Opublikowano 4 grudnia 20159 l Żeberka z pieca, prawie samo mięso. Długo się piekły w wolnej temperaturze, sól, pieprz i kminek i tyle, wiele do szczęścia nie trzeba
Opublikowano 4 grudnia 20159 l naleśniki z mąki razowej, z dżemem truskawkowym własnej produkcji. i od kilku tygodni robię sama zakwas do chleba i co 2-3 dni piekę.
Opublikowano 4 grudnia 20159 l cini minis z zimnym mlekiem na sniadanie - uwielbiam. To Twoje regularnie śniadanie? U mnie po takim śniadaniu, raz, że miałbym ranne sranie, że hoho, a dwa, po pół godzinie byłbym głodny.
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Nie tolerujesz laktozy? W radiu ciagle jest reklama jak to po mleku gazy i te sprawy i cos tam oferuja jakas tabletke z laktoza czy cos.
Opublikowano 4 grudnia 20159 l W sumie nie wiem, ale ogólnie takie cukrowe śniadanie z mlekiem, popite kawą to wulkan z dupy mi robi.
Opublikowano 4 grudnia 20159 l ja zmieniłam i lepiej się czuję. cenowo też spoko, więc pewnie na stałe zagości u nas w domu.
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Generalnie, to mleka w ogóle nie spożywam, więc nie mam problemu. Czasami właśnie do naleśników pełnoziarnistych kupie, jak mam ochotę, właśnie wtedy te bez laktozy biere.
Opublikowano 4 grudnia 20159 l No jak się pije kawę z mlekiem to wiadomo, trochę tego mleka idzie. Ja kawę tylko czarną, gorzką.
Opublikowano 5 grudnia 20159 l cini minis z zimnym mlekiem na sniadanie - uwielbiam. To Twoje regularnie śniadanie? U mnie po takim śniadaniu, raz, że miałbym ranne sranie, że hoho, a dwa, po pół godzinie byłbym głodny. Nie doktorze krupek. Pupu ok Edytowane 5 grudnia 20159 l przez ajebisty
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Smażę se kuraka, doprawiłem go curry, solą i pieprzem świeżo zmielonym. Już puścił wodę, zrobił się biały - "to już" pomyślałem. Otwieram zamrażarkę, szukam mrożonych warzyw i kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.wwwaaaa, nie ma:/ Otwieram lodówkę, a tam dwie marchewki. Ok, wkroiłem je i spraskowałem dwa ząbki czosnku. Nawet dobre i tanie żarcie wyszło.
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Majonez KIELECKI Po latach kupowania Hellmmansa Babuni, a potem Winiary skusiłem się po postach Yanka na Kielecki. No gurva to naprawdę dobry/ lepszy majo. Co ważne żona też zapropsowała, twierdząc że jest bardziej delikatny.
Opublikowano 15 grudnia 20159 l Erwtensoep, jakas holenderska wersja grochówki, bardzo gęsta Nażreć sie tym mozna jak wieprzek, jak będziecie w NL kiedys to polecam
Opublikowano 16 grudnia 20159 l Kupiłem sobie wczoraj na spróbowanie. Myślałem, że będzie mdły, a okazał się bardzo dobrym jogurcikiem.
Opublikowano 16 grudnia 20159 l Najpierw zjadłem kilka pastylek miętowych z Biedry. Potem łososia wędzonego z pieprzem, zagryzłem bułką. Potem zrobiłem i zjadłem sobie budyń waniliowy, ale posypałem na wierzch takie czekoladowe kuleczki, tj. posypka do ciast. Potem zjadłem grejfruta, ale nie smakował mi, był zbyt kwaśny i pryskał i cały monitor mam klejący. Wywaliłem połowę. Tak było wczoraj wieczór.
Opublikowano 16 grudnia 20159 l No ja tak mialem konkretnie z ryzem, ktorego za gnoja jesc nie chcialem (pomidorowa to z makaronem tylko) i... bananami nie no, ryz naprawde ma doyebany, intensywny smak, do ktorego nalezy dorosnac
Opublikowano 16 grudnia 20159 l No dzieki wam za porady. Jak kiedys ponownie zawitam do lat 80 XX wieku na pewno skorzystam
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Wczoraj na "opłatku" z kolegami wypiłem dużą ilość Jagermeister z Red Bullem. Bożesz ty mój Panie Jeremiaszku jakie to było pyszne. Najlepszy drink jaki piłem w życiu,