Opublikowano 9 października 20159 l I pamiętam, że smak taki dziwny - jakby nieco znane, ale coś innego, jakby smakowało, ale nie do końca. dobre, coś na miarę listów do bravo.
Opublikowano 9 października 20159 l Błażej, chodziło mi, że mieliśmy słoik oliwek na polu namiotowym. No raczej chyba nikt nie bierze słoika oliwek na Woodstock.
Opublikowano 10 października 20159 l Oliwki podobnie jak wy lubie, szczegolnie te zielone. Z tym zd te z biedry dziwnie smakuja, sa nieco zbyt gorzkie(?), natomiast te z lidla sa super i moge ladowac je nawet w kanapki. W lidlu jeszcze maja swietne male ogoreczki z chili, w biedrze tez to jest i tez ok.
Opublikowano 10 października 20159 l No też wciągnę każdą ilość oliwek, preferując przy tym zielone. Choć na początku miałem minę niewyraźną i średnio mi podchodziły. Podobnie mam teraz z kaparami zresztą. Tez potrafię je zjadać tak o, ze słoiczka. Lubię ich octowy posmak. Pozdro krychu i sim ;D
Opublikowano 10 października 20159 l Oliwki tylko na pizzy. A wczoraj zrobiłam gołąbki, wyszły za(pipi)/iste, zrobiłam sosik do nich z własnych pomidorów i ostrych papryczek.
Opublikowano 10 października 20159 l Jedyne, co mi zlstało z nawyków żywieniowych od guwniaka to fakt, że nadal nie lubię gołąbkòw. Jadłem już robione na różne sposoby i nigdy jakoś uszami nie klaskałem z radości. Zjeść zjem, jak wszystko, ale smaka nigdy nie mam. W ogóle, za mięsem mielonym nie przepadam.
Opublikowano 10 października 20159 l Oliwki uwielbiam. Moje ulubione warzywo czy to czarne czy zielone. Na pizzy i do makaronów obowiązkowo. Zawsze mam słoik w domu. Edytowane 10 października 20159 l przez Cosmos
Opublikowano 11 października 20159 l Byłem wczoraj w North Fishu, zdecydowałem się jednak na tortillę z tuńczykiem i kalmary. Obydwie rzeczy mi smakowały, placek z tortilli na plus, świeży i chrupiący, nie jak kapeć z KFC, albo Maka. Kalmary też ok, choć ta panierka jest dla mnie zbędna.
Opublikowano 11 października 20159 l Kanapke z tuńczykiem z auchana w długiej bagietce, dałem suto majonezu i normalnie kosmos taka dobra
Opublikowano 11 października 20159 l Byłem wczoraj w North Fishu, zdecydowałem się jednak na tortillę z tuńczykiem i kalmary.
Opublikowano 11 października 20159 l pokroilem se na talerzyk boczek,cebule, ser salami i tak zjadam z bialym pieczywem i popijam herbata
Opublikowano 11 października 20159 l Wchodzę, a tu co ostatnio jadłeś, piłeś - balon ;( Czemu tego balona tak nienawidzą? Czym zawinił? Rozumiem, że to korposzczur, fan NBA i w ogóle, ale jako czytelnicy magazynu PSX Extreme, a przede wszystkim jako Gracze, jesteśmy jedną rodziną. Mogę nie lubić np. MaZzEo, ale w Forzę bym z nim popykał. A zaś mu z bani wy(pipi)ił. Edytowane 11 października 20159 l przez Grze(pipi)
Opublikowano 12 października 20159 l Grzechu spokojnie mam z 2-3 hehterôw ale reszta jest ok z wzajemnościà. Aczider nie skrzywdził mnie! Wracajàc do tematu to wczoraj pozwolilem sobie na chwilè słabości i jadlem posczas meczu chipsy o smaku sera i kaczki z Tesco. Bardzo dobre, idealne do czerwonego winka. Edytowane 12 października 20159 l przez balon
Opublikowano 12 października 20159 l Zjadłem frytki z nuggetsami, wypiłem kakao, potem jakieś serowe chipsy, ogórki kiszone, poprawiłem wodą z nich, mały słoik oliwek, fasolkę szparagową i teraz sączę rumianek. A wy co, pańskie żołądki? Serio, jak już postanowię nie pić kilka dni, to mam taką wpierdalaczkę, że czyszczę lodówkę do zera. Bez konsekwencji Oo
Opublikowano 13 października 20159 l Pierś z kurczaka w kurkumie i kalafior w panierce z płatków orkiszowych.
Opublikowano 14 października 20159 l Dzisiaj nic nie jadłem, jakoś tak źle się czuję... Przeziębiłem się.
Opublikowano 15 października 20159 l Wczoraj na obiad żech se zrobił gotowanego kurczaka z warzywami i puree z ziemniaków, marchewki, papryki, sadzonych jajek i mozzarelli, Jezusie jakie to było dobre aż mi pitok stanął Edytowane 15 października 20159 l przez Yakubu
Opublikowano 15 października 20159 l Bułkę z łososiem z biedry, ale jeszcze w zestawie z jakimś sosem musztardowo-miodowym. Całkiem spoko.
Opublikowano 7 listopada 20159 l Pierwszy raz od dluzszego czasu pozwolilem sobie na slodycze, ale to jest (pipi) dobre