Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

No wlasnie jakbys napisal wloskie to spoko, ale laskowe akurat ciezko odzalowac.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 413,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Dobrze, że nie nerkowce, bo to orgazm dla podniebienia, szczególnie solone.

Opublikowano

100g nerkowca to coś koło 7zł to chyba nie jest dużo?

Opublikowano

Wlasnie przed chwila kupilem 200g paczke za 10zl w lidlu bo nie mieli w biedrze na wage.

Opublikowano

Jak dla kogo. Jezeli za ziemne zapłacę koło 2pln, to 7 wychodzi dużo a lubię zjeść trochę wciągu tyg.

Opublikowano

No dla mnie 7 zł to sporo za przekąskę, chociaż solone nerkowce w Biedrze są za niecałe 5 zł za 100g. Pistacje też zayebiste, ale też cenowo też niezbyt atrakcyjne. Tak raz w tygodniu sobie jakieś orzechy funduję.

Opublikowano

Godzinę temu piłem sobie kawę kapucino, moja ulubiona.

Opublikowano

Domowa bułka maślana z masłem orzechowym (Lidl FTW) i domowym dżemem truskawkowym z kawałkami owoców. Olaboga, jakie to dobre.

Opublikowano

Jogurt kokosowo-limomkowy, zayebisty w smaku,polecam

Opublikowano

Tanią pleśniejącą kiełbasę ugotowaną, która dalej smakowała jak pleśniejąca, a wcześniej kebaba od araba.

Opublikowano

Właśnie jem makaron ze zmiksowanymi truskawkami i twarogiem, super śniadanie.

Opublikowano

Ale przy tym rewelacyjne.

ea1aY9c.jpg

Pierogi z mięsem z sosem słodko-kwaśnym. Całość delikatnie podsmażana na miodzie.

Opublikowano

Pistacje...

niebo istnieje i rosną w nim pistacje.

Opublikowano

Kauflandowe gumy-drażetki to jakiś kosmos. K Classic Gumtastic się nazywają. Orbitki szybko tracą smak, a przy tych prędzej się morda zmęczy. Do tego są tańsze, jest ich więcej w paczce, i są w dwóch smakach - spearmint i menthol. Te drugie są wypas. Polecam ;)

Opublikowano

8MtlWVc.png

4tZybya.jpg

Schab z plastrami ziemniaka oraz jabłka,  z sosami i przecierem z marchwi.
Do tego sałatka z botwiny z kozim serem oraz karmelizowanymi orzechami włoskimi.