Opublikowano 2 października 20159 l Niee, tak ogólnie mówiłem, moja eks tez była wege, ale kurczaka pieczonego to wpieprzała aż się uszy trzęsły Jak można być wege i jeść kurczaka xdd To pewnie był niskowęglowodanowy, bezglutenowy kurczak sojowy.
Opublikowano 2 października 20159 l Zostaly mi dwa placki tortilli to podsmazylem na oliwie czosnek z cebula, dodalem pokrojone w kostke resztki miesne czyli parowke, szynke i salami, doprawilem pieprzem, sola, oregano i sazna porcja papryki, placki wylozylem serem, je.blem farsz, zgialem na pol i podpieklem do chrupkosci. O!
Opublikowano 2 października 20159 l Ja zjadłem nerkowce. Lubię nerkowce. toż to mięso przecie, nerka to mięso, hę?
Opublikowano 2 października 20159 l Właśnie wleciała moja ulubiona kolacja, 4 jajka sadzone, 100g łososia wędzonego i świeży ogòrek. Polecam taki lifestyle.
Opublikowano 3 października 20159 l Byłem w nowej knajpie właścicieli Barn Burgera, mianowicie Barn Smoqe. Na dzień dobry zjadłem Burrito, a koleżka Pulled pork. Oesuuu, jakie to dobre. Jak utrzymają poziom burgerów, to będzie Goty Edytowane 3 października 20159 l przez Metoda
Opublikowano 3 października 20159 l nalesniki w manekinie ostatnio jednego dnia wjechaly pankejki, nastepnego burrito. na sama mysl o nich mam problem zeby sie opanowac i niedlugo bede musial znowu uderzyc. wszystkie pizze burgery i kebaby moga robic im loda. jadl ktos z forumowiczow? oprocz gdanska sa tez miedzy innymi w wwa, poznaniu, lodzi czy toruniu. kocham. 100000/10
Opublikowano 3 października 20159 l Ja jadam właśnie w Gdańsku, dwie osoby spokojnie mieszczą się w 50 zł. Zawsze tłum ludzi, a na zamówienie czeka się krótkk, fajny lokal.
Opublikowano 4 października 20159 l Mam mnostwo znajomych ktorzy tam pracuja. Lokal polecam, zawsze swieze wszystko bo zarlo schodzi tam na pniu. Kolejki sa bo studnciaki sie pchaja w opor bo tanio i nazrec sie mozna. Porcje godne i wszystko smaczne. Jest nawet profil na fb "beka z ludzi stojacych w kolejce do manekina" ktory nawet zalajkowal sam wlasciciel to taka ciekawostka dropsa.
Opublikowano 4 października 20159 l ja tez sie nasluchalem o tym manekinie ale godność osobista nie pozwala mi stać jak baran w kolejce przed lokalem, dobrze ze jeszcze nie daja numerów do zamówienia i nie krzyczą NUMER CZTERDZIECI ZAPRASZAM
Opublikowano 4 października 20159 l No w godzinach szczytu zdarza się chwile postać w kolejce, góra parę minut.
Opublikowano 4 października 20159 l ja chodze tylko w dniach pon-czw i jeszcze nie zdarzylo sie zebym nie dostal stolika, nawet wieczorami. wszystkie weekendy i inne walentynki omijam.
Opublikowano 5 października 20159 l O ja jebe, ale oblech Rzygnął, zesrał i zadowolony. Edytowane 5 października 20159 l przez acidizer
Opublikowano 5 października 20159 l Ciekawe czy jego lepsza połowa jak wraca z pracy, to mówi "znowu to gówno na obiad?!".
Opublikowano 5 października 20159 l Ciekawe czy jego lepsza połowa jak wraca z pracy, to mówi "znowu to gówno na obiad?!". przecież sylwan nie gotuje
Opublikowano 5 października 20159 l gardzicie rolada, kluskami i modra kapusta? przeciez to jest legendarny niedzielny slunsky objod btw kiedys sie tu pytalem sylwana ale on oczywiscie jak bot - wkleja posty na wszystkie fora i juz nie raczy odpisywac - on to sam z swoja kobieta gotuje czy fotografuje dania z knajp czy cateringow?
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.