Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?


Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem se na obiad gnochii z Lidla, szpinakowe.
O kurde, jakie niedobre.

Mieliście kiedyś chomika? To śmierdzi jak pokarm dla chomika, jest kwaśne i w ogóle ch.ujowe.
Nie polecam.

Opublikowano

No jak sobie njoków nie umisz zrobić to nie dziwota, hehe. A tak na serio to njoki najlepsze są z Hengleina, można w Kauflandzie dostać. Jak czasu nie ma to taka paczka, do tego sos ze śmietany, gorgonzoli, pomidorów koktajlowych, posypane pietruszką i płatkami migdałowymi. Polecam.

  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kalafior zapiekany w sosie beszamelowo-brokułowym posypany szczyptą księżycowego pyłu i sproszkowanego rogu jednorożca.

Opublikowano

Burger domowej roboty :obama:

 

- bułka razowa z nasionami

- mielona wołowina 200g

- ser ramzes wędzony

- cebula czerwona

- boczek parzony

- grzyby w marynacie (miałem akurat rydze, ale kurki czy maślaki też mogą być dobre)

- papryka jalapenos (w krążkach kupiłem, marynowana)

- pomidory suszone (w oleju)

- keczup & musztarda francuska

 

To było zbyt dobre. Zbyt.

  • Plusik 1
Opublikowano

Też ostatnio robiłem, buła graham, burgery Sokołów z Biedry, boczek parzony, ser kozi w plastrach z, pomidor, cebula, korniszon, sos z miodu i musztardy.

Opublikowano

A ja ciabatę na ciepło - do środka majonez, bekon, grilowany kurczak, ser żółty, rukola, pomidor, cebula, sriracha.

 

Jadłem i sam się do siebie śmiałem takie było dobre.

Opublikowano (edytowane)

Bigos z grzybami i dziczyzną w wykonaniu żony kolegi. Nie wiem, jak dziewoja to robi, ale to absolutnie najgenialniejszy bigos jaki w życiu jadłem, i tak jest za każdym razem  :banderas: więc nie ma mowy o przypadku

Prawdę mówiąc, gdyby mi dała do wyboru swój bigos lub swoje ciało, wybrałbym to pierwsze  :diablo:

Edytowane przez knotek
Opublikowano (edytowane)

mmmm, makaron ze szpinakiem i odrobina smietany, uwielbiam :fsg:

 

Muszę wypróbować, dużo tam tego szpinaku i śmietanki dajesz?

Edytowane przez Yakubu
Opublikowano

 

mmmm, makaron ze szpinakiem i odrobina smietany, uwielbiam :fsg:

 

Muszę wypróbować, dużo tam tego szpinaku i śmietanki dajesz?

 

 

około 200g szpinaku mrozonego i tak z 1/3 smietanki 12. mozna mniej, zalezy co kto lubi. doprawic sola, pieprzem czosnkiem, pieprzem cayene i jest goty. polecam do tego dodac jeszcze camembert albo jakieś dowolne mięcho. Ostatnio wyczailem, ze bardzo dobrze smakuje z pokrojonym kabanosem z chili, ktore dodajemy od razu jak szpinak sie rozpusci.

  • Plusik 1

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...