krupek 15 493 Opublikowano 16 marca 2016 Opublikowano 16 marca 2016 W filetach też się ości zdarzają. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 Suszoną wołowinę od kolegi bo był na wycieczce w juesej. Ostatni raz jadłem to z rok temu, ale widzę, że na allegro jest tego pełno. Pora zamówić do browarka opakowanie Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 (edytowane) Daj link, też spróbuję. edit: nawet w tytule piszą "do piwa" http://allegro.pl/wolowina-suszona-10x-50g-beef-jerky-do-piwa-5oog-i5953878757.html, to musi być coś rewelacyjnego Edytowane 31 marca 2016 przez grzybiarz Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 Lol ile to ma bialka w 100g Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 No sporo, ale cenowo mało opłacalne, bo prawie 15 zł za 100g. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Jadłem tą i powiem, że jednak ten smak bbq robi robotę i bardziej mi podeszło niż "original", które bazuje na soli, pieprzu i jakiś tam ziołach. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Właśnie zjadłem sałatkę warzywną, ale chyba się psuła, bo była coś kwaśna. I tak siedzę i jem, zjadłem i dostałem smsa od laski, żeby tego nie jeść bo stare. Ech życie płata nam figle. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Powolniak z Twojej kobiety, zapłon słaby. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Grzybiarz, może chciała cię otruć? Przemyśl to! Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Raczej nie mogła wcześniej odpisać ok, właśnie otworzyłem paczkę: Paulo Coehlo powiedział kiedyś "jeżeli otworzysz paczkę Maltesers, to zjesz od razu wszystko". Miał rację. 1 Cytuj
katib 41 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Lentilki. Oryginalne czeskie lentilki. Uwielbiam! 1 Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Opublikowano 3 kwietnia 2016 No sporo, ale cenowo mało opłacalne, bo prawie 15 zł za 100g. O ch.uj przesadziłem, 15 zł to 50g kosztuje. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Pizza na spodzie z kalafiora. Coś pięknego, pełnowartościowy, smaczny posiłek. Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Gdzies na miescie to jadles? Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Robione w domu, mniej roboty niż przy normalnej pizzy. Rozmrozić kalafior, zetrzeć, dodać jajka, otręby żytnie i masz spód, na górę co chcesz. Masz w necie różne przepisy, ja tak ogólnie napisałem, bo kobieta robiła Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Lentilki. Oryginalne czeskie lentilki. Uwielbiam! Ze swojej strony dodam, zeby unikac ich tanich odpowiednikow ze wzgledu na utwardzany olej palmowy Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 (edytowane) Znowu mały zakup na wieczór To smakuje jak czipsy cukrowe, oblane czekoladą. Oj, właśnie mi się jeden trafił bez polewy Edytowane 5 kwietnia 2016 przez grzybiarz Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 To jest zaebiste. Podobnie jak zamienniki z biedry. Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Opublikowano 11 kwietnia 2016 No to ktory fan ostrego zarcia sie podejmie sprobowania tego? Cytuj
Tankietka 25 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Ziemniaczka z popiołu drzewka. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Puree z batatów, z ostrą papryką i łyżką musztardy Diżą. Mega wchodzi i komponuje się z kurczakiem. 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Jak sobie jakiś czas temu zrobiłem puree z batatów to po dwóch kęsach w kiblu wylądowało, za słodkie to było. Jakbym sobie puree z ziemniaków zrobił i zmieszał z kilkoma łyżkami cukru, coś ohydnego. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Ja właśnie uwielbiam bataty, do zniwelowania tej słodkości fajnie jest dodać musztardę, Diżą jest spoko i w Biedrze teraz jest. Diżą... lubię to słowo. Synowi tak na imię dam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.