Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cini minis z zimnym mlekiem na sniadanie - uwielbiam.

To Twoje regularnie śniadanie? U mnie po takim śniadaniu, raz, że miałbym ranne sranie, że hoho, a dwa, po pół godzinie byłbym głodny.

Opublikowano

Nie tolerujesz laktozy? W radiu ciagle jest reklama jak to po mleku gazy i te sprawy i cos tam oferuja jakas tabletke z laktoza czy cos.

Opublikowano

Generalnie, to mleka w ogóle nie spożywam, więc nie mam problemu. Czasami właśnie do naleśników pełnoziarnistych kupie, jak mam ochotę, właśnie wtedy te bez laktozy biere.

Opublikowano (edytowane)

cini minis z zimnym mlekiem na sniadanie - uwielbiam.

To Twoje regularnie śniadanie? U mnie po takim śniadaniu, raz, że miałbym ranne sranie, że hoho, a dwa, po pół godzinie byłbym głodny.

Nie doktorze krupek. Pupu ok

Edytowane przez ajebisty
Opublikowano

Smażę se kuraka, doprawiłem go curry, solą i pieprzem świeżo zmielonym.

Już puścił wodę, zrobił się biały - "to już" pomyślałem. Otwieram zamrażarkę, szukam mrożonych warzyw i kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.wwwaaaa, nie ma:/

Otwieram lodówkę, a tam dwie marchewki. Ok, wkroiłem je i spraskowałem dwa ząbki czosnku. Nawet dobre i tanie żarcie wyszło.

Opublikowano

Majonez KIELECKI

Po latach kupowania Hellmmansa Babuni, a potem Winiary skusiłem się po postach Yanka na Kielecki. No gurva to naprawdę dobry/ lepszy majo. Co ważne żona też zapropsowała, twierdząc że jest bardziej delikatny.

• Plusik 1
Opublikowano

Najpierw zjadłem kilka pastylek miętowych z Biedry. Potem łososia wędzonego z pieprzem, zagryzłem bułką. Potem zrobiłem i zjadłem sobie budyń waniliowy, ale posypałem na wierzch takie czekoladowe kuleczki, tj. posypka do ciast. Potem zjadłem grejfruta, ale nie smakował mi, był zbyt kwaśny i pryskał i cały monitor mam klejący. Wywaliłem połowę.

Tak było wczoraj wieczór.

Opublikowano

Wczoraj na "opłatku" z kolegami wypiłem dużą ilość Jagermeister z Red Bullem. Bożesz ty mój Panie Jeremiaszku jakie to było pyszne. Najlepszy drink jaki piłem w życiu,