusznosciami to szybko sie zwijalismy na pogotowie ;)

Opublikowano

Troche wspolczuje. A nawet bardzo.

 

No tym bardziej, że ja lubię każde orzechy, a laskowe są jednymi z tańszych raczej.  Kiedyś jedząc różne mieszanki z bakaliami czułem, że swędzi mnie w gardle, ale myślałem, że to po prostu się tak podrażnia od suchego pokarmu, jakim są orzechy. Jakiś czas temu zauważyłem, że mam tak tylko od laskowych i raz jak zjadłem ich więcej na próbę, to co raz gorsze uczucie było. Duszności, ani nic nie miałem, więc ataku raczej jakiegoś nigdy nie doznam.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Ostatnio przeglądający 0

  • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.