Opublikowano 31 marca 20169 l Suszoną wołowinę od kolegi bo był na wycieczce w juesej. Ostatni raz jadłem to z rok temu, ale widzę, że na allegro jest tego pełno. Pora zamówić do browarka opakowanie
Opublikowano 31 marca 20169 l Daj link, też spróbuję. edit: nawet w tytule piszą "do piwa" http://allegro.pl/wolowina-suszona-10x-50g-beef-jerky-do-piwa-5oog-i5953878757.html, to musi być coś rewelacyjnego Edytowane 31 marca 20169 l przez grzybiarz
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Jadłem tą i powiem, że jednak ten smak bbq robi robotę i bardziej mi podeszło niż "original", które bazuje na soli, pieprzu i jakiś tam ziołach.
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Właśnie zjadłem sałatkę warzywną, ale chyba się psuła, bo była coś kwaśna. I tak siedzę i jem, zjadłem i dostałem smsa od laski, żeby tego nie jeść bo stare. Ech życie płata nam figle.
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Raczej nie mogła wcześniej odpisać ok, właśnie otworzyłem paczkę: Paulo Coehlo powiedział kiedyś "jeżeli otworzysz paczkę Maltesers, to zjesz od razu wszystko". Miał rację.
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l No sporo, ale cenowo mało opłacalne, bo prawie 15 zł za 100g. O ch.uj przesadziłem, 15 zł to 50g kosztuje.
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l Pizza na spodzie z kalafiora. Coś pięknego, pełnowartościowy, smaczny posiłek.
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l Robione w domu, mniej roboty niż przy normalnej pizzy. Rozmrozić kalafior, zetrzeć, dodać jajka, otręby żytnie i masz spód, na górę co chcesz. Masz w necie różne przepisy, ja tak ogólnie napisałem, bo kobieta robiła
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l Lentilki. Oryginalne czeskie lentilki. Uwielbiam! Ze swojej strony dodam, zeby unikac ich tanich odpowiednikow ze wzgledu na utwardzany olej palmowy
Opublikowano 5 kwietnia 20168 l Znowu mały zakup na wieczór To smakuje jak czipsy cukrowe, oblane czekoladą. Oj, właśnie mi się jeden trafił bez polewy Edytowane 5 kwietnia 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l Puree z batatów, z ostrą papryką i łyżką musztardy Diżą. Mega wchodzi i komponuje się z kurczakiem.
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l Jak sobie jakiś czas temu zrobiłem puree z batatów to po dwóch kęsach w kiblu wylądowało, za słodkie to było. Jakbym sobie puree z ziemniaków zrobił i zmieszał z kilkoma łyżkami cukru, coś ohydnego.
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l Ja właśnie uwielbiam bataty, do zniwelowania tej słodkości fajnie jest dodać musztardę, Diżą jest spoko i w Biedrze teraz jest. Diżą... lubię to słowo. Synowi tak na imię dam.